• Lapinette

    Välkomna till Tivoli Empatia!

    pb - jag hoppas på att rida på islandshästar på Island (inser att jag nog måste boka den turen).

  • Lapinette

    Och förresten, maken har varit inne och kikat på kön och vi har åkt ned ett snäpp .. plats 36.

  • Lapinette

    Ja, får väl hoppas det rasslar till nu så vi faller med 10 placeringar.

  • Lapinette

    Har missat pb's humla. Måste nog scrolla bakåt lite.

  • Lapinette

    Jag är ju 08 så har har nog inget att säga till om när det gäller Gotland .. men fint är det!

  • Lapinette

    och hurra att du slipper öronpropp när du sover !!!! Min make brukar ibland använda en .. när jag är förkyld.

  • Lapinette

    Tinga - duktig flicka. Jag hade ett liknande ryck häromkvällen men i miniformat om jag jämför med din (handlade om att sortera in papper som legat i 6 mån, få iväg deklaration, släng tomflaskor ... det blir rätt många i vår familj osv.).

    EA - säger som alla andra .. tråden är till för att man ska få ventilera, både när man är glad och framför allt när man är ledsen.

    Porchez - grattis till nya jobbet! Nu ska du bara "fånga in" hunken också . Fast där är väl ända halva jobbet redan gjort .

    Vickan - har sett ovan att du frågat om födelsedagspresent till din mamma (om jag förstått det hela rätt) och själv är jag en sån som alltid ger upplevelser. Det har varit allt från biljetter på Operan, till flygbiljetter för att kunna hälsa på oss (när vi bodde i Cannes) till middagar. Tycker det är roligare att vi träffas och hittar på något än att ge henne något som hon troligen ändå inte önskar.

    Sen har jag en fråga. Vad heter det där "pillret" som man tar för att stoppa upp mensen? Har ringt min gyn men hamnat hos telefonsvarare som säger att man även kan maila (nymodigheter!). Svårt att maila när jag inte vet vad saken jag behöver heter (har helt glömt bort). Någon som minns?

  • Lapinette

    Tack för hjälpen! Det var nog det jag fick men åtminstone kommer han förstå vad det jag är ute efter. Kan säkert se i sin journal vad som skrev ut senast.

  • Lapinette

    AM - det var ju anledningen till varför jag bad om Primolut förra sommaren (inplanerad mens exakt våra baddagar i Istiren) sen fiick jag en sådan hemsk tant när i var i Californien året innan så jag blev sängliggandes en dag . Nu verkar den vara inplanerad både för Toscana och får 5-åriga bröllopsdag. Toscana gör inte så mycket men jag tycker vi borde få till lite skoj under Gotlandsresan åtminstone.

Svar på tråden Välkomna till Tivoli Empatia!