Inlägg från: Vännerfan |Visa alla inlägg
  • Vännerfan

    Välkomna till Tivoli Empatia!

    Aha, jag fattade fel- trodde ni INTE skulle ha barnvakt! De har helt fantastisk mat på Karlaby! Alla på mitt jobb var helt lyriska! Vi åt förmiddagsfika 2 ggr, eftermiddagsfika en gång, 2 luncher med efterrätt och en 3-rättersmiddag med olika viner och allt var suveränt!

  • Vännerfan

    Snorkis!

    Tack också för restaurangtips! Det fanns dock inget här i krokarna, men det väntade jag mig inte heller...

  • Vännerfan

    Hej Nenne!
    Klart du ror iland en bok! Herrgud, texten är ju så gott som klar redan! Det är ju bara att ta copy+paste...

    Själv skulle jag ha tittat på Sveriges mästerkock på webben, men det var ju lite liv här så jag blev kvar. Jag missade förra veckans avsnitt då vi var på konferensen. Jag började kolla på det för att jag kände en som var med. Och för att veta hur det går till så att jag, om det kommer ett uppföljande program som ska utses Sveriges absolut sämsta kock, vet hur man gör för att söka!  

  • Vännerfan

    Tinga, Tack för receptet! Ska skriva upp ingredienserna på inköpslistan!

    BS, Vilka märken har din man på sina kläder? Jag har för mig att de är ungefär lika långa. Min man är 1,99 och har jättesvårt att hitta kläder. Så svårt att han verkar ha gett upp med att köpa tröjor. Tänkte på det när vi skulle till Gran canaria och jag sa till honom att packa en tröja, att han knappt hade några, bara skjortor. Ingen han kan ha på jobbet iaf. Så därför köpte jag en Peak Performance häromdagen, för de är ofta lite smalare. XXL blev hyfsad. Den kunde varit ett par cm längre i ärmarna, så den var inte optimal och egentligen kändes det inte så kul att betala dyrt för nåt som inte var perfekt. Så har du tips, tar jag tacksamt emot dem!

    Jag undrar också vad hunken jobbar med. Är han florist, bröllopskoordinator, vad???

    Cicci, Ha det så kul på förlovningsdagen! Var det snart det var dags?

  • Vännerfan

    AM, Sept och Tinga (har jag för mig): Var det från Bergans era city-rockar kom ifrån? Jag ska till Götet nästa helg och shoppa järnet och håller på att förbereda mig så jag vet vilka affärer jag ska till och ska ta reda på var de har vad lite i förväg. Så det blir "shop ´til I drop". Ska bli kul!

  • Vännerfan

    Porchez, Jag tycker den där hunken bara blir bättre och bättre ju mer info vi får!! Go girl!!!

    AM, Tack! Jag ska göra mitt bästa!

  • Vännerfan

    God morgon!

    Stort grattis MSW! Hur stor åldersskillnad blir det mellan syskon och storebror? Minns inte exakt när A föddes. Och appropå det så hade vi ju även en lista med när alla trådbarn var födda, men den kanske inte uppdaterats på väldigt länge.

    Liten, Grattis till huset här också! Så kul för er att kunna lämna letarfasen och gå vidare till fixarfasen!

    Det låter som att ni har det jättebra i Växjö, Tinga! Här gjorde jag räkcocktailen igår kväll och den var ju supergod! Ett extra plus för att det inte krävdes ugn, för vi har nästan alltid potatis och/eller rotsaker eller nåt på gång i ugnen samtidigt som förrätten ska göras klart, vilket kan vara lite trixigt. Jag köpte ingredienser så det räcker en gång till, så det blir da capo i kväll!

    Cityrocken jag spanat in verkar svår att hitta i Götet. Varken Naturkompaniet, Femmans sport eller Kanotcentrum har den och Adams sport verkar nerlagt. Ett par kan visserligen ta hem den åt mig, men det kan de nog här i stan också och då gynnar jag nog hellre dem. Eller har jag glömt någon stor sportaffär? Udéns har ju nästan ingen klädkonfektion.

    Undrar också hur det gick på Cicci! Åh, jag hade velat vara en fluga på väggen när maken hennes ser den fina presenten!

    Idag ska jag tog greja lite mer i trädgården och klippa ner de sista perennerna. Sen blir det teater med Pettson och Findus för Prinsen och mig och hans kusiner. Lite senare även simskola. Önskar alla en trevlig dag!

  • Vännerfan

    Nej, nej, NEJ!!!!


    Finner inga ord, EA, men är så ledsen för er skull!!! SItter med tårar i ögonen och önskar att det fanns nåt jag kunde göra...

    Många, många kramar!!

  • Vännerfan

    Hej!

    Skickar återigen tankar till EA! Hur mår du idag?

    AM, Fy, så läskigt med rymmande Livia! Får nog ta ett snack här också. Har inte tänkt att jag haft anledning att ha det, men bättre att vara på den (lite) säkrare sidan.

    Mugglan, Tack för tips om Stadium XXL. De hade den dock inte heller. Däremot fanns den på den lokala sportaffären här i stan! Dock inte i vare sig min färg eller storlek. De kunde ta hem den, men då måste jag veta att jag ska köpa den (för 3900kr) och själv hade hon hört av sin säljare att den färgen inte var så fin (brun). (Fin omskrivnig- hon tyckte den var asful förstod jag.) Nähepp, men då köper jag väl ingen om det ska vara så! För jag köper ingen svart då det inte klär mig alls utan det kommer se ut som om jag är på väg till en begravning. Har nu lagt det på is och koncentrerar mig på annan shoppingplanering.

    Om det är någon som vill ha en riktig google-utmaning så har jag tidigare haft några slags klämmor med en ring på som man kan sätta på handdukar som förlorat sin hängare, så att man kan hänga upp handdukarna ändå. För ett tag sen slängde jag dem för de var i brun plast och inte så fina direkt, men det ångrar jag nu för nu har jag massor av trasiga hängare då Prinsen inte hänger upp handdukarna så noga. Jag har letat överallt känns det som, utan att hitta denna lilla fiffighet. Om nån kan hjälpa blir jag glad. Annars går jag inte under för det. Färgglada bordslampor till barnens fönster behöver jag också, gärna i blått respektive grönt, men hittar inte det heller. Vad mycket tid man kan lägga ner på saker egentligen. Det gör mig tokig att titta och surfa runt efter saker så länge när det ändå inte blir att man hittar nåt. Dock är det ju bara i-landsproblem.

    Nästa vecka börjar jag jobba 80% och det känns helt ok. Känner mig ganska färdig med den här föräldraledigheten på något sätt. Har inte samma inspiration och lust längre.

  • Vännerfan

    Ja, men titta så lätt det var att få hjälp med detta!! Nu blev jag glad! Tack Vickan! Heeeeelt perfa!!!

    Mugglan, Jag är jätteförtjust i dessa: http://www.ikea.com/se/sv/catalog/products/10155355
    Dock inte lika förtjust i färgerna den finns i. Kan iofs tänka mig den gulgröna, men hade gärna haft samma lampa fast i olika färger till deras rum och de andra passar inte alls. Den du länkade till har jag också kollat på, men gillar modellen på den ovanstående bättre. Krav, krav, krav...

    Nu hämtning av påskgubbe på dagis!

Svar på tråden Välkomna till Tivoli Empatia!