• Piggelin1

    Välkomna till Tivoli Empatia!

    Skönt att det gick att ta bort så snabbt...
    Nu behöver ni inte spamma längre, TACK Oupsie & BS för hjälpen, var tvungen att ta hand om både lilleman& Amanda, & kunde inte spamma så mkt.

    PB - jag som just läste om ditt upplägg på fredag & tyckte det lät underbart & jättebra! F-n att en förkylning ska sätta käpparna i hjulet då

  • Piggelin1

    Oupsie, precis det jag också tänkte - att det skulle ta längre tid pga att det är röd dag. Heder åt BT

    Läste att du lagt ner studierna nu förresten - bra Fasen vad du kämpat, många hade nog gett upp långt innan du gjorde det. Kombinationen av Luther som sitter på axeln & "Frk Duktig" är alldeles för vanlig bland oss tjejer, tyvärr. Jag tycker det är otroligt beundransvärt att du kämpat på så länge som du gjort! Kram!

    Klockarbol - sällar mig till skaran som tycker att rosa käk låter kanon! ...och med den där bilden på väggen kan man inte bli annat än glad!

  • Piggelin1

    Måste tyvärr lämna igen, återkommer.

  • Piggelin1

    Bara snabbt inhopp:
    Hattis, klart att du ska söka!!! Ta chansen, helt klart! Du måste ju inte bestämma dig direkt, sök & se hur det utvecklar sig!
    Tjänsten jag har nu, det var helt klart utanför min comfort zone också,& inom ett helt nytt område som jag aldrig jobbat med förut. Tio månader efter att jag börjat där, gick jag hem på föräldraledighet med Amanda & ingen gnällde ngnsin på det (så att jag hörde det iaf ).

    Tinga - kul att läsa om Piff & Puff!

    BS - grattis i förskott till Astrid! Time flies!

  • Piggelin1

    Lycka till med jobbstart, Telis & Liten!

    Sept, himla tist att du varit så mkt sjuk under julledigheten

    Vad fina Ada & Beda var i galleriet förresten Alla tankar till Mugglan med make kl 13 imorgon.

  • Piggelin1

    Ikapp!!! ÄNTLIGEN!! Har kämpat typ hela veckan tror jag

    ...och precis när jag hade skrivit detta så ringde telefonen... Fast iofs ett trevligt samtal från en kompis i Sthlm.

  • Piggelin1

    Nu gör jag ett tappert försök...
    Vilken vecka det varit här - så mkt på en gång. Mugglan har jag ju messat med, så jag skrive rinte så mkt här mer än att det verkligen blev JUBEL härhemma i förorten allteftersom de goda nyheterna poppade upp. Såååå underbart!
    Men stackars stackars det andra paret

    Frullan - fy vad tråkigt & ledsamt med MF - skickar massa kramar!

    Hattis - GRATTIS!! Åh, vad jag hoppas att det går vägen denna gången!

    Snorkis - skönt med UL & vilken BRA BM! Underabart!

    Page - KUL att se dig här

    Snartis - grattis du med till plusset!

    Tinga - beklagar sorgen ang din mormor. Min mormor gick bort 97 år gammal för nästan exakta ett år sen nu. Saknar henne mkt mellan varven, men samtidigt så var det verkligen "dags" för henne. Vad BRA att du & din bror var där samma morgon - sånt känns så bra att ha med sig senare.

    AM - bra att du tar mannen din i hampan ang morgonrutinerna! Heja dig!
    Vi kör samma som Tinga & Mugglan, lämnar/hämtar varannan dag & det funkar väldigt bra för oss. Den som hämtar åker hemifrån tidigt & den andre roddar allt med Amanda. Nu är ju iofs läget annorlunda sen lilleman föddes, eftersom jag är hemma, men de dgr som A är his dagmamman, så är det mannen som ordnar med allt ang A & även lämnar henne. De två dgr i veckan som hon är hemma, så är det han som fixar välling till henne innan han åker till jobbet, så kan lilleman & jag snarka lite mera.

    Mugglan - verkligen en good point det där med vad vi överför för värderingar på våra barn, dvs vad de ser mannen/kvinnan gör hemma & tar med sig i sin generation!
    Curling av vuxna män borde inte behövas tycker jag, även om det är grymmelätt att trilla i den fällan (jag med, mellan varven).
    Ingen diksussion här hemma om vems jobb som är viktigast & ska man titta krasst på pengarna så vill jag minnas att jag fortfarande tjänar ett par tusenlappar mer än mannen, inte mkt, men dock lite mer.

    AM - en HELT annan grej - bilden av ditt smycke som du klistrade in för ett tag sedan - vilket UNDERBART SMYCKE! Gör verkligen skäl för namnet SMYCKE!

    Dags att posta innan det försvinner...

  • Piggelin1
    muggles skrev 2011-01-14 14:33:14 följande:

    Det kan låta känslokallt men jag blir sådär i krissituationer - jag blir iskall och så kommer känslorna sedan.


    Mugglan - tänkte just på det då när du ringde i förra veckan, efter ni varit på Östra - chocktillstånd & just precis "iskall" som du beskrev här ovanför. Sakligt liksom, innan känslorna kom ikapp.

    Smint - hualigen, vilken lägenhet du länkade till

    Hmmm vad kan jag mer tänkas kommentera?
  • Piggelin1

    Här har annars lilleman vuxit ytterligare, på vägningen i tisdags vägde han 6,7 kg (2 mån nästan exakt).

    Dagarna går i en rasande fart, speciellt de dgr som jag har båda barnen hemma. Lilleman vill bli buren rätt mkt, stackars A blir aningen frustererad mellan varven. Men denna veckan har vi träffat lite kompisar som också är hemma med andra barnet, så har "de stora" kunnat leka lite med varandra & jag fått mig lite vuxenprat till livs.
    Var en snabb vända på stan igår & såg två tjejer runt 30 som i godan ro gick runt med sina liggvagnar, medans jag själv stressade runt med lilleman som en gnu för att sen hinna hem, slänga i mig lunch & hinna hämta A vid halv två... Lite deja vu-känsla  a´ la "Det var tider det"
    Har kommit på mig själv med att när jag säger "jag åker iväg själv", så menar jag att det är jag & lilleman Det går sååå himla mkt enklare & snabbare. Bara att dra på kläderna & packa in lilleman i bilen, så är man iväg liksom! Fast det tyckte jag ju inte alls när vi bara hade Amanda i början, då var det ju ett stort projekt det, i början, för då var ju det nytt.

  • Piggelin1

    Nu vaknar lilleman, men måste bara berätta en grej - fick brev från PRV i förrgår, nu har jag officiellt ett annat efternamn
    Känns sååååå himla konstigt!!! Här har man hetat samma namn i nästan 41 & så ska man nu heta ngt annat :-

    Träffade kökschefen & kooordinatorn i onsdags på stället vi ska ha vigsel & dop - stället vi valt känns bara mer & mer rätt Superkul! Så om jag inte hinner in så mkt närmaste tien så är det för att mkt tid (när barnen tillåter det...)går åt till alla förberedelser

    kram på er & ha en fin helg!

Svar på tråden Välkomna till Tivoli Empatia!