Inlägg från: Vännerfan |Visa alla inlägg
  • Vännerfan

    Välkomna till Tivoli Empatia!

    Aha, jag missade explosionen, läste "bara" brandlarm. Förstår att det måste varit en väldans action mot an ordinary day i byn!

  • Vännerfan

    Ja, det kan man undra! Kul att du hänger här lite nu, PB, så vi får veta lite hur du har det!

    Jag googlade på torrschampo och hjälp, vilken djungel. De flesta verkade ge volym också. Tro mig. Jag behöver INTE mer volym. Hmmm, jag avvaktar om ni gurus har nån input i frågan. Jag har ju kass hårbotten emellanåt också, men man har det (medlet alltså) kanske inte ända in i hårbotten.

  • Vännerfan

    Nähepp, nu ska jag ner och provbädda med alla kuddarna innan maken och Prinsen kommer tillbaka hem igen ifrån sitt ärende.

  • Vännerfan

    PB, Tack, jag ska hälsa till honom! Men att jag varit på ett ställe är tyvärr ingen garanti för att jag hittar dit igen... Inte ens om jag varit där 15 gånger. Men det finns ju kartböcker och folk att fråga! Nu senast i veckan när jag var på tjänstesa med två kollegor använde vi en GPS. Den visade oss rätt gata men i fel samhälle, så vi fick snurra runt som bara den och då det är allmänt känt att jag helt saknar lokalsinne blev jag beskylld för att till och med ha förmågan att störa ut GPS:er. Det är mina kollegor det!

    Ninnnis, Tack för tipset!! Jag gjorde en snabb googling och Björn Axén verkade finnas på Kicks och så även i den här stan faktiskt, så jag fick med mig en flaska därifrån nyss(ligger bredvid Maxi, dit jag skulle för att handla).

    Nu ska här städas och förberedas middag. Ni kan väl hålla en tumme för att kvällen blir lyckad. Har aldrig haft dessa grannar på middag förut.

  • Vännerfan

    Ninnnis, Jaha oj, på Ica MAxi alltså! Där kollade jag inte öht för det kunde jag aldrig tro, men de har verkligen mer än man tror där!


    Kvällen blev för övrigt superlyckad och gästerna har precis gått och Prinsen har varit vaken längre än nånsin innan. Önskar er alla en god natt!

  • Vännerfan

    Start, Mitt tips är att ni erbjuder henne att få någon leksak eller så som hon gärna vill ha om hon inte kissar i trosorna och inte har blöja. Det är motiverande för det är ju viktiga saker i deras liv! Vi gjorde ju ett par misslyckade försök med att få Prinsen blöjfri på natten innan vi erbjöd honom en dvd till bilen och han kissade inte en droppe efter det och mässade varje morgon att han inte gjorde det så han kunde få dvd:n. (Sen har vi haft 2 olyckor sen dess tror jag och ena gången var vårt eget fel som inte kollade så han verkligen kissade på kvällen utan bara gick på att han sa att han gjort det, vilket han knappast hade.) Lycka till!

    Någon frågade när man använder torrschampo. Det är för de där dagarna när man verkligen inte hinner tvätta håret och (i mitt fall) inte skulle behövt det, men så är det ändå lite fett i tinningarna när man vaknar och så får man fixa till nån tjusig frisyr som döljer det. Men har man i lite torrschampo ska man alltså inte behöva det utan det ska få det att se bra ut ändå. För mig räcker det oftast att tvätta håret var tredje dag. Men ibland blir det varannan pga träning eller så och när jag sen vill tillbaka till var tredje vill inte håret det utan har redan vant sig vid varannan. Då är nog detta ett bra hjälpmedel tror jag. Lång utläggning...

    Nu dusch efter träning (pump för första gången ever- satan i gatan vad jobbigt!) och sen lite påfyllning av mat.

  • Vännerfan

    *nyduschad*
    Vickan, Jag är också skeptisk och har sagt att jag hellre betalar mer om vi ska åka långt bort innan lill-prinsen är 2 (vilket vi nog inte ska) än att ha honom i knät hela tiden. Iaf om det är ett natt-flyg. Jag kan inte se hur nån av oss skulle kunna sova i det läget.

    Telis, Kul att er resa blev så lyckad!

  • Vännerfan

    GRATTIS NENNE!!!! Så roligt! Blir så glad för er skull som får uppleva det au natural också och slipper all väntan och ångest med andra sätt! Hur många barn skulle ni vilja ha om ni fick bestämma själva? Minns inte om du skrivit nåt om det. Om du vill skriva nåt om det förstås.

    Likt Tinga har jag inte heller tid att hänga här mycket alls, men är med er på ett litet hörn ibland och på flera sätt märks ni ändå i mitt liv. T.ex. har jag ju äntligen lyckats få hit en Bergans city rock från Tyskland som ja gär mycket nöjd med och inväntar att Gnejs ska släppa kollektionen så jag kan köpa en vinteroverall till Prinsen.

    Nu är Lillen sur. Försöker återkomma. Kram!

  • Vännerfan

    Han lugnade sig visst själv.

    Start, Stort lycka till när det är dags för dig! Någon föraning om vad det är för kön?

  • Vännerfan

    Koko, Låter som jobbiga val ang. huset. Har inga bra råd, men följer med spänning vad ni beslutar.

    Cicci, Vad är det för flyttplaner ni har? Liknande boende som nu fast större eller?

    Sen måste jag fråga BS vad du fick för svar på dina prover som du tog före semestern. Du var ju lite orolig för MS etc. och jag har tänkt en hel del på dig och hoppas att allt visade på bra värden.

Svar på tråden Välkomna till Tivoli Empatia!