• fru AM

    Välkomna till Tivoli Empatia!

    Fru E: men det är ju väldigt kul att du fått B1 & B2 insatta! Otroligt spännande! Håller tummarna!

  • fru AM

    Alltså dina bananer, EA: Bettan och B-tvåan!

  • fru AM

    EA: ni har inte bara tvillingar utan även TVILLINGBANANER! Det är inte illa! Kom ihåg att ni måste skaffa matchande pyjamaser till er vuxna också!

  • fru AM
    Fru E skrev 2011-03-16 09:48:27 följande:
    AM-hehe finns det ens!?! Husvagnsutstyrslar med matchande overaller är något som maken avskyr!
    Detta är Bröllopstorget och på Bröllopstorget finns det inga omöjliga klädambitioner - starta en tråd om Kinapyjamaser och tipsen om sajter att beställa från lär strömma in!

    Decemberbananer i julpyjamaser!  
  • fru AM

    Lappis: fortfarande inga pengar dragna från kontot! JAg tror vi kan räkna med att de gjort fel och jag vill gärna göra rätt för mig! Så skicka mig dina kontouppgifter på ena eller andra sättet så gör jag mig skuldfri!

  • fru AM

    Parnassia: Ironiskt nog var det mitt barn som fick små Kåvepenintabletter utskrivna - nämligen Hektor (efter att jag själv luskat reda på på nätet att de fanns). Med Hektor är det dock så att om han gillar något så glufsar han i sig det utan att tugga - mycket praktiskt. JAg pillade in tabletterna i kokta makaroner. GLUFS! Klart! Så jag bad om tabletter till Livia också. Tänkte inte på att hon är av en anna sort. Äter långsamt, rullar runt smakerna i munnen, tuggar noga. Hon fick inte ens i sig en tablett av fyra som är den dosen hon skulle ha tre gånger om dagen ... Amimox är helt klart att föredra men det hjälper tydligen inte alltid.

    Men som en läkare vi pratade med en gång sa : Svald Amimox hjälper i alla fall lite bättre än osvald Kåvepenin ...

    Vi får se om vi får kontakt med läkaren idag ... hon kanske tyckar att det är onödigt med amimox också - eftersom Livia inte längre har ont i örat.

    Grattis Snartis till liten kille!! Äggbert! Eller vad har ni för arbetsnamn? 

  • fru AM

    Det lustiga är att när Livia fått Amimox tidigare så har de varit noga med att man skulle komma tillbaka ett par månader senare för att se att allt såg bra ut ... Det önskemålet har inte funnits då hon fått "smalspektra"-Kåvepenin. Det borde väl snarare vara tvärtom?

  • fru AM

    Snaily: men vad stressigt! Det är klart du inte hinner fixa på dagarna då du är ensam med en närhetstörstande Yngla! Kommer din man kunna vara hemma lite inför flytten så att ni kan dela på jobbet Yngla/packning?

    Grattis på ET-dagen, Yngla!  

Svar på tråden Välkomna till Tivoli Empatia!