• Lapinette

    Välkomna till Tivoli Empatia!

    Självfallet kan man fylla på i all oändlighet. Det finns massor av ställen man kan åka till över en långweekend. När vi (läs JAG) kollade inför vår oktoberresa så var målet värme, sol, vackert och lata dagar som styrde så jag tittade först på Mallorca men hittade inga billiga flygbiljetter. Sen hamna jag på Ibiza, Girona och maken kom med förslaget om Sicilien. Tror att det blir Edinburgh i vår eftersom maken tjatat om det så mycket.

  • Lapinette

    kokisen - hur går det med huset? Har ni börjat titta på nytt eller blir ni kvar?

  • Lapinette

    Salzburgerhof är för mig Badgastein men det där såg ju jättefint ut BS. Zell am See är jättefint.


     


    AM - vi åker till Ibiza. Lyfter armarna mot taket och skriker PARTY!!!! Nej, skämt å sido jag snöade in mig på det när det var så dyrt att flyga till Mallorca och hittade både vackra ställen och mysiga hotell så när maken sa Sicilien var det redan kört. Samt att jag tycker att ska vi till Siciien så ska vi ha 2 veckor på oss och se ön. Ibiza hinner man med på en dag (det är ju så liten ö). Frågade runt till flera små hotell ute på landsbygden och en hel del var dessvärre redan fullbokade men fick napp här http://www.lesterrasses.net/. Ett franskt hotell .. ha, ha!

  • Lapinette

    AM - hittade flera mysiga hotell som låg ute på landsbygden på Ibiza medan det var svårare att hitta något mys-mys i närheten av Trapani (dit Ryan flyger på Sicilien).

  • Lapinette

    kokisen - oj, riva helt? Verkar vara ett stort projekt. Vart ska ni bo under tiden?

  • Lapinette

    Själv hittade jag en toppenlägenhet. Typ 15 minuter från där vi bor idag (ok vårt område är något bättre), 120 kvm, 3 sovrum, garage i huset, låg avgift, tre takterrasser, SPA i huset etc. MEN åter igen ... jag tittar ju bara, ska inte flytta förrän vi har fått barn .. vilket jäkla århundrade som helst .

  • Lapinette

    På dig .. den lilla svarta ... äta så tycker jag skaldjursplatå. Easy!

  • Lapinette

    AM - jag vinkar när jag går förbi ! Och vad är kidney-pien?

  • Lapinette

    Ja, rödingen är fin också och så runda av med ostbricka. Som förrätt lite räkor på kavring eller chèvre. Sen gillar jag även deras moules frites men det är inte riktigt rätt säsong ... men snart!


     


    En fråga gällande träffen om ett par veckor (sorry, tar den här då jag tycker det andra stället är krångligt). Är det några som ska mötas upp tidigare, göra något efteråt eller kanske dagen efter så hoppas jag ni kan inboxa mig? Middagen ligger ju exakt den tid då maken springer så jag kan tyvärr inte vara med men skulle absolut vilja se er.

Svar på tråden Välkomna till Tivoli Empatia!