• Lapinette

    Välkomna till Tivoli Empatia!

    Gah, har jag missat lägenhetslänkar?!

    Vickan - lycka till på jobbet med Trollet!

    Sitter och jobbar (ja, faktiskt, har sålt massor så nu måste jag jobba ) och lyssnar samtidigt på den italienska topplistan. Jösses, tycker att musiken (den italienska) låter likadan. Inte mycket skillnad där inte! Dramatik, lite skrik, slisk osv. Bara en som stuckit ut hittills, måste vara deras svar på Petter.
    ">

  • Lapinette

    Fossing - där kommer det positiva med att ge sig ut och springa. Man mår så jäkla bra efteråt!

    mugglan - usch, vad sorgligt gällande din Huddingekompis .


    Noterar Karlaby till "måste besöka listan". Tycker dock att många av de ställen jag verkligen vill besöka ligger alldeles för långt bort.

  • Lapinette

    Villa källhagen har jag lunchat på. Känns lite konstigt att sova över där eftersom det är typ 40 minuters promenad hem. Villa Söderås tillhörde en gång i tiden Nordea så där har jag varit flera gånger på kurs och njutit av deras underbara mat. Såstaholm ska kollas upp. Och Villa Pauli där har jag varit på bröllop. Tycker ändå det känns som de där riktiga pärlorna ligger nere i Skåne och för oss blir det lite långt att åka bara för en helg. 

    Håller med mugglan, sätt inte för höga krav. Alla kommer att uppskatta att bara få träffas så ingen kommer att se om fönstrena inte är tvättade eller om det finns vårblommor i krukorna.

  • Lapinette

    BS - nu blir jag nyfiken, vad är det för hus på Telis gata som är ditt?!

    Ore - jag gissar aldrig för jag har noll koll.

    Vad många som verkar ha hårtrassel?! Mitt hår trasslar aldrig, förutom när jag åker motorcykel. Men så har jag ett jäkligt mjäkigt, mjukt hår med egen vilja (lockar sig när det vill och hur det vill).

    snaily - ingick det en katt i huset?

    Oupsie - Clarion Hotel Wisby är det hotellet som fått bäst utlåtande på Tripadvisor för Gotland.

  • Lapinette

    snaily - ahhh.. håller huset på att bli ert?! (hoppas!) Stackars katt som får sitta ute i hundvädret

    Sitter och tittar på alla fina ställen på Gotland men tror ändå att både jag och maken har fastnat för Åland. Ingen av oss har varit där och stället som AM länkade till verkar fint. Bo så där ute vid havet, bada bubbelpool, låna cyklar och cyklar runt eller ta bilen och utforska Åland lite mer de dagar vi är där känns lockande.

  • Lapinette

    Oupsie - Tripadvisor is my best friend! Alla hotell vi bokar hittar vi där (i princip). De vi har bokat i Toscana är bl a no 5 och no 24 i Toscana. Det i Rom ligger i topp 30 (drar bort de som är för dyra och redan fulla).

  • Lapinette

    Jösses, 200 kronor för fönsterputs var tredje månad. Jag vill också!!! Här får vi visserligen vardagsrums och köksfönstret tvättat gratis 2 ggr per år. Det är föreningen som betalar några som kommer i lyftkran och gör jobbet eftersom vi inte kan öppna vårt enormt stora vardagsrumsfönster.

    Ha en härlig fredagskväll ni som försvinner iväg härifrån. Själv ska jag som vanligt spinna med maken och sen blir det att promenixa hem och äta panerad röding med skagenröra och lite Sancerre.

  • Lapinette

    Totalt hjärnsläpp en röding skulle jag aldrig panera ... utan rödspätta. Som sagt, ha en trevlig helg!

  • Lapinette

    Grattis till snigelmannen!

    Jag hade gärna sett huslänken men hoppas på att den blir er så kan du ju skicka in lite foton till galleriet istället .

    Skönt med lördag trots att det är grått ute. Ska pyssla med mina fotoalbum, städa lite och så har maken bokat massage på Centralbadet. Det behövs!

  • Lapinette

    Ser att EA varit inne och outat den otroligt goda nyheten - SUPERGRATTIS och så klart blodprovet ska visa detsamma. Nu håller vi tummar och tår.

Svar på tråden Välkomna till Tivoli Empatia!