• fru AM

    Välkomna till Tivoli Empatia!

    Apropå sideboard så såg jag en gång i en iredningstidning ett reportage där de hade haft svårt att hitta precis rätt storlek på sideboard. Då hade de tagit ett stort avlångt bord (typ matsalsbord) och helt sonika sågat av det på mitten/på bredden liksom så att de fick ett mycket långt smalt sideboard med två ben. Inåt - där det alltså inte fanns några bem längre - fästes mot väggen med typ vinkeljärn. Smart och mycket snyggt. För folk som verkligen bestämt sig var sideboardet ska stå.

  • fru AM

    Och min kommentar till bröllopet är att jag tyckte Kate var rörande enkel, vacker och elegant. Från frisyr till slöja, klänning och bukett. Lijekonvaljer var det väl - en av mina favoriter. En lite ödesmättad, och samtidigt romantisk blomma. Och vad snygg brudens far är! Jag tycker den brittiska ceremonin med alla formuleringar kring äktenskapet och löften är överlägset tjusigast och seriösast . Jag som sällan blir rörd till tårar satt och smågrinade. Otroligt pampigt också när man tänker på att bruden och bröllopet skrivs in i historien.

  • fru AM

    Smint: men vad tragiskt och sorgligt med pappan till brudgummen

    Porchez: klantigt med dubbelbokning ... men snart börjar man ju undra lite varför ni inte "får till det". Är det ett gäckande öde som snart skärper till sig eller är det en hopplös slarver du har att göra med?

    Ego: tårtkalaset för Hektor gick utmärkt, han var i fin form och gick mest omkring och log vänligt och mös med sina gäster - framförallt storkusin Axel 23 år.
    Idag har jag en obehaglig debut att genomlida: mammografi ... Fy sjutton vad det blir obehagligt - dels själva pressandet ... dels väntan på besked. (Jag har ingen anledning att tro att något är fel men man vet ju aldrig.)

  • fru AM

    Jahaja. Tycker man att det är ok att få brösten bryskt utdragna rakt fram och sedan ihopklämda mellan två pansarglas tills de är 2 cm breda så är mammografi livet på en pinne ...! Det var hemskt men det var snabbt avklarat och det är ju (väl?) bättre att ha gjort det än inte ...

    Porchez: Bra - nu har jag förlåtet Hunken! Bra att han reagerade på sms:et och kom över!

    Cicci: förstår ditt "problem". Men som sagt - har du bara deklarerat var du står så ordnar det sig. Kul att vara eftertraktad i alla fall! Jag antar att han inte är direkt oattrakttiv själv

  • fru AM
    viktualia skrev 2011-05-02 13:01:23 följande:
    Trådträff/5 års jubel: Mitt förslag (utan att ha noterat vem som kan och inte kan) är att vi har en trådträff 11 juni och sedan satsar på nån form av storartat femårsjubel i mitten av september.... vad det nu må innebära....
    Låter bra tycker jag. Kan man inte på båda så kan man nog på den ena eller andra i alla fall!
  • fru AM

    Cicci: det är klart du är charmig - det är bara förnamnet. Högst normal karl som faller i farstun!

    JAg blev kallad till mammografi - man blir det rutinmässigt var 18:e månad efter fyllda 40. Förra gången (första gången) jag blev kallad avbokade jag eftersom jag ammade Hektor då. Oklart varför man inte bör göra det när man ammar ... antingen för att mjöljken blir radioaktiv, eller för att det - på grund av den klämmande behandlingen av lökarna - skulle spruta mjölk överallt och äventyra röntgenapparaturen. Och jäklar vad ont det skulle göra DÅ!

  • fru AM

    Dagens i-landsproblem i casa AM: För två år sedan hade vi babyvernissage för att visa upp Hektor för bekantskapskretsen. Då fick han massor av presenter varav en liten stol levererad i ett platt paket. Idag (!) öppnade jag äntligen kartongen och skruvade ihop stolen och insåg att det var en jättefin stol ... Glad i hågen tänkte jag att jag skulle ta och köpa fler av samma så att jag kunde ha säg 6 st av samma i barnens lekrum. Givetvis har den utgått ur IKEA:s sortiment ... Finns inte på Blocket elelr liknande. Den heter PS Emil. Nåja Hektor kommer väl bli glad över sin lilla UNIKA blå stol.

  • fru AM

    Muggles: förstår om det är tungt och segt ... Kommer de låta dig gå hela tiden ut eller har du fått något "löfte" om igångsättning eller så? Annars är det ju bara alla husmorsknepen som står till buds: sex, ananas, gå i trappor, boka in något viktigt evenemang ett par veckor fram i tiden, hallonbladste ...

  • fru AM

    JAg konsulterar min lilla post-it-BF-lista och berättar att Mugglan har BF 3/6

Svar på tråden Välkomna till Tivoli Empatia!