• fru AM

    Välkomna till Tivoli Empatia!

    Kanske borde man maila BT och be dem ta bort FB-rekommendationen (helst hela funktionen det är en rätt onödig grej som det gått inflation i). 

  • fru AM

    JAg har nu mailat BT och bett dem (om möjligt) plocka bort rekommendera-knappen från denna tråd eller hela medlemsgrupper, eller vad som nu är tekniskt möjligt.

    Man vill ju inte bli ett allmänt Facebook-jippo ...

    Mina barn heter numera L & H. 

  • fru AM

    Oj, Cicci: tekopparna och bakis ingen bra kombination! Vi knatade tur och retur tårtkalas på Söder och det tyckte vi räckte gott ...
    V & LO uppfattat! 

  • fru AM

    Ett alternativ (som jag upplyste supporten på BT om) är att vi flyttar tråden till annan plattfom på nätet ... Vi får väl se hur alla känner.

  • fru AM

    Som jag skrev i mailet till BT-supporten (bl a):
    "


    Vi diskuterar allt - högt och lågt, personligt och allmänt - och alla har inte varit så noga med att hålla sig anonyma eftersom det varit en tråd bland ett hav av trådar på ett stort forum. Nu känner vi oss lite oroliga för den nya funktionen "rekommendera på Facebook". Vi vet att vi har många "smygläsare" - alltså såna som läser i tråden men inte ger sig tillkänna. Det har föranlett diskussioner oss emellan att flytta tråden till någon annan plattform på nätet - t ex med lösenord eller dyl, men vi har ändå, hittills, känt att den relativa öppenheten har gjort att vi fått nytillskott i tråden i form av smygläsare som "klivit ut ur garderoben". MEN när nu Facebook-rekommendationen finns så är vi rädda för att det kommer bli en tillströmning av nya smygläsare som bara är nyfikna och inte helhjärtade om ni förstår vad jag menar. Går det att ta bort "rekommendera"-knappen på t ex  hela "Medlemsgrupper"? Medlemsgruppernas diskussioner  och relationer är ju oftast lite mer långsiktiga och känsliga.
    Blir det för många Facebookrekommenationer så är nog risken stor att vi flyttar vår nätbaserade samvaro till en annan sajt. Förmodar att vi är något av en rekordtråd ... och vi hoppas att ni vill hjälpa oss att värna lite grand om vår integritet genom att försöka ta bort FB-knappen? "

    Vi får se ... 
     
  • fru AM

    Och de som vill kan ju kopiera min text (eller skriva en egen) och maila till: support@brollopstorget.se
    Vi är många, vi är starka ... Oh oh oh, tjejer, vi måste höja våra röster för att höras!

  • fru AM

    Bra Vickan!
    Jag menande ju inte att framhålla min text som den  mest exemplariska att skicka - bara att det är lättare om något redan är skrivet, då får man det gjort om man har mycket att stå i. Om man inte är så duktig som Vickan och skriver själv!
     

  • fru AM
    viktualia skrev 2011-05-09 13:09:37 följande:
    apropå facebook - har ni upptäckt att man inte skickar meddelanden som förut där... utan måste skaffa en mailadress där.. snurrigt.. jag vet inte om jag gillar systemet..  har nån annan fattat detta?!?
    Öh? Nej det har jag inte märkt. Jag har skickat meddelanden kanske tio gånger idag ...
  • fru AM

    Har fått mejlsvar från BT att jag ska få svar imorgon (förhoppningsvis).

Svar på tråden Välkomna till Tivoli Empatia!