• fru AM

    Välkomna till Tivoli Empatia!

    Snaily: om Yngla tar och lägger på ett kol så hoppas jag att hon kan växa i några ljuvliga sommarklänningar ... fast de är stl 74 ...?

    Maken har på direkt förfrågan sagt definitivt nej till leopardbadbrallor. Han förstår även risken med bedövningsmedel i olika former ...  

  • fru AM

    Undrar så hur det går för fru & herr EA ...

  • fru AM

    Snaily: först läste jag 26 meter men 26 MINUTER var ju bra!

  • fru AM

    Usch! Stor kram EA. Hoppas på det bästa men du vet säkert vad du pratar om. Hcg-värden som sjunkit lät inte bra ...  

  • fru AM

    Oupsie: utifrån dina inägg här i tråden har inte jag uppfattat dig som "deprimerad" - herregud, i såna fall borde nog jag också knapra anti-depressiva medel. Jag uppfattar dig glädjemässigt som folk är mest när de precis fått barn. Att du dessutom väl fortfarande har ont av dina fogar påverkar ju humör och liv. (Nu kan det ju vara annat som kommit fram hos psykotanten och som du av förklarliga skäl inte outar i tråden - men jag tycker det brukar märkas på människor även vid en sån här "ytlig" kontakt hur de mår.)

    Någon skyldighet att äta "glädjepiller" har man väl inte. Känner du dig ändå "tvungen" så kanske du kan vänta med hormonspiralen ett litet tag. Anit-depressiva har väl också den effekten att det blir sämre först och sedan kickar de in efter ett par veckor/en månad (min svärmor har precis knaprat sig igenom den långa vintern).

    Vad säger din man om saken? Han känner dig väl bäst - och kan se dig utifrån på ett sätt som du själv inte kan?

    KRAM!

     

  • fru AM

    Soldemor: grattis och kaxigt gjort! Får man fråga vad det var för märke?

  • fru AM

    BS: Så fort jag har skaffat mig ett ordentligt jobb alternativ fått in pålitligt regelbundna egna kunder i firman så hoppas jag att vi slår till på eget sommarställe! Jag har smygkollat lite såklart och är väldigt sugen. I år "nöjer" vi oss med Italienresan och två veckor på "landet" i Västergötland.

  • fru AM
    BrudSommar2006 skrev 2011-04-12 12:10:28 följande:
    AM, ja i år verkar ni ju ha att göra ändå hör jag.

    Själv ska jag ju börja jobba igen om ett par veckor och det är väl med blandade känslor så klart men det jag ser fram emot mest är att få något som liknar en lön igen.
    Lön är inte att underskatta.

    Får jag in mer pengar regelbundet så kan vi lägga allt det på roligheter - det är kul att tänka på och planera för!

    Inför jobbstart: tänk också på möjligheten att få gå på toaletten ifred (antar jag - känner ju inte dina arbetskamrater förstås ... ) samt kunna tänka ett par hela tankar om dagen! 
  • fru AM

    JAg har inget foder alls i min Bergans! (Och jag har en svart)

  • fru AM

    Jag har den ofodrade svarta cityrocken för dam, med bälte (och liknande dekoration uppe vid kragen) som Vänner länkade först till (fast då till den bruna): http://www.bergans.no/produkter/default.asp?liste=bekledning_liste&MenyID=11010&page=bekledning_detalje&ID=144&byttbilde=black&ml1=1&ml2=1

    Den ofodrade är perfekt för mig - jag har haftänvändning för den året om - på sommaren i hällregn och på vintern med en varm tröja/fleece under. Och som sagt är dne lite stretchig så Hektormagen fick plats inunder ... 

     

Svar på tråden Välkomna till Tivoli Empatia!