• kängu

    Välkomna till Tivoli Empatia!

    Sweet, jobbigt med Green card- ansökan. Det är tufft att hålla på och tänka och oroa sig över sånt. Kram! Låter förresten som att ni hade en supermysigt julafton!

    Lappis, hoppas att resan går bra!

  • kängu

    Jag längtar till imorgon- vi ska bo på hotell tors-lör i storstaden nära oss. "Staycation" som det så fint kallas Ska bli ljuvligt att äta hotellfrukostar, gå ut o käka på kvällarna etc. Hela familjen ska med, dvs. även hundarna. Blir en fin "avslutning" på min föräldraledighet.... för på måndag börjar jag jobba. HJÄLP!!

  • kängu

    Gott nytt år på er alla godingar!!

    Jag och maken har dubbat 2011 till "resornas år", vi får väl se hur mycket vi kommer iväg på

    Vi är hemkomna efter mysig staycation på ett hotell här i stan. Hade en superfin takterass där vi njöt av fyrverkerierna igår kväll. Bestämde oss därför raskt för att det här med att bo på hotell kanske ska bli vår nya nyårstradition då varken jag eller maken är så förtjusta i traditionellt nyårsfirande. Förra året var vi i Köpenhamn så vi får väl köra ett nytt hotell i en ny stad varje nyår kanske? I år var det ju verkligen ingen ny stad men nytt på så sätt att vi aldrig har bott på hotell i den... Vi hade bord bokat till igår kväll men vi är alla lite krassliga i en mastodontförkylning som ALDRIG går över (på mig har den precis släppt och nu har jag börjat nysa igen ) så vi åt på hotellet istället.
    Nu sitter jag med ett glas vin och hoppas att jag inte blir förkyld lagom tills jag börjar på nya jobbet på måndag...

    Oupsie, låter som att du tagit ett bra beslut tycker jag, även om jag förstår att det är trist. Kram!!

    PB, trist med allt jobbrelaterat strul för sambon

  • kängu

    Nix, ett annat hotell en bit utanför stan. Så läget var sådär men i gengäld var det ett superfint rum (och stort!) plus att man fick ha med sig hundarna vilket inte är tillåtet på alla hotell.
    Ja det verkar vara så att evighetsförkylningar går... jag är inne på 3 v nu också och nu trodde jag att det börjat släppa men det verkar inte så. Jag har splitternya löparskor och vintertights som ligger här och stirrar på mig, samt anmälan till ett lopp som stressar mig så jag skulle hemskt gärna bli frisk jag med!
    Plus att det känns ju inte så trevligt att snora ner patienterna

  • kängu

    Lappis, ska genast kolla in i restråden! Just nu sitter jag och funderar på en resa till Island i början av juni... Mitt vik. tar slut sista maj så det skulle ju passa bra. Det är ett av våra drömresmål! Jag brukar ofta sitta och planera resor runt nyår, förra året blev det ju tyvärr bara Barcelona men i år hoppas vi på att det blir mer! Det låter förresten som att ni äter massor med god mat hos svärmor, MUMS!

  • kängu

    Lappis, jasså ni ska till Island i början av juni Vi får se om det blir så även för oss, egentligen kanske det är roligare att vänta till Ru blir lite större och uppskattar valskådning och dyl. mer. Just nu sitter jag och surfar Grekland, för dit vill jag med (säg vart jag inte vill?! ). Men nu måste jag slita mig från datorn och greja lite här hemma. God fortsättning på er!

  • kängu

    Piggis, tackar som frågar! Det har varit full fart från start med en hög patienter väntandes. Så nu är jag heeelt slut. Men kul känns det

    Snigeln, hoppas så att det vänt med Ynglas mage nu!

    Kokosen, en trea så småningom alltså, spännande. Förstår dock att du behöver få andas lite mer först...

  • kängu

    Snorkis, förstår verkligen verkligen att du ska ha snitt och det ska du ju självklart få om du vill det. Blir så trött på sjukhus och dera låga jävla snittfrekvens. Som att det är ngt att skryta om Jag har sagt det förr och jag säger det igen, om det var män som födde barn så skulle förlossningsvården se helt annorlunda ut. Och då kunde de där sjukhusdirektörerna stoppa upp sin låga snittfrekvens någonstans, för visa mig den man som skulle föda vaginalt om han inte absolut absolut MÅSTE.

  • kängu

    EA, det är så himla himla mycket er tur att få barn 2011!!

  • kängu

    Finaste finaste Mugglan Det är genomvidrigt det som har hänt er , att ni ska behöva gå igenom detta. Jag kan inte för mitt liv förstå att livet kan vara så orättvist Alla mina tankar och allt mitt hopp är hos er på måndag. Det var ju er tur nu

Svar på tråden Välkomna till Tivoli Empatia!