• fru AM

    Välkomna till Tivoli Empatia!

    Angående märkning så kör jag enbart märkpenna (polarn o pyret har en bra, smal) nuförtiden. Jag skriver förnamn på ngn läplig lapp ibland rakt på tyget på insidan av kragen tex. Köper man Lindex strumpor så finns det faktiskt , på insidan av resåren, ett ställe att skriva namn på. Jackor o andra ytterplagg som tänkbart kan glömmas på annan plats (typ bibliotekket, teater) märker jag även med telefonnummer.

  • fru AM

    Muggles: ingen brådska med utvärderingen ... jag fick ju själv bärselen för två år sedan och har meddelat att jag lämnat den vidare. Som sagt ingen brådska.

    Angående märkninga av kläder: ibland har Hektor kommit hem med fle kläder och då har jag irriterat mig på att de varit märkta med initialer/bara efternamnet. Det går inte att hålla reda på vad alla barn på avdelningen heter i efternamn när man ska hänga tillbaks på respektive krokar/hyllor, eller vilka deras initialer är. 

    Åter från bebisflukt. Vilken liten sötis! 7 veckor. Somnade i min famn.

  • fru AM
    _koko_ skrev 2011-06-21 16:53:29 följande:
    AM - Det var väldigt ordentligt av dig, jag lägger de kläder vi får hem som inte är våra på en hylla i tamburen på dagis, och så får andra föräldrar/personalen lösa det bäst de vill. Oftast är det dock dagis egna lånekläder.
    Jag tvättar dem först också innan jag lämnar tillbaks dem ... glömde jag skriva det? // the Kindergarten Maniac
    (Kanske borde jag dessutom spåra upp ägaren och märka om kläderna på ett korrekt sätt?)  
  • fru AM
    BrudSommar2006 skrev 2011-06-21 19:18:27 följande:
    Apropå kläder så hade jag tur när jag beställde Iris shorts för redan igår kväll var de gröna helt borttagna från sidan och de rosa slut i hennes storlek. Jag fick alltså förmodligen sista paret i rätt storlek i båda sorterna.
    Vilken tur!!
  • fru AM

    Oms: skulle definitivt kolla på Lindex, Indiska och någon lokal Åhlens om jag var du. Varför inte på odenplan - där ligger de affärerna ju nästan på rad! Eller Fältöversten för all del! Rea överallt! Bra läge!

  • fru AM

    Hej alla!
    Jag slänger ur mig en fråga så får den som möjligen kan svara  göra det här eller i inboxen:
    Någon som vet hur man på bästa sätt får tag på boende i Örebro i 6 månader? En kompis till mig har fått ett vik på ett drömjobb där. Det får gärna vara som inneboende - eller en liten "egen" lägenhet. 

  • fru AM

    Nästa kompromissprojekt inleds idag ... Vi ska välja kakel, klinkers, handfat, kommod och toa osv till gästtoaletten. JAg TROR att vi är hyfsat samspelta men man vet aldrig ...

  • fru AM

    När det gäller studsmatterisken så är jag ibland glad att jag bor i lägenhet så att det inte kommer på fråga ...

  • fru AM

    JAg väntar ivrigt på att folk i närheten av Örebro ska se mitt "nödrop".

    Angående boende så ha rjag helt spånat in på detta: http://www.aboardtheworld.com/ Var det bara upp till mig så skulle jag sälja allt jag äger och köpa en barre och kliva ombord för resten av livet. Jag kan nästan inte tänka på något annat ...

  • fru AM

    BS: jag funderar också på blöjor ... jag tar med så att det räcker till alla nätter vi är borta i alla fall + några extra. Tycker inte att man brukar hitta så strålande blöjor utomlands. När barnen kommer upp lite i vikt så blir det ännu svårare. Nu är ju inte Hektor någon tungviktare men han har stl 6 i Libero i alla fall. Sedan hoppas jag ju att han kanske kan tänka sig att springa lite utan blöja och lufta paketet lite men han brukar få panik när jag föreslår det hemma. Förhoppningsvis en annan sak när det är 30 grader varmt och skönt i luften. Vällingmängden är också trixig. Det KAN man ju verkligen inte köpa i Italien (de har någon vaniljsmakande variant som Hektor hellre skulle dö än dricka). Det blir väl att släpa med sig två paket ... Vi som hoppas på att få plats med ALLA saker i en resväska. Vi får se.

Svar på tråden Välkomna till Tivoli Empatia!