• fru AM

    Välkomna till Tivoli Empatia!

    Smint jag köpte sandaler till Livia på Crispin - märke ...? Innersula i läder och snadlaen är mörkt khakigrön och ceriserosa. Riktigt snygga. Doch inte med stängd tå - men jag brukar ta i ganska rejält när jag köper sandaler - så i början av sommaren ligger ju tårna ändå 1,5 cm in på sulan ... De kostade bara 180:-

    Hektor har så smala fötter (eftersom han inte får ordentligt med mat ) så jag var tvungen att hitta extra smala sandaler till honom - på Kiddies. Han fick e ljusbrun gubbmodell från Superfit. Betydligt dyrare ... 450 kr tror jag. Med täckt tå. Eftersom han absolut vill ha sockor i sandalerna så ser han verkligen ut som en liten gubbe

    Jag har precis haft lunchdate med min man och vi åt tvårätters på East och gick sedan och shoppade skor till både mig och honom! 
    Det blev ett par timida gladiatorpumps(!) samt ett par från ett märke jag aldrig sett förut: högl (gammalt österrikiskt märke som försökt poppa till sig på sistone - nu köpte jag på 50% rea!). Högl-skorna var så grymt sköna att jag omedelbart kommer köpa ett till par av en annan modell. Vissa modeller var lite tantiga men de hade andra mer up to dat också. Den här t ex måste jag försöka få tag på att testa: http://www.hoegl.com/goto/de/catalog/categories/pumps?subcategory=&shoe=1-10-5742&color=

    Maken köpte nya Church-skor på 20% rea och ett par nya sommarloafers. Han hade blivit uppläxad av Livia idag på väg till dagis för att han altid har samma sorts skor på sig, hon tyckte att han kunde ha några i någon annan färg ibland ...

     

  • fru AM

    Vill man köpa billiga sandaler till barn så kan man alltid kika på Skopunkten!

    BS: jag hör att du måste försöka komma förbi ÖStermalm och shoppa och fika någon dag (får väl bli en helg nu när du börjat jobba). Crispin ligger i Fältöversten och så kan vi titta på ryggsäck på Leksaksborgen på Ö-malmstorg. Vill du att jag ska kika förbi där någondag och reka om de har en svart med Tiger på (det är väl Nalle Puhs Tiger vi pratar om?)? Det vore kul att ses!

    Nu dags för läggningsrace och sedan ska jag ägna kvällen åt fritt vald TV (maken ska ut på krogen med min FB-bästis), strykning (vilket jag gillar) samt kanske okynnessnaskade på något chokladaktigt om jag tycker det är värt att bryta mot kolhydratförbudet

  • fru AM

    Nenne: otroligt imponerande av Pricken att pricka pottan så att säga - och tre gånger! Låter ju som om det är något på gång där!

  • fru AM

    Nenne: drömmen: har hört att det är precis så där glukosbelastningstester går till! Ibland kan inte Linda Isacsson komma ifån men då får man åka stjärtlapp med Pontus Gårdinger - men det är nog jämförbart ...

  • fru AM

    Trixigt att inte se skillnad på tvillingarna, Mugglan! Jag har träffat på en del enäggstvillingar i mina dar (hå hå ja ja jag är ju så gammal ) och flera av de föräldrarna brukade använda sig av nagellack på någon tånagel på den ena tvillingen (alltid samma) för att hålla ordning på barnen. OM ni inte blint litar på duktiga Moa alltså. Kan ju vara bra att ha som back-up-identifiering! Hej PB! Long time, no see! Hej Linn! Välkommen till tråden. Som du kanske märker är vi en gammal tråd o känner varandra sen länge. Vi har inget emot nya deltagare men har kanske blivit lite bortskämda av nya deltagare i form av 'smygläsare' som gett sig till känna och visat sig läsa tråden ett tag och vara 'pålästa' på trådens händelser. Vi är helt enkelt som ett gäng gamla divor i en evighets-dokusåpaserie.
    Din affärside verkar rolig men det är som PB säger viktigt att undersöka marknaden och faktiskt räkna på ganska noga vad man kan tänkas dra in - så att det inte bara blir en massa jobb utan möjlighet till lön. Så kan man ju kanska ha det ett tag men inte i längden... Hkan du ta hjälp av någon att göra en affärsplan osv?

  • fru AM

    MSW: härligt med hjärta! <3 KRAM!

    TAck för skokomplimang men det var alltså inte den länkade skon jag köpte (den jag köpte fanns inte på hemsidan så därför länkade jag till den jag vill köpa härnäst! Den jag köpte var mer lik denna http://www.hoegl.com/goto/de/catalog/categories/pumps?subcategory=&shoe=1-10-4180&color= men med en mörkbrun skinnslejf. Det är viktigt attt det blir rätt för intresseklubben! )

    Jag blir nästan lite avundsjuk på Nennes maffiga drömmar - jag skulle vilja bo i hennes huvud på nätterna! Och ha en pottränad son!  

  • fru AM

    Cicci: en skoaffär jag inte sett förut - nästan i hörnet av Norrlandsgatan - mitt emot Briobutiken på den gatan som går ner till biblioteksgatan (men vad heter gatan? Minns inte). De hade högl-dojor till mig och Church-skor till maken - på REA!

    Nu lunch med mammakompis!

    Hej så länge! 

  • fru AM
    smint skrev 2011-05-20 18:25:55 följande:
    tjohio- bästa fredagspresenten, mamma är utskriven  från sjukhuset och hemma igen crp var 300 när hon kom in och nu var den nere på under 30.. ett helt arsenal med tabletter hem men hon är hemma  
    Skönt att höra!!!
  • fru AM

    Hej!
    Barnstolar: Vi sliter vidare på Storsonens trip-trap (som nu Liva lämnat till Hektor). Livia sitter på en Ikea-stol med lite smartare bendesign än den billigaste: http://www.ikea.com/se/sv/catalog/products/90146456 (dessutom passade den utseendet p våra köksstolar bättre)

    Begagnad trip-trap är det bästa stoltips du kommer få tror jag, Vickan! Det geniala är ju att man kan bygga om den för olika längder och höjder osv.

    Cool vagn - Buggaboo Donkey! (Men är inte ligginsatsen yttepytteliten?)

     

  • fru AM

    Vi har köpt barnens soldräkter på Apoteket - kortärmade och kortbenta. Sedan smörjer man ju underarmar och underben. Om det står mycket bad på programmet så smörjer vi hela benen och sätter på tröjan och bara en badblöja (eller blöjbadbyxa snarare) för Hektors del. Livia kör bikinibyxor och sol/badtröja.

Svar på tråden Välkomna till Tivoli Empatia!