• Lapinette

    Välkomna till Tivoli Empatia!

    nenne - ja först mens, sen magsjuka och därefter åkte vi till släkten. Inte mycket raj-raj under semestern inte .


     


    Drömde i natt att jag var gravid ... en konstig graviditet och vin drack jag ändå?!


     


    Porchez - härligt med bra shopping! Själv har jag inte shoppat alls under semestern ... riktigt duktig med tanke på hur mycket pengar jag brände i maj-juni. Inväntar nu att höstkläderna ska komma in innan jag ger mig ut för en ny shoppingtur.

  • Lapinette

    Cicci - har inboxat dig på fb angående frågan du hade igår. Har fått hjärnsläpp och kommer inte ihåg hur man inboxar här på bt längre. Har även bifogat ett worddokument med mer info.

  • Lapinette

    BS - har kollat in billiga flyg (mest Ryanair) ned till Medelhavet. Har just nu snöat in mig på Ibiza (men då inte till själva discodelen).


     


    AM - de gifflarna lät goda. Kan du snälla lägga in receptet på din "vitkål"?

  • Lapinette

    Lycka till på intervjun Ore!


    AM - tack för receptet. Ska absoluta prova med tanke på hur mycket jag gillar vitkål!

  • Lapinette

    Ore - det är alltid så att man vet vad man har men inte vad man kan få. Jag satt senast idag och undrade hur det gått med mitt projekt (på gamla stället) som löper just nu. Vill så gärna att någon tar väl hand om mina "små barn" = gamla projekt.

  • Lapinette

    Hej hopp!


     


    Jag har 6,5 i storlek och det motsvarar 36,5 här hemma (kollade i mina Sketchers) så jag tror på AM.

  • Lapinette

    BS - men vad skoj att Iris gillar det hon har provat på!

  • Lapinette

    Stort grattis Snartis!


     


    Vickan - trist att du inte var nöjd med Kungsholmen. Själv var jag väldigt nöjd med maten som jag åt i torsdags men jag tog dock ingen creme brulée.


     


    Själv var jag på 2x40 års fest igår. Vi var 50 pers i ungefär samma ålder som partajade rejält. Var dock förnuftig och drack endast dagens efter middagen som jag tillslut bytte ut mot vatten. Mår helt ok idag men är rejält trött. Har inte fått många saker gjorda idag och nu tänkte jag slänga mig på soffan igen och se på en film.

  • Lapinette

    Stop! Vad har jag nu missat ... angående Adjö, Herr Muffin??!!


     


    Själv har jag haft ett långt samtal med AC idag om möjligheter att adoptera från något annat land. Frågade om Colombia men när det visade sig att vi med största sannolikhet får ett barn som är 5-7 år så kändes det inte lika spontant "tjohooo... vi byter kö" även om vi skulle vara långt framme (typ no 4) för Colombia. Pratade sedan om special need som damen i andra änden var specialist på. Har laddat ned en massa info som jag ska läsa vid tid. Maken har redan tjuvkikat och bara blivit ändå mera skeptiskt till det ... så ja, just nu känns som att jaha... det är väl bara att stå kvar och vänta och hoppas vi kommer fram en vacker dag .


     


    Har läst många av era inlägg men oftast har jag inte mycket att komma med. Omsan, gillade din beskrivning av aktiviteterna din dotter gått igenom. Själv har jag nästan enbart hållt på med samma sak hela livet ... fast jag ville prova på andra saker (men tiden räckte inte till).


     

Svar på tråden Välkomna till Tivoli Empatia!