• fru AM

    Välkomna till Tivoli Empatia!

    Här är det nu dubbelt upp med VAB ... Livia är väl egentligen frisk men vi tyckte det var lika bra att hon stannade hemma idag - men nu har börjat få feber och hosta ... Himla tur att jag inte har en regelrätt anställning eller för den delen några skrivuppdrag just nu.

  • fru AM

    Härligt! Vårt energipiller Cicci is back! JAg vill också luncha med dig och Lappis! Och Telis! Och alla andra som är i närheten, kan och vill och vågar! 

    Ska bara vabba klart först. Det tar väl ett par veckor ... Eller en i alla fall. 

  • fru AM

    Lappis och Cicci (och ev fler som vill och kan luncha): vi kan sikta på torsdag. Eventuellt kommer Hektor vara sjuk (med tanke på hur länge Livia var dålig) men det vet vi ju inte säkert. Bättre att chansa och boka en tid.

    Sitter och laddar för möte med en av husets lokalhyresgäster - på engelska - de vill ha lite el och rör fixade i och med en stor ombyggnad (som de ska pröjsa själva), Få se hur snälla vi ska vara ... För övrigt kan jag meddela att överklaganstiden för mr Y har gått ut och han överklagade inte. Vi tar nya tag med detta om ett par veckor då vi har ett möte med honom inbokat och vi ska berätta för honom exakt hur litet hans nya duschrum blir. Han får backa in.  

  • fru AM

    Usch - en jobbig grej: det är en tjej jag lärt känna lite genom bloggandet jag ägnade mig åt förut. Hon har numera två bloggar - en hemlig och en öppen. Den hemliga är så hemlig att inte ens hennes pojkvän känner till den. Och det hon skriver i den skulle krossa hans hjärta ... De är nog såsmåningom på väg att gifta sig och skaffa barn men man fattar ju om man läser den hemliga bloggen att det kommer hålla ungefär en kvart ... Vad gör man? A: Varnar henne lite vänligt från att skriva såna saker eller att ha en hemlig blogg till att börja med? B: säger åt henne att sluta ödsla med hans tid och istället vara ärlig och göra slut ... ? Usch vad svårt. I den öppna bloggen är allt frid och fröjd och gulleplutt. Det känns som ett sånt stort svek att hon berättar för andra människor genom bloggen hur hon känner inför sitt förhållande - men att han inget vet.

  • fru AM

    Jag hör vad ni säger (elelr läser vad ni skriver ) . En idé jag haft är att skicka henne ett meddelande om att jag hädanefter inte tänker läsa hennes bloggar elelr ha någon kontakt med henne eftersom jag tycker det är så dålig stil  det hon gör mot honom. Inte så att det kommer förstöra hennes liv att jag uteblir hädanefter men hon kanske får sig en tankeställare av mitt meddelande. Fattar inte hur hon har tänkt sig att genomföra detta och komma undan med sin "hemliga blogg". Som dessutom hon godkänner alla inloggningar till så det går itne ens att skicka honom länken lite diskret. Hon är en snäll tjej egentligen men uppför sig i detta fall som en subba. Ursäkta språkbruket.

  • fru AM

    Klockarbol: grattis till avhjälpt vattenbrist/rörkatastrof!

  • fru AM

    Sedan tycker jag litelite, yttepytte synd om henne också - hon är ju fast i denna rävsax: att lyckas på alla plan som yrkesarbetenade, som kvinna i en relation, träna, se bra ut. osv. Nu står väl giftermål och barn på menyn och då har hon så bråttom att hon inte vågar välja bort en bra kille. Hon säger själv att han är för bra för henne ...

    Skit samma - nu släpper jag det! 

  • fru AM

    Muggles: köpte du en pocket size så beror det nog på det ... JAg hade en sån förut (den som Livia nu fått) men köpte nu en handy - äntligen får jag det där sköna klöset i hårbotten! (köpte också fr Richard John)

  • fru AM

    Okidoki, Mugglan: då har du en riktigt tjockt hårsvall nu då!

    Nenne: Nasse är ju jättekul! VI brukar titta på det å morgnarna på SVTB - http://svtplay.se/t/146304/nasse
    Älvan är faktiskt lik Cicci, det stämmer!  

     

  • fru AM

    Porchez: är inte profilbilden en höjdare? Jag tyckte han var skitsnygg! Jisses - hur ser han då ut i verkligheten?

    Fredagsskål för Porchez hunk! Och för alla i tråden! 

Svar på tråden Välkomna till Tivoli Empatia!