• fru AM

    Välkomna till Tivoli Empatia!

    Lapinette skrev 2011-03-24 11:18:47 följande:
    Själv har jag inte tid att hänga här då jag letar hotell i Rom.
    Ah! Trevligt besvär! Ses snart!
  • fru AM

    Lappis: här är restaurangen i Cortona jag pratade om: http://www.locandanelloggiato.com/index.htm
    (förutsatt att de har en uteservering med utsikt över torget - jag känner inte igen mig på interiörbilderna eftersom vi satt ute båda gångerna vi var där)

    Tack alla lunchdeltagare för en trevlig lunch!! 

  • fru AM

    Lappis: den restaurangen är helt fantastisk! Jag minns en pasta med vitkål och tryffel ... Snark vad gott! Hoppas ni hittar dit och att de har öppet! 

  • fru AM

    Men vilket o-drag det var härinne då? Var är alla? Ute och sätter sprätt på skatteåterbäringen?

  • fru AM

    Ja var är alla!? Lappis, tror du att de startat en annan tråd utan oss?
     
    Själv ska jag iväg på storhandling - Liva och maken fortfarande sjuka, de har gått till doktorn. Få se vad hon hittar. Fast just nu är jag glad att Livia inte är på dagis - hörde att det går svinkoppor på hennes avdelning. Så. Jäkla. Äckligt. Been there, done that - vill inte göra det igen!

    Skål i latte och geléhallon!

     

  • fru AM

    Svinkoppor är nog det äckligaste, näst efter löss. Har nu skrivit ett mail till dagispersonalen med info om svinkoppor, länkar och upplysning om att det tar veckor att läka ut (utan antibiotika). DET borde väl få folk engagerade i frågan om att stoppa smittspridningen.

    Nåväl: IKEA och City Gross - here I come!

    (och ja det finns geléhallon kvar i min hemliga gömma men jag märkte att de börjar bli hårda så jag måste göra slut på dem under dagen. )

    See ya all later!
     

  • fru AM

    Ore: angående er ökade riskt för svinkoppor: tror det har att göra med att ni kanske utsätter er mer för vilda skogsbakterier och kanske får en liten rispa i skinnet elelr så?

  • fru AM

    Lappis: stor kram till dig. Onödigt av folk att säga så där. Många blir säkert nervösa när deras medmänniskor blottlägger tunga problem  - och så babblas det på i någon god avsikt att lösa problemet/släta över/få gott samvete. Äsch jag vet inte. Jag vet bara att det är djupt orättvist hur barnfördelningen går till - och nu pratar jag om den barnfördelning som Moder Natur ägnar sig åt.

    Ni som var med på lunchen igår vet att jag gjorde mig lite lustig över min stackars man som var så "otroooligt sjuuuk" och hade frossbrytningar ... Lite dåligt samvete fick jag eftersom det idag visade sig att han har lunginflammation.  

    Nu ska jag gå och glo apatiskt på skräp-tv efter att ha ätit ett berg våfflor till middag. LCHF-skolk i sin prydno. Och så ett par hårdnande geléhallon på det.

    Puss  på er! 

  • fru AM

    Start september. kul att du är så nöjd med cityrocken! Det är jag också - fortfarande! Tror att det är 3 eller 4 år sen jag köpte min. Den håller sig så fräsch dessutom - man borstar av den lite bara efter en extra grusig dagishämtning. Eller som du säger - använder våtservett.
    JAg tror jag får minst en uppskattande kommentar i veckan angående rockens utessende. Lite kul!

    I övrigt en grinig dag här hemma, kvällens gåbortsmiddag fick ställas in pga makens hälsotillstånd, barnen slåss om alla leksaker och jag är bara frustrerad. Snart är geléhallonen helt slut dessutom. 

  • fru AM

    Angående maränger så är det väl också så att vädret den dagen man bakar dem påverkar seghet/sprödhet (lågtryck=sega maränger)

Svar på tråden Välkomna till Tivoli Empatia!