• Lapinette

    Välkomna till Tivoli Empatia!

    Ahhh.. nu förstår jag, trodde bara det var kokisen som skulle till London men förstår nu att det är flera av er som åker. Antar att det kommer att vara lite tomt här på tråden eller uppdatera ni oss därifrån?


     


    Själv har jag inte hunnit in här och så lär det nog bli rätt ofta framöver. Är ute på möten hela dagarna. Samtidigt så känns ju hela barnhistorien som ett skämt för oss. Åren går, man träffar sina vänner som ta mig fasen har barn som redan går i skolan. Näh, tror jag lägger ned snart.


     


    Frullan, jag tar gärna någon lunch någon dag. Kan inte heller möta upp de övriga gänget på lördag.

  • Lapinette

    nenne - jösses, hur kunde du missa att den röda faran uteblivit så länge??!!! Tänker på hur vi nojjade förut om den bara var några dagar sen "Har jag lite ömma bröst, känner jag mig inte lite yr, mmmm mår jag kanske lite illa?

  • Lapinette

    Ooops, jag menar inte att jag ska sluta titta in ... för det kan jag inte . Det var bara ren frustration av att det händer över allt .. utom här. Igår insåg jag att den enda (förutom mig) på FL-tråden som inte hade lyckats förut har fått en son! Idag åt jag lunch med en gammal vän som jag inte sett på 7 år och självfallet är hennes döttrar snart i skolåldern. Det får en att vakna till och inse .. varför händer inget här.


     


    Parnassia - inte ska du ha dåligt samvete! Nog för att jag själv tyvärr är en sån där som ringer upp just nu och ska sälja men herregud ger sig den andra personen aldrig så måste man ju få säga ifrån på skarpen. Fick själv höra igår - ge upp och ring nästa på din lista ... , snacka om att jag tog en paus i ringandet.


     


     

  • Lapinette

    Parnassia - enjoy ! Jag säljer något så skoj som marknadsundersökningar. Men eftersom jag börjat på en ny arbetsplats där de vill expandera har jag inte fått befintliga kunder utan måste jaga. Jag är ingen "jagare" i vanliga fall utan en som tar hand om kunder men vad fasen nu är det bara att bita i det sura äpplet och kavla upp ärmarna och det funkar faktiskt hyfsat bra och jag har lärt mig en hel del. Jag säljer inte direkt via telefon utan bokar in möten. När jag väl har fått en bra bunt med kunder hoppas jag på att få analysera, presentera och göra det som jag verkligen är bra på.


     


    nenne - ni måste sedan rapportera om vad ni gjorde "over there". Säger jag som är mer intresserad av resor än barn ... trist sagt men jag som jag råkade säga till en av mina kollegors fru i helgen (i Berlin) när hon frågade om vi hade barn - nej, inga barn, ingen hund. Jösses, hon måste ha trott att jag var en riktig känslokallt ägg. Syftet var på resor som vi pratade om .. enkelt att resa mycket utan barn och hund .


     


     

  • Lapinette

    nenne - det finns INGET att göra ... vilket är jäkligt trist men tack så mycket för kramen, den värmde.

  • Lapinette

    Tinga - du är saknad! Förstår dock att tiden inte räcker till. I augusti fick vi ett mail från AC som meddelade att eftersom Korea inte har skickat så många barn så har det blivit ett stop att skicka iväg papper dit t o m September. Så det händer inget på den fronten och jag vet inte hur det blir i framtiden. Dock kan vi se att det kommer barn från Korea ... fast inte alls i samma tempo som i fjol. Hoppas dock att det löser sig ... har ju inte mycket annat att hoppas på då alternativen inte är många och absolut inte bra.

  • Lapinette

    nenne och resten av gänget - ha det så härligt i Londres! Shoppa mycket och drick mycket öl (inte nenne då )!

  • Lapinette

    Tinga - nej, Sydkorea har sedan länge sagt att de ska adoptera bort färre barn. Det är något som de skäms över. De är ju ett högutvecklat land men har en del gamla traditioner kvar. Numera sker fler och fler adoptioner internt i landet och det är därför färre barn adopteras bort (och enbart pojkar - flickorna blir kvar). Och tyvärr verkar de dra åt svångremmen extra hårt just i år . Så typiskt! För om det hade varit i fjol och med vårt könummer så hade vi fått skicka iväg våra papper nu i september. Men sånt är livet ...

  • Lapinette
    Snorkfröken77 skrev 2011-09-02 10:27:19 följande:
    Cicci - Lol, jag tror grannarna tycker jag är lite knasig, för någon månad sen stod jag i finklänning med rosett i midjan och körde högtryckstvätt på garageuppfarten så att skiten sprutade (klänningen hade ett litet hål i ryggen hade jag upptäckt när jag tog på mig den så då orkade jag inte byta om när jag skulle göra rent vår mur, tänkte att jag slänger klänningen efteråt)
    Man får vara tacksam när de sover de små liven

    Underbart!

  • Lapinette

    Cicci - tack för erbjudandet. Har ju fått ett liknande från en nära vän men dessvärre är det ju inte tillåtet i Sverige med surrogatmammor. Och nej, inga fler IVF för min del även om tanken emellanåt kommer upp (dock väldigt sällan) att vi kanske borde ha gjort ett par försök till. MEN som sagt, inget har hänt sedan vi gav upp heller trots att jag verkligen nu "slappnar av" och inte alls har sex bara för att bli gravid.


     


    Och om du vill läsa om Tingas resa så har hon skrivit ned den på restråden.


     

Svar på tråden Välkomna till Tivoli Empatia!