• fru AM

    Välkomna till Tivoli Empatia!

    Och tänk så miljövänligt med tåg sedan!

    JAg älskar att åka tåg! I och för sig gillar jag att åka bil också men man har ju lite mer rörelsefrihet på ett tåg. 

  • fru AM

    Ha det så kul i Stockholm, PB!

    Nenne: vad bra att du helt ovetandes påminde mig om att jag måste göra något av blomkålshuvudena vi har i kylskåpet. Soppa får det bli!

    Efter att ha vabbat mer elle mindre oavbrutet i 4 veckor så toppar vi nu med lite kräksjuka! LIvia  är först ut. Ska bli intressant att se hur fort det sprider sig och till vilka ... Usch.

    Pepparkorn svalda. Nu dags för en stor whisky i förebyggande syfte! 

  • fru AM

    Fru E!!! Plusgrattis!!! Stor kram och hoppas att blodprovet kommer viska det det bör visa!!!

    Muggles: Jag knaprade Gaviscon-tabletter - tyckte de var riktigt goda. Visst - en lite bubblig slemmig konsistens, men jag är inte så petig  

    Här hemma drar kräk-/magsjukan fram som en farsot ... Först Livia, sen jag, sen Storsonen (som vi hade försökt evakuera hos pappan ...), och alldeles precis nu maken. Få se om Hektor trillar dit i i natt. Eller om han klarar sig. Det verkar dock vara en snabb sjuka. ganska pracis 24 timmar.

    Snorkis: vilken marathondag för dig ... med alla livets beståndsdelar. Stor kram!

    Smint: det där lät intressant - med kycklingen som lagts i marinad färdigstekt ... Har du recept att dela med dig av? 

    Vickan: vad blev det för skor då?? 

  • fru AM

    Och i första raden här ovan skall ordet "viska" bytas ut mot "visa" ... (För jag tror inte blodprover viskar i någon högre utsträckning ... )

  • fru AM

    Lycka till med kalaset, Parnassia! Låter som det kommer bli lyckat!

    Fru E: jag blev mycket glad - men inte helt överraskad över ditt outade plus ... Du skrev något häromdagen om att du "önskade att du kunde snabbspola tiden fram några veckor " ... då anade jag att testandet redan var avklarat

    Är det inte konstigt att maken alltid blir så oerhört svårt drabbad av sjukdomarna ... I detta fall så vet jag ju av egen nylig erfarenhet ungefär sjukdomsförloppet men han verkar gå in i rollen som sjuk med själ och hjärta.  Som tur är är barnen hyfsat lugna och håller sig på mattan. 

  • fru AM

    Porchez: låter som en kul förstadejt med Hunken! Jag hoppas på medvind för er! Och mersmak!

    Vickan: Fy sjutton vad jobbigt för dig att hänga över toan med ett skrikande Troll som sällskap! Han måste ju ha blivt rädd också. Jag hade ju turen att få den variant av kräksjuka där jag slapp kräkas så att säga, och jag kunde inte koncentrera mig så mycket på mina egna symptom efterosom jag hade den sämre lottade Livia att ta hand om - hon är paniskt rädd för att kräkas och var tvungen att göra det ett tiotal gånger. Detta var alltså i fredags då maken var och jobbade.Han har fått något som liknar min variant men har lyckats bli SÅ mycket sjukare än vad jag var. Ett mysterium.

  • fru AM

    Hej alla! Jag är ändå glad att jag kom lindrigast undan helgens magsjuka! (Frånsett mutanten Hektor då). Idag är jag hantverkare hemma hos mig själv - mycket trevlig arbetsgivare (moi) och väldigt bra status på beundran av resultaten (min egna imponerade susningar). Snart dags för hantverkarlunch!

    Håller tummar för EA:s blodprov - var det idag? Och Starts RUL! Får vi veta kön då? 

  • fru AM

    Jag är på gång att byta leverantör av Matkasse ... någon som har något bra tips (det finns ju en uppsjö på nätet)? Det får gärna vara antingen barnvänlig eller nyttig mat - helst en kombination men det förefaller omöjligt ...

  • fru AM

    Lappis. har ni bokat Åland nu? Jag kommer vara mycket nyfiken på allt som rör vistelsen: boende, mat, avstånd osv

  • fru AM
    Lapinette skrev 2011-04-04 15:26:04 följande:
    AM - vi har inte bokat än men när jag tog upp ämnet i helgen så verkade det som om maken redan hade bestämt sig. Ska väl bara fundera på vilket slags paket/rum vi ska ha. Det lutar åt en suit en natt i ett slags paket med middag, champagne på rummet etc. och sedan ett vanligt rum (den större varianten) den andra natten utan något inkluderat så vi kan känna oss fria att besöka ön.
    Låter spännande mysigt och kul!
Svar på tråden Välkomna till Tivoli Empatia!