• fru AM

    Välkomna till Tivoli Empatia!

    Cicci: däremot har jag flera kompisar som varit på Krägga Herrgård med barn med sig och det har varit kanon!

  • fru AM

    Detta ställe blev jag sugen på att testa med vår familj: http://www.blommenhof.se/

    Lite lökiga bilder och sajt men byggnaden och rummen ser mycket fina ut och det finns pool och lekpark osv, så inte Hektor skulle börja svinga sig i gardinerna i första hand i alla fall! 

  • fru AM

    Nej nu ändrar jag mig i gen - Krägga verkar bäst! Undrar just vad vi ska hitta på att fira ... 

  • fru AM
    BrudSommar2006 skrev 2011-04-05 11:08:31 följande:
    Aha, ligger det ett McDonalds däråt? Ska leta upp det, borde passa Iris och lillkusinen och så går det hyfsat fort med maten också.

    Sedan ska vi direkt därifrån till min bror som fyller år så nu måste jag ha en present igen, de är ju så hopplösa att köpa till. Får väl bli ett tråkigt presentkort men vet inte ens på vad. Hämtmat kanske, fast de där hälsomänniskorna äter kanske inte hämtmat. Har gett flera upplevelser det sista året som jag gravidanpassat och sett till att båda får gå och så vidare men de har ju inte brytt sig om att utnyttja dem vad jag vet och nu kommer bebisen vilken vecka som helst så nu lär han väl inte få tid det närmsta året. Dessutom håller de på och söker jobb och är på väg att flytta till Varberg så den lediga tid de har verkar gå åt till det.
    En riktigt bra flaska vin och en god ost kanske? Det är ju nyttigt! Fast de kanske är riktigt hard core?
  • fru AM

    Cicci: jag tror Blummenhof är bra! Ibland kan det nog vara skönt att vara på ett ställe som ställer in sig på att det dyker upp barn och utgår från det, så att säga. Inte kul att knö in sig på Krägga om personalen tycker det är jobbigt med barnen. Fast samtidigt blir jag ju galen på att man ska be om ursäkt för att man har barn hela tiden ... Men jag skulle nog vara stressad över tanken på att vissa kanske skaffar barnvakt (om de nu har barn) och kanske har sparat pengar för att kunna åka iväg på en helg och så trashar Livia & Hektor matsalen medan det där paret ska sitta och titta varandra djupt in i ögonen och kanske fria. ... Å andra sidan en bra insikt i vad de ger sig in på då ..  

    Å ena sida , å andra sidan ...  

    BS: det finns vissa "nyttiga" alternativ på McD också. Caesarsalladen t ex. Om hon gillar kycklingfilé och små tomater och bröd till, och knapriga krutonger?

  • fru AM
    BrudSommar2006 skrev 2011-04-05 14:09:47 följande:
    Cicci, nu tror jag att jag har lyckats inboxa dig, jag blir helt stressad varje gång jag ska försöka inboxa, lär mig aldrig det nya systemet...
    JAg har listat ut att snabbaste sättet om man vill inboxa någon som kommenterat något på den sidan man har öppen är att klicka på avataren och sedan tittar man till höger under "profil" i svarta fältet står "Skicka meddelande" ... klick, klick, skriva, klick - klart!
    JAg gick länge omvägen vi a min egen profil och inbox och så komma håg precis rätt nick att skriva som adressat ... Men no more!
     
  • fru AM

    Snaily: Grattis till husköp!!!

    MSW: hoppas verkligen du får bukt med svinkopporna. Vi höll på med Livias koppor - enligt konstens alla regler, klorhexidin, alsol, pilla bort skorpor och så den där vita salvan och allt vad det var - i en vecka  innan vi gav upp. Hon fick bara fler och fler, även blåsor i händer och på fötter. Hon läkaren fick hon penicillin direkt eftersom hon ansåg att det tar VECKOR att fixa det på egen hand ... Alla säger nog olika och är olika restriktiva med penicillinrecept förmodar jag.

Svar på tråden Välkomna till Tivoli Empatia!