• fru AM

    Välkomna till Tivoli Empatia!

    Jag var på Järnet i Gamla Stan och åt lunch och de hade LCHF-rätt på menyn! Rimmad, bräckt oxbringa med sallad och pepparrotscreme. Mums.

  • fru AM

    Dagens i-landsproblem i casa AM: Hektor måste ha en ryggsäck. Problemet är att ungen har såna starka åsikter (som han inte kan konkretisera med hjälp av tal) om hur hans ägodelar och klädesplagg ska se ut ... En snordyr vintermössa (öronlappar, fuskpäls, superkvalitet) har fått kasseras, hans nya mockasiner totaldissades ... JAg vågar helt enkelt inte köpa en ryggsäck åt honom om han inte är medoch väljer. Så små ryggsäckar som han behöver finns ju oftast med ett barnsligt tryck på (t ex Cars elelr Hello Kitty) - tror inte det kommer falla Hektor på läppen ... Eventuellt får det bli en mini-Kånken - fast det är inte säkert det heller. Ojoj, vojne, vojne

  • fru AM

    Tack, Liten! JAg ska visa honom så får han säga (typ) vad han tycker!

  • fru AM

    TAck för tipsen, Koko: Jag gillade framför allt pick & pack

  • fru AM

    Fast jag undrar om de inte är för stora ...

  • fru AM

    Grattis Lappis!! Nu ska vi bara hitta ett kontor till dig som inte är alltför långt ifrån Stureplan så att vi kan luncha!

  • fru AM

    Och ryggsäcken ska just användas på dagis till utflykter. Samt tänker att den är bra att ha i sommar när vi ska resa så att Hektor kan få packa sin lilla väska. (Han har tre såna där hårda små pappresväskor som han försöker bära omkring på samtidigt - påminner om Papphammar när han tappar den första när han ska lyfta den tredje ...)

  • fru AM

    Åh vad jag är trött på sjukstuga hemma!! Först var ju Hektor sjuk när restan av familjen var i Sälen och nu så är Livia sjuk. Tyvärr verkar det vara två helt olika sjukor så Hektor lär väl bli dålig med Livias symptom (feber och jättehosta) på onsdag eller så. Sn är det väl Storsonens, makens och min tur. SKRÄP!

    Vi har varit oförsäkämt friska annars. Hektor var sjuk i september och någon dag i januari - annars inget. men så fort man tänker den tanken ("Oj vad länge vi varit friska") så åker man ju på något.

    Ett av problemen är väl att jag i princip får klaustrofobi av att vara hemma med sjuka barn. Smatidigt kan jag ju knappst tvinga maken att vara hemma lika mycket eftersom han faktiskt har ett jobb med en massa anställda och bokade möten och sådant. Jag sitter ju vid datorn - när jag nu har något jobb. Just nu är det tunnsått. Så då blir det jag som får "VAB:a". Och få klaustrofobi. 

    Det var dagens egognäll från mig. Klart slut. 

  • fru AM

    Det bästa med helgen var ändå att makens syster o hennes man trillade förbi på spontanfika som utökades till take-away-middag. Mycket opretentiöst och trevligt. Med den den positiva biverkningen att jag missade schlagerfestivalsfestivalen fullständigt. Jag såg semifinalen eller vad det var och tyckte att det räckte fint (fast kul att se några låtar i alla fall så man förstår vad folk pratar om). Saades låt ha rjag inte hört! Måste kanske försöka hitta den på nätet eller så så jag i alla fall hört den som vann.

Svar på tråden Välkomna till Tivoli Empatia!