• fru AM

    Välkomna till Tivoli Empatia!

    viktualia skrev 2011-05-02 21:33:12 följande:
    Tjo på er!

    Nu har jag skapat en hemlig blogg på min användare! Där finns 11 juni-planeringen. Varsågod att härja dit. Och om nån inte kommer åt den så säg till!
    Det kan hända att jag är dummast på jordklotet men först fattade jag inte om du menade FB eller här ... Jag ser ingen blogg oavsett var jag tittar förresten.

    BS: oj - förstår att du är trött efter första jobbdagen! Har Astrid varit med pappa? När var det hon skulle börja skolas in?
  • fru AM

    Mrs B: hej - jobbigt med sjuka barn men grattis till vattkoppor (NU vore perfekt för oss att få det - innan sommarresor osv). Potatismjöl är det klåddämpande husmorsknepet men förmodligen har Apoteket mer kraftfulla grejor. Om det blir riktigt illa kan man få typ Tavegyl utskrivet av läkare.

    Parnassia: först hoppad ejag högt av din lilla mening: "Vi hoppas att det nionde dopbarnet kommer till sommaren. ". Tänkte att du outade ett plus lite diskret ... men sedan kom jag på att det mycket snart är sommar och du väl petade in en hormnspiral nyss ...

    Idag ska jag snosa bebis! En kompis fick sin tredje för två veckor sedan och idag har jag fått audiens. Härligt! Hoppas jag får hålla honom!

  • fru AM

    Tillbaks från bebistitt! Hålla honom blev inte av ... han låg på ett lammskinn och sov hela tiden vi var där (tre timmar) - men jag var framme och pillade och klappade honom på de fjuniga små kinderna. Han plirade upp ibland men var för trött för att öppna ögonen ordentligt Så söt!

  • fru AM

    Vickan: kul att frisyren funkade på dig! HAr du en hårkam som håller fast hela härligheten? Tips: avänd ngn produkt för att få håret lite "klistrigt" (jag hade envolume-booster, kan gå och kolla upp märke om det är intressant?) samt ett bra hårspray.

  • fru AM

    Och första tiden när man går ut med barnvagnen med bebis i så trodde jag alltid att någon skulle komma och säga att "det där är ju inte ditt barn förstår du väl - du har ju inga barn!" Minns första barnvagnspromenaden någonsin och hur utpumpad jag var av anspänningen efter ett kvarter eller så ... Man tyckte att det var så svårt att köra barnvagn eftersom man ville köra så mjukt som möjligt och var rädd att den lille skulle få hjärnskakning av minsta lilla skarv ...

  • fru AM

    Men vad lugnt det är! Typ jobbar alla eller?

    Mugglan? Kram! 

  • fru AM

    Snorkis: jag lider med dig - vad hemskt att behöva läsa det där. Vad obetänksamma och blinda människor kan vara! På något konstigt sätt (utan att ursäkta men för att försöka förklara) så är det numera kanske så för dem att deras mammagrupp tog fart och "blev till" när de själva började definiera sig som mammor ... dvs på de träffar som kom efter barnens födelse. För jag vill inte ens tro att de gjor detta av elakhet. Bara obetänksamhet. Hursomhelst - lika jobbigt för dig är det. STOR stor kram!

     

  • fru AM

    Läskigt och ovisst med din mamma, Smint. Men bra att hon är på sjukhuset i alla fall. Kanske har njurarna fått en släng av inflammation ... därav vätskeansamlingen ...? Jag tror och hoppas att de får bukt med det. KRAM

  • fru AM

    Muggles - försök inte smita ... du får också en kram!

Svar på tråden Välkomna till Tivoli Empatia!