• Lapinette

    Välkomna till Tivoli Empatia!

    AM - själfallet ska jag hälsa la bella Italia!

  • Lapinette

    Lånat makens dator och tar en kort paus i vårstädandet. Jösses, har torkat ur alla skåp i köket, tvättat fönster (det började jag med i lördags), lagt ut träpusslet på balkongen, dammat, torkat alla lister, skrubbat badrummet, dammsugit och nu är det våttorka golvet i sovrume och kontor kvar sen är jag KLAR !

    Men nu var det ju inte det jag hade tänkt att skriva utan GLAD PÅSK!
    Själv fick jag precis idag se "kärringen" .. den röda ni vet vilket innebär att jag imorgon kommer må pyton på flyget ned till Rom. Hon som varit så jäkla punktlig det senaste halvåret är självfallet sen denna gång . Men, men ... we will survive!

    Kram till er alla och en extra stor till EA!!!!

  • Lapinette

    Har inte läst alls och ber om ursäkt för det utan tänkte bara säga - att jag lever! Har haft en skön semester i Italien. Hemma och på ny arbetsplats och nu har vi dessutom besök från Frankrike så inte mycket tid att hänga här. KRAM till alla behövande!

  • Lapinette

    Snaily och Smint - tackar ! Och Gotland närmar sig ... !!! Snaily, har ni flyttat eller är det på gång?


    Ser att ni pratar dialekter. Rent generellt tycker jag om alla ... fast jag ska väl erkänna att jag har lite svårt för skånska (inget illa menat till er som pratar det).

    Har varit inne här och tjuvkikat (samt på fb) för att just ha koll på Ada och Beda men sett att de fortfarande är kvar i mugglans mage. Vilket datum är bf?

    Och om jag ska uppdatera er om vår köplats så är den numera no 30.

  • Lapinette

    Jösses, inser att jag missat halva dagens konversation så självfallet hej till alla andra som varit och är inne!

  • Lapinette

    Vänner - räknar med ett drygt år innan det är dags. Troligen längre! Och just nu känns det helt ok med tanke på mitt nya jobb.

  • Lapinette

    Piggelin - en smygläsare kanske !

    EA - härligt med doptårtor. Vad är det för innehåll (slickar mig lätt om munnen och drömmer mig iväg till din kyl).

    MSW - det nya jobbet är toppen! Har fått en massa utbildning, ska stå på mässa och säljkonferenser i nästa vecka. Skoj att jobba med personer som jag redan har jobbat med dvs känner. Måste nu bara bita ihop och lära mig så mycket som möjligt och börja dra in kunder.

  • Lapinette

    EA - låter supergott! Kan inte du göra tårta till vårt 5-års kalas? Förresten såg något om att ni var inne och diskuterade datum. Är något bestämt?

  • Lapinette

    Marsvin?!!! *fniss, fniss*

    Ok, så 11 juni är spikat. Vart?

Svar på tråden Välkomna till Tivoli Empatia!