• kängu

    Välkomna till Tivoli Empatia!

    Nu måste jag stänga av datorn, Ru har tröttnat på att leka med silverskedarna som jag tog fram som underhållning...

  • kängu

    Ang. Teutonia Fun så funkar den betydligt bättre i snö när man låser framhjulen!! Vi är väldigt nöjda med vår Fun, förutom då att den är lite trög att köra i snö (men vilken vagn med små framhjul är INTE det?!) och problemet med varukorgen som AM nämnde. Vi har en -08, så det är fullt möjligt att det blivit åtgärdat på -09.

  • kängu

    Här kör vi på regnkappa, tycker det funkar bra

  • kängu

    Åh finaste Snigeln,skit att du mår så dåligt Det låter bra att du ska bli uppringd av en barnmorska imorgon, berätta precis hur du känner för henne. De har ju läkare och psykologer på BVC som man kan få komma till (jag var hos psykolog på BVC i samband med min "amningskris"). Det ÄR tufft att få ett nytt litet liv i sina händer och visst kan man känna sig nere men man ska inte behöva må som du gör.
    Massor med kramar till dig vännen!!! Försök att få sova så mkt det går (det kanske inte gör saken bättre men man mår ju ÄNNU sämre av för lite sömn, rent allmänt). Jag tänker på dig!!

  • kängu

    Snigeln igen, jag hade också jättesvårt att äta första veckorna. Delvis berodde det på att jag var så trött och delvis pga av att jag var så uppe i varv av allt nytt. Problemet är ju att man vänjer sig snabbt vid att äta mindre & mindre och blir då ännu mer illamående vid tanken på mat etc. Försök att peta i dig så mycket mat det går, du behöver ju energi för att orka amma och nattvaka. Sätt maken på "mattjänst", dvs. att han får se till att du får i dig mat och dryck.

  • kängu

    Åh Snorkis vilka underbara nyheter även om det är skitjobbigt också. Grattis!!

  • kängu

    Tittar bara in och önskar God Jul till alla som försvinner över helgen!!

  • kängu

    Snigeln, har ni bärsele eller sjal? Vi bar Ru mycket i sjalen från att han var någon vecka då han var missnöjd på kvällarna. Gick runt runt runt i lägenheten och gungade med honom i sjalen. Det funkade för oss... sen tror jag tyvärr att det är rätt normalt att de är skrikiga på kvällarna under vissa perioder. Ru var det iaf de första månaderna, om man inte bar honom vill säga. OM ni inte har en sjal så råder jag er att investera i det! Sen kan man köpa Sempers magdroppar på apoteket, det funkade bra för oss. Om du vill kan du testa att utesluta mjölkprodukter från din kost, och även gasbildande mat som t.ex. lök. Det ÄR fruktansvärt jobbigt när de bara skriker och när man som du dessutom inte mår så bra så förstår jag att det är outhärdligt

Svar på tråden Välkomna till Tivoli Empatia!