• _koko_

    Välkomna till Tivoli Empatia!

    Åh, snaily, det är så spännande nu! Skrev jag om resande med nyfödd förresten? Skäms på din syster iaf! Mina föräldrar övertalade mig att inte åka norrut när conny var nyfödd, just för att det var vinter och livsfarligt om vi skulle få stopp på bilen nånstans i obygden. Min farmor var i dåligt skick och jag ville så gärna att hon skulle hinna träffa honom, men inte med de förutsättningarna. Man spelar inte med sitt barns liv. Punkt. (tack till mina smarta föräldrar!)

    Hoppas din mamma svarar bra på behandlingen och att hon ska trivas i peruken. Ett lågt pris att betala om man kan bli frisk!

    Stor kram!!

  • _koko_

    Har helt missat -is-diskussion, men instämmer , och att televinken ska till sjukgymnast! Men tänk vad bra att sånt finns! Hoppas han fortsätter sitta rakt.

  • _koko_

    Hahahaha, gud vad jag är bra! Uppenbarligen är det snaily jag håller med, eftersom jag skriver trådisar!!!

    MOS!! lappmos? piggmos? kokmos? Njaaaa...

  • _koko_

    AM - Jag är också nyfiken på the ullared experience, vi får ta en sån där busstur nån gång...

  • _koko_

    telis - På bvc brukar de ju vara vana, och om det är en sjukgymnast som arbetar med barn är säkert han/hon det också. Fast samtidigt VILL man ju vara i tid, förstår ditt dilemma!

    AM - It's a date! Och nej, jag tror tyvärr inte vi kommer dominera, vi är alldeles för mycket ullaredsnybörjare för att kunna göra det...
    Oh, en anledning att installera toaletter i varje hörn hos honom!!

    Vad tror ni förresten om korrerulle med rerresarre (tunnbrödsrulle med räksallad)? Jaja, vi var 18-19, i åre, och inte särskilt nyktra...

  • _koko_

    Godkväll! Har noterat finbesök från cicci, julkalender-diskussion, frågetecken kring frejis och lite annat smått och gott.

    Jag såg en statusuppdatering från frejis svischa förbi för ett tag sedan som var optimistisk, men när jag försökte skriva till henne gick det plötsligt inte, så jag vet inget heller.

    Julkalender får inte mina barn ännu. Conny går igång lite för mycket på allt han gillar, så eftersom han inte fattat att det finns ännu tänker inte vi introducera det heller.

    Godis har conny precis börjat få, vi fick ett sånt jäkla jobbigt toa-bakslag att vi till slut kapitulerade och började ge honom en godisbit varje gång han gick på toa. Nu får han det ibland, när han kommer ihåg det själv, och toabesöken går betydligt bättre igen (för ett tag sen tvättade vi varje dag, och bajsiga kläder nästan lika ofta... )!
    Annars får han choklad och glass ibland, men han är likt Hektor ett riktigt kakmonster (AM - har du fått mördegskakekonkurrens?? ).
    Köpte torkade bananskivor och dito jordgubbar i tron att det skulle vara lite nyttigare, men när jag häromdagen tittade på innehållsförteckningen innehöll bananerna en massa socker och bananaarom(!) och jordgubbarna tror jag innehöll hela 49% jordgubbar, snacka om att vara lurad!! 8-o

    Nu ska jag göra klart fotoböckerna som måste beställas så de kommer fram innan jul. Sov gott allihop!

    snaily - Jag tycker 9e är en bra dag. Flera i trådens namnsdag dessutom.

  • _koko_

    Just det, 18-månaders! Coolt att louise är så tidig, känns lite surrealistiskt när jag tittar på mina barn, hahaha. 10-15 ord! Conny hade max 5 då och lillebror har ännu färre (16 mån snart).
    Och hos oss kollar de "var är magen" osv, så det är som sagt olika. Conny kunde magen minns jag, men inget annat. Fast vi hade ju inte övat heller.

    Jag har kort på connys första huvudfoting som han ritade i somras (med gatukritor, så det var svårt att spara det på annat sätt ), några fler har det dock inte blivit. Han vill mest att vi ska rita det han säger.

    Lillebror trivs förresten toppen på dagis, och vi tackar för att han lärt sig äta själv, försöker klä på sig själv och sover bra på nätterna igen. Vaknar för tidigt bara, men lägger man sig kl19 har man kanske sovit klart halv 6...

    Nä, fotoböckerna var det...

  • _koko_

    Hej 1Up, du verkar vara precis som alla oss andra här - Extra Allt! Varmt välkommen!

    Glömde skriva hej porchez igårkväll, vad HÄRLIGT att du mår bättre och VÄLKOMMEN tillbaka!!

    PB - Det här vet du ju redan, men man ÄR inte bättre eller sämre trådmedlem, men man kan MÅ bättre ibland och sämre ibland. Grattis till fungerande maskiner, förresten!

Svar på tråden Välkomna till Tivoli Empatia!