• _koko_

    Välkomna till Tivoli Empatia!

    Om jag nu inte blir ännu sämre vill säga... Kanske inte ska boka upp mig sådär frenetiskt på något jag inte säkert kan vara med på (tänker mest på pricken, vill ju inte smitta några småttingar)!

  • _koko_

    AM - Jag trodde inte ens det gick att boka bord där på lunchen?! Åh, vad bra att du tänkte ett steg längre... TACK!!

  • _koko_

    Nu ska jag lägga mig en stund. Försöker jobba hemifrån, men vafan, jag orkar verkligen inte... Ska hämta barnen kl 15, så jag måste ju ha lite energi kvar tills dess också... Var jag nu ska ta den ifrån? Gnäll, gnäll.

    Kram på er!

  • _koko_

    Crap och skit, jag kanske måste vabba i morgon. Lillebror var misstänkt varm ikväll när jag åkte (på julbord), och morfar som barnvaktade så att han hade varit rätt hängig sen också. Suck. Hör av mig i morgon när jag vet hur det blir. Annars tänkte jag bara säga SHIT, vilket julbord Flyt har!! Sill, lax, hummer, kräftor, vilt och godis, och allt jag åt var sjukt gott. Välkommen hem till Snaily, hej gosnosen, kul med livstecken, och varma kramar till Lappis och EA. I morgon ska jag kolla 1up på FB och berätta om min kreativitet. Kram och sov gott!

  • _koko_

    YAY! Jag är på jobbet! Lillebror var pigg i morse och är på dagis. Jag är rätt hostig fortfarande men betydligt bättre än igår. Måste vara den där nubben jag tog till sillen. För säkerhets skull kramar jag ingen idag, men jag tror inte jag smittar.

    Ännu bättre är att jag har min pimp-kappa på mig, så ni som ska med på lunchen kommer äntligen att få se den, hahaha!!
     
    muggles - En kompis till mig hade alkoholFRI julfest på jobbet i år, alkoholproblem i ledningen eller för många tidigare urspårade fester?

    Pyssel - Jag gillar att göra kort och har nu invigt conny i stämplarnas förlovade värld. Det är sedan dess nästan det enda han vill göra. Himla bra faktiskt, han kan göra stämpla själv och sen hjälper jag till med embossing när han vill ha det. "Pussla" heter det i hans värld. Annars vet jag inte om jag är så pysslig av mig, jag har ambitioner hela tiden, men är för lat för att utföra något...

    FruLlan - Trilla inte av hästen, människa! Saknar dig...

    Nu jobbe! Jag går till GH halv 12, ses då ni som ska dit!

  • _koko_

    Godkväll i tråden! Jag hittade inte 1up på FB men ska göra ett nytt försök nu när vi fått ditt riktiga namn. Jag fryser och hostar och hoppas verkligen att jag inte smittade någon på lunchen. Vabbar dessutom för lillebror som är dålig i magen igen... Vad kul det var att se er igen, och kanske framför allt televinken som blivit så stor och pricken som var lite sötare än jag eg tror att man får.

  • _koko_

    Parnassia - Jag har ätit cerazette i 3 veckor och blöder också konstant. Hade 3 fria dagar i början tror jag. Skulle haft h-spiral men ångrade mig i samråd med bm. Men jag har iaf en kontrolltid efter 3 månader för att prata om hur det funkar, eller inte funkar...

  • _koko_

    Smint - Fullkomligt vidrigt! Kom på mig själv med att tänka skönt att vi inte har några manliga pedagoger, men 1) även kvinnor förgriper sig på barn och 2) det är så ovanligt, fördelarna med att ha manliga pedagoger väger vida över! Och Vickan, har du drabbats? Usch, vad HEMSKT!

  • _koko_

    Am - Jag har lovat bm att ge det 3 månader, men det kommer jag nog inte kunna hålla om jag aldrig är blödningsfri... Fattade det som att kvantitet kunde småblöda till och från upp till 3 månader. Blöder inte mycket, trosskydd räcker, men ändå!

Svar på tråden Välkomna till Tivoli Empatia!