• fru AM

    Välkomna till Tivoli Empatia!

    Telis: du måste testa parfymen på huden - annars vet du inte hur den doftar i kombination med din unika 'personkemi'!!! Doftar den fortfarande gott efter en timma så är det rätt.

  • fru AM

    Vad kul att vi blir ett stort gäng på lördag! Porchez: jag har inte koll på om du är den enda 'gröngölingen' men jag tror det - eller skulle Gosnosen komma? Det är hursom helst ingen fara - vi är supersnälla! Håll utkik efter värsta skräcködlan bara så har du hittat mig!

    Oms: har inte riktig koll heller på vilka barn som dyker upp - det enda jag vet säkert är att JAG varken tar med barn eller svärföräldrar på picknicken! Nu go'natt!

  • fru AM

    Nu har jag köpt leopardblus också så nu är jag officiellt en skräcködla! (tack för komplimangerna tjejer - det var inte meningen att gå med håven. Jag KÄNNER mig verkligen som en skräcködla ibland.)

    Hurra för Ynglas viktuppgång! Ska bli roligt att se flickebarnet live! 

    Smint - sorry, jag glömde helt enkelt att jag inte träffat dig! Eftersom du & Porchez även är på FB så känns det som om man känner varann!  

    BS: Mysteriet med domningarna tätnar. Man skulle ju behöva kalla in doktor House på detta! 

    Är sjukt nöjd - har shoppat tre toppar oc en klänning idag (varav hälften på 50%rea). En av topparna letade jag efter i butiken i rätt storlek men gav upp och gick in för att prova det andra ... Inne i provhytten hängde min topp i RÄTT STORLEK! Vad är oddsen!? Med ca 12 provrum!  Den toppen ska jag ha ikväll när jag ska ut och drinka med mammagruppen # 1. Och igår nätshoppade jag på den Engelska Långskånksbutiken - får leverans inom tio arbetsdagar ... Spännande värre tycker jag.

  • fru AM

    Smint: kul med smakportioner! Jag blandade i osaltat smör för att få dem godare vill jag minnas. Majspuré med smör i är ju reda gudaspisen! Tar du med H på lördag? Vore kul att träffa bebisar!

  • fru AM

    Mer info:
    "Du har rätt att vara ledig i vilken omfattning du önskar även efter att barnet blivit 18 månader så länge du tar ut föräldrapenning. Däremot har du vid 18 månader inte längre rätt att vara föräldraledig utan att ta ut ersättning, med undantag för den arbetstidsförkortning om högst 25% som alla föräldrar har rätt till fram till dess att barnet blir 8 år " 

  • fru AM

    Det kan hända att den här skräcködlan är helt dum i huvudet men jag fattar inte ... Om Herr Snaily ska vara ledig 50% så är han ju det HELA TIDEN inte uppdelat i perioder ...? Jag tolkar perioder som att man är föräldraledig, sedan kommer tillbaks till jobbet ett tag, sedan är föräldraledig igen - dvs anmäler föräldraledighet flera separata gånger. HUR man delar upp 50% /halva dagar eller halva veckor eller halva månader) spelar väl ingen roll för försäkringskassan, eller arbetgivaren egentligen heller, sålänge arbetsinsatsen är densamma?

  • fru AM

    Cicci: Haha! Ibiza-tema! Det kan ju bli hur galet som helst - kanske till och med Foam Party! Jag får se om det börjar läcka ut skum i Berzelii Park

  • fru AM

    Angående exakt plats för picknick imorgon så får vi A: se var det är ledig space och sedan B: låta de som har lekplatssuktande barn bestämma huruvida vi ska vara nära eller långt ifrån. Är vi nära så kommer ju barnen nog dras till lekplatsen ... Istället för att leka med oss helskoj tanter på picknickfiltarna ... Knivigt val där.

Svar på tråden Välkomna till Tivoli Empatia!