• Lapinette

    Välkomna till Tivoli Empatia!

    Härlig blandning mellan golv och weekendresor här!

  • Lapinette

    BS - det är ju så vi oftast reser. Vi åker någonstans, hyr bil och ger oss ut. När vi åkte skidor senast så flög vi till Zürich.

  • Lapinette

    nenne - kan bara se flygstolar sista minuten (typ samnma vecka) via Langley så det är inget de går ut med (att man kan köpa stolar ). Får väl lyfta luren och ringa och fråga. Och stackars Pricken .. tänker på vår lilla plutt i Strasbourg som bara ville drömma lite mardrömmar. Jag sa åt honom att inte drömma några alls men han insisterade på att bara drömma lite.


    Skiner sola norröver? Den kommer nog här men imorse var det grått s jag har "vinterkläder" på mig. Får nog gå hem och byta om efter jobbet innan det är vindrickning med väninna (hon med karl + älskare och alltihopa ni vet).


     


    Vickan - grattis till nedgången. Det är bara att kämpa vidare. Själv pendlar jag väldigt upp och ned sedan semestern. Två kilo hit och dit ... hoppas nu på att stabilisera mig på den lägre nivån och stanna där men det är svårt när det är fester hela tiden. Förresten, ska kanske åka och dit håll för ett kundbesök i slutet av september.


     


    AM - hur mår Hektor idag?


     


    Parnassia - vi var här http://www.ving.se/charteraccomodationinfo?ItemId=2278&SelectedPackage=59_c3_HKT4_PAGA2_VS1%3a6_H12SUPc1_S3_ARNd201112303_HKT8%3a2_VS2_511%3a&BookingQuery=0%3a69%3ad201112302788%3a0%3a8%3an0%3a2_42%3a42%3a331%3a2%3a&UseBookingFlow=True. Hotellet ligger lite off men det passade oss utmärkt då vi bara ville ha lugn och ro. Jättehärlig pool, massage som kunde bokas relativt spontant. Restaurang men det fanns även "hyddor" på gatan utanför som serverade helt underbar färsk fisk till ingen peng alls och en shuttle buss till white sand beach .. vacker strand med vit sand (hörs kanske på namnet). Det finns en lång strand precis nedanför hotellet men inte med lika vacker sand.


     


    Och så fick jag en väldigt tråkig nyhet i söndags. Min pappa har cancer. Han är inne och undersöks nu i dagarna för att få veta om den spritt sig. Operation är bokad i början av september. Kan säga att luften lite gick ur mig coh har gått i någon slags koma i två dagar. Konstig känsla och inte alls roligt att ha honom så långt bort.


     

  • Lapinette

    Om den inte ha spritt sig så är prognosen väldigt bra. Är ju lite insatt eftersom min fd. chef råkade ut för samma historia. Det känns onekligen jobbigt att ha honom så långt bort. Skickade iväg de två första Milleniumböckerna och lite Ahlgrens bilar i en jiffypåse igår. Hoppas han hinner få det innan han ska läggas in. Och så är det himla frustrerande att vi inte kan nå honom när han är på sjukhuset. Han ska ligga inne i två veckor och vi kommer inte veta ett dugg. Har bett om telefonnummer men vi får se om han ger oss något. Kan inte ringa till släkten för de pratar ingen engelska.


     


    Annars så har vi bokat vår resa till Ibiza. Inte ens det känns skoj, faktiskt. Vi åker i början av oktober och blir borta tre dagar men ön är så himla liten så vi hinner nog både se en del och lata oss vid poolen. Har bokat ett litet franskt boutiquehotell, hyrt bil och åker snålbilligt med flygbolaget jag hela tiden säger att jag ska rata. Förresten vet inte om maken bokade en Ford eller en cab ... för en cab i 3 dagar skulle bara kosta 1 500 kr. Samtidigt så kostade en Ford nada och maken tyckte att vi redan hade en "rolig" bil hemma så för mellanskillnaden kunde vi gå ut och äta en god middag ... tjahaa...som vi inte skulle göra det annars .


     


    Nu har jag spammat tråden med både livets ned och uppåtsidor. Ska nu boka en tågbiljett till hålan där den där myndigheten sitter.

  • Lapinette

    Usch för hamstrar .. tacka vet jag marsvin !!! Nej, här har ni en som har bott trångt (24 kvm i 5 år) och därmed alltid haft utrensningar med jämna mellanrum. Känner att det är dags att köra en vända här till hösten igen. Min mamma är dock en hamster så deras vind finns MASSOR med gamla saker som är min och brorsans. Vi har flera gånger sagt att vi ska binda fast henne och sen ta nycklarna och gå upp dit och rensa.


     


    AM - *asgarv* Nötter och hamster!!!


     


    smint - ingen resa inbokad. Vi har bestämt att försöka i Påsk igen efter att ett tag sagt att vi skulle åka som nu i höst. Det passar inte så bra med nytt jobb etc och eftersom Korearesan ändå lär få vänta i några år till så kan vi lika gärna åka till Japan i vår ... jäkla vilket krångligt svar på en så enkel fråga.

  • Lapinette

    Och jag kan inte vara med eftersom den ligger exakt på den tid som maken startar sitt lopp . MEN om ni går vidare sedan eller om några vill träffas tidigare på dagen så kan jag!


     


    Har pratat med pappa och cancern har inte spritt sig men det är en stor bit av tarmen de ska ta bort så det blir att öppna magen istället för titt-hål. Han hade visst tur för risken att den skulle ha spritt sig var stor, hans nivå var visst 3 av 4 (någon slags skala på 1-4 som de har). Som sagt, han opereras i slutet av nästa vecka och jag har fått telefonnumret till sjukhuset .. och hoppas någon där kommer förstå mig (engelska).


     


    Ahhh.. så kroppen minns i 4 år. Min väninna som har fyra barn hade superlätta förlossningar, de första tre medan den sista visst var en riktigt "pain". Det kan ju även ha och göra med att man blir äldre? Hon var dryga 30 tidigare och vid 40 är kroppen inte lika "flexibel". Fast vad vet jag??!!! Have never done that and will never do!


     

  • Lapinette

    Jösses AM kan du bestämma dig! Det stämmer då ändå bättre på min väninna då det är 8 år mellan trean och fyran.

  • Lapinette

    Är det därför även ofta förhållanden och företag kraschar ... sjuårskrisen?!!!

  • Lapinette
    BrudSommar2006 skrev 2011-08-25 12:21:08 följande:
    Lapinette, du menar att efter sju år har man glömt varför i hela friden man först bestämde sig för att bli tillsammans?!
  • Lapinette

    Är det något knas med männen i Österrike??!!


     


    pb - tänkte på dig i söndags då jag var i dina gamla trakter och promenerade.

Svar på tråden Välkomna till Tivoli Empatia!