• Lapinette

    Välkomna till Tivoli Empatia!

    Så klart ni ska fira Cicci och romantiken behöver ju inte flöda bara man gör något som man normalt kanske inte brukar göra för att uppmärksamma sin dag.

  • Lapinette

    AM - tackar för tipsen! Sitter nu och kollar Gotland. Funderar även på att ringa Oaxen men tror det är kört där .. de lär nog vara fullbokade.

  • Lapinette

    AM - att våren är här! Och att förhoppningsvis alla barn har kräkts färdigt .

  • Lapinette

    BS - nu blir jag nyfiken. Kan du inte inoxa mig (vilka vänner förutom C som vi har gemensamt). Tycker också det är skoj emellanåt att kolla för ibland hittar man otroligt konstiga gemensamma vänner.

    Har nu börjat kolla upp Gotland. Vem var det som nämnde Smakrike? Eller är det kanske jag som googlat fram det. De hade rum och svit till oss och sparrismeny. Ska ta en diskussion och kanske även ringa Oaxen innan vi åter igen tar ett beslut. Never ending story ...

  • Lapinette

    BS - no panic, var bara nyfiken om du kom ihåg så där på rak arm.

  • Lapinette

    snaily - så det var du som tipsat om Smakrike. Jag litar på ditt omdöme speciellt efter det underbara besöket norröver .

    och STORT GRATTIS TILL HUSET! Attans vad snabbt det gick. När ska ni flytta in?

    Fossing - trevligt med någon som äter upp häcken, fast tuttarna vill jag nog allt behålla (de är redan så små).

  • Lapinette

    snaily - låter helt UNDERBART! Och perfekt med inflytt lagom till sommarvärmen .

  • Lapinette

    Näh, nu ska jag slänga mig iväg och träffa bror + sambo, gudson och maken för en bit mat innan vi ska till Stadsteatern och se Hair (julklapp/födelsedagspresent till brorsan).

  • Lapinette

    Trist Cicci att det är så svårt att hitta ställen som tar emot barn. Har faktiskt inte hört talas om att man nekar gäster även om det överlag är par som åker iväg för en lugn helg någonstans så skulle jag aldrig tänka mig att klaga om det fanns barn i närheten.

    Tinga - japp, galen var bara förnamnet (springa 15 km i duggregn). Förresten var det du som la in receptet på räkor och granatäpplen? Ligger printat här på skrivbordet och ska provas. Annars har vi snöat in på sparris till förrätt med paprikasås, basilika och parmesan. Så fräscht, enkelt och gott!

    Oupsie - grattis till försäljningen! Min bror + sambo håller just nu på att försöka sälja sitt hus. Två par kom på första visningen, ingen kom i helgen . Tror nog det känns lite i magen på dem även om de håller god min och säger att de kommer att gå förr eller senare (de har ju skrivit på för en vindsvåning inne i stan och ska flytta i sommar).

    Omsan - skickar en styrkekram!

    Själv var jag och såg Hair igår på Stadsteatern. Har aldrig sett så många nakna karlar (samtidigt) förut!

Svar på tråden Välkomna till Tivoli Empatia!