• fru AM

    Välkomna till Tivoli Empatia!

    Snaily: om du orkar får du gärna inboxa mig huslänken också! Jag älskar att kolla på hus!

  • fru AM

    Fossing: "Slutet på mr Y"!!! För bra för att vara sant!

    BS: skönt att du slapp vidare behandling och att kroppen klarade av det själv. Kollade de med VUL/UL?

    Klockarbol: Men vilken otur! Surt med både bilen och inpyrd kudde!

    Ego: har precis varit och klippt och färgat håret, riktigt nöjd. Hon är nog den bästa frisör jag haft! Har blivit supernöjd varje gång. Precis nygjord är färgen aningen mörk men jag vet att om en vecka eller två (beroende på hur mycket jag tvättar håret) så blir det precis lagom! Hon färgar utväxten först och lägger sedan en intensivtoing över alltihop.

    Vid 41 års ålder har jag äntligen lärt mig att man ska ha balsam i håret även efter en inpackning! Halleluja!

    Annars så har övriga familjens förkylningar nu landat på mig så jag ska snart lägga mig i soffan, kolla på Tim Gunn's Stilguide och peta i mig en kräftsallad 

    Kram till alla! 

  • fru AM

    Grattis till liten stor Linnéa, Gosnosen!!! Kram!

  • fru AM

    Lappis. Jag har vairit på:
    Yxtaholm - det var bra, vackert läge och ställe och god mat, men de har bytt ägare sen dess (till den där galna polska miljardärskan) så jag vet inte dagsläget.
    Södertuna Slott -  mycket trevlig huvudbyggnad där man åt osv - mycket god mat - men trist inkvartering (standardinredda flyglar). En vedeldad badtunna var ett stort plus. Man kunde även få chokladprovning, portvinsprovning, spökvandring ...
    Dufveholms herrgård - ok. Bisarr inredning på sina ställen, hyfsat god mat
    Görvälns slott - fantastisk mat och goda viner, kitschigt härligt litet slott och bra boende i nyinredda moderna, snygga rum i flygelbyggnad.  
    Bomans i trosa (ingen herrgård men ändå) -  bra mat och superfint rum - vi bodde i någon porr-svit. Madame Bomans Budoir, typ. Med badkar mitt i rummet. (Kanske ngt för mr Y?)

    Sedan har jag hört mycket bra om Häringe slott men ej bott där elelr besökt. Än!

  • fru AM

    LAppis: glömde Sigtuna Stadshotell som ju inte är ngn herrgård det heller men rummen var snygga och rejält tilltagna, och maten var helt underbar! Sedan är ju Sigtuna en mkt trevlig liten stad att strosa runt i och man kan åka till Steninge Slott på utflykt eller liknande.

    PB: det var mycket porr-anspelningar ... Erotiska böcker, t ex, något sexspel. Hela inredningen andades sex!  Puderrosa, svart och spegeldetaljer. Låter tacky men det var kul! Och smakfullt gjort. Och så fanns det Manolo Blahnik-skor att låna i ett tjusigt litet budoirskåp ...

  • fru AM

    Och en RUND säng fanns det också! Mycket närhetskrävande eftersom den bara var 2 meter i diameter!

  • fru AM

    Jaså - sidenlakan har jag aldrig testat! 

    Länken funkade inte riktigt men om man klickar på # 63 så 

  • fru AM

    Lappis: det är ett hotell som jag är mycket nyfiken på, som det vore kul om någon förtroendeingivande och kvalitetsmedveten människa som du ville testa: http://www.havsvidden.com/ Det ligger på Åland. Men det är rätt nästgårds med båten! 

  • fru AM
    Ore skrev 2011-03-31 09:08:56 följande:
    . Tråkigt med sfinkterrupturen, jag fick också sådan men det har faktiskt läkt väldigt bra... Stort barn, och värkstimulerande dropp ska ju vara två av de saker som ofta orsakar sfinkterruptur.
    Det låter som om jag ska vara tacksam för att ha blivit klippt, under två förlossningar med båda dessa ingredienser ... stora barn och värkstimulerande dropp.

    Mycket vackert namn - Linnéa! Inte ens min barska fröken i åk 1-3 med samma namn lyckades sabba namnets skönhet!
Svar på tråden Välkomna till Tivoli Empatia!