• _koko_

    Välkomna till Tivoli Empatia!

    telis - Pppppfffff, där har du fel! Man kan vara extra allt på så många sätt, och tro mig, du kvalar in, vare sig du vill eller inte!

    PB - Du sörjer. Det tar tid, och man får vara precis hur ego som helst.

    *önskar ett livstecken från klockarbol*

  • _koko_

    Ojojoj, nu har jag verkligen lyckats! 2 dagar tog det. TVÅ! Sen glömde jag mitt första cerazette, TROTS påminnelse på telefonen... Så vad händer nu? Jag kom nyss på det, så det är ju ingen idé att "äta ikapp". Nä, jag tar nog mitt piller ikväll (om jag kommer ihåg det...), och fortsätter som vanligt sen. Herregud, vad var det nu den hette den där klubben, muggles??

  • _koko_

    Klockarbol - Åh, vet inte vad jag ska skriva, men alla livstecken från dig är efterlängtade! Och att du inte slängt ut honom, ja, saker och ting måste få ta tid, annars blir besluten lätt förhastade och i värsta fall oåterkalleliga. Gör precis som det känns rätt för dig. Eller minst fel kanske det heter i det här läget. Klart det är skönt att han ska jobba i jul, skäms inte för dina känslor! Så småningom kommer du komma fram till om du kan och vill förlåta, tills dess kommer det att vara, och måste få vara, kaos. Tyvärr. Om vi här kan hålla en hand eller bara ett finger under tiden är vi glada för det, stor kram!!

    tinga - Skönt när operationen är över! Och det är himla smart att dela upp en stor leksak i adventskalendern, det har en kompis till mig också gjort (duplo zoo tror jag det var).
    Ang din kompis har jag under åren med min sambo som inte säger kvastskaft fått lära mig att människor verkligen är olika och vissa har varken behov eller önskan av att dela det privataste med andra, oavsett hur nära man står varandra. Men om du känner att er vänskap inte funkar för dig som det är nu ska du såklart prata med henne om det. Förhoppningsvis uppskattar hon att du är rak.

    SKIT för mens, hoppas ni har fel allihop! Den är fö här, så varför ska den vara hos er också??
    Och nej, vem det nu var som skrev om syskonchans/risk - här tar vi inga såna risker nu!!

    snorkis - Har även jag sett tatueringen nu och tycker den är så vacker och symbolisk!

    Hej kappellösa! För sina katter gör man ju allt, så jag tycker det verkar helt normalt.

    Nån mer än jag som blir utloggad hela tiden? Fast inte på riktigt, jag kan fortfarande se mina favoriter, men jag kan inte skriva i tråden...??

  • _koko_

    Heja ynglet, det är inte 9e förrän på torsdag!
    Nä, nu har jag blivit förkyld igen, och conny hostar och berättar att "det är jättejobbigt att hosta". Men barnen sover på natten, är på dagis nu och jag jobbar hemma, så det går.

    Åh, idolsnack, det hade jag missat! Jag älskar Jay, tycker han är så cool som tar sig an alla musikstilar och gör det skitbra (i stället för att göra allt "rockigt" som laila vill att han ska göra...)! Olle tycker jag sjunger bra så länge han inte tar i, när han gör det måste jag stänga av ljudet på tvn. Typ. Har länge tyckt att han borde åkt ut med huvudet före, men han ryckte upp sig på slutet. Minnah är duktig, men inte unik på något sätt. Linnea är helt klart unik och fantastisk, men även det har jag upptäckt att jag tycker blir enformigt efter ett tag. Kanske för att hon tvingas sjunga saker som inte passar henne, men sånt är ju tävlingsformatet.
    Like a Prayer kan jag inte sluta lyssna på, det har nästan blivit lite patetiskt.

  • _koko_

    cicci - Ha en bra dag själv, kul att festen blev lyckad!

    1up - Jag är så ogift man kan vara, snubblade in här för några år sedan när typ alla av mina vänner gifte sig och jag planerade möhippor i parti och minut. Har dock gjort klart för sambon att det inte blir några fler barnförsök förrän jag har två ringar på fingret (jag är helnöjd med två barn, han vill ha fler...)!

    Vilken grej att vinna en tavla bara sådär förresten! Min "conny" snart 3 skulle dock bli livrädd för motivet, så det skulle nog inte gå hem här...

  • _koko_

    cicci - Det är så lustigt, alla säger att vi varit/är så mycket sjuka nu, jag höll inte alls med tills jag började räkna efter... Var ju sjuk eller vabbade halva november! Och nu är jag förkyld igen... Fast nu tänker jag inte sjukskriva mig, är betydligt piggare än förra gången och får faktiskt jobb gjort. Och före november var vi iaf inte sjuka alls.

    muggles - V13 är ju supertidigt! Häftigt och lite läskigt kanske också med tanke på det du skrev häromdagen att de inte hade varit så livliga. Gäller samma med tvillingar, dvs att man inte behöver känna dem varje dag förrän i ca v20? Då är det ju många veckor att undra om allt är ok om de är lugna. Kram!

  • _koko_

    1up - Nu läste du det du ville läsa, det stod kRulltrumpeter... Fast samtidigt var det nog felstavning, nenne menade nog just knulltrumpeter... 

    nenne - Åh, du MÅSTE lösa det! Vill vill vill ses nästa vecka!! No pressure...

    Nu måste jag hämta på dagis eftersom jag glömde be sambon senarelägga hämttiden idag. Känns inte helt kul eftersom jag trots allt är lite hängig, men jag har fått sova en stund iaf. Tror att vi ska skotta när vi kommer hem och sen gå in och äta pepparkakor.

    Kram på er!

  • _koko_

    1up - Ja, vi tycker själva att vi är rätt unika.

    God morgon härifrån också! På jobbet idag, känner mig piggare och tycker det är tråkigt att vara hemma.

    nenne - Håller med telis, kom så du kan vara här så länge som möjligt! Jag har vikt hela eftermiddagen.

    Vad skulle jag skriva mer då... Skrattade även jag högt åt AMs länk.

    Nu jobbe!

  • _koko_

    lappis - Det lät ju fantastiskt gott!!! Annars undrar jag hur man orkar med efterrätt på julafton? Vi äter så vi nästan spricker på eftermiddagen, och efter det går det bara ner mandariner och möjligen någon julgodis eller pepparkaka.

    Och just det, piggis - Vilken tajming att det frågades om bröllop här!! Stort grattis igen!

    (jag och sambon träffades på jobbet för snart 10 år sedan)

  • _koko_

    PB - Jag har aldrig varit riktigt deprimerad så jag kan nog inte förstå hur du mår eller vad som krävs för att du ska orka kravla dig upp ur hålet. MEN, det betyder aldrig i livet att jag för den sakens skull tycker du ska rycka upp dig eller att du är en ynklig människa!! Och det kan jag nog lova att ingen annan i den här tråden tycker heller. Vi finns här för att vi bryr oss. I nöd och lust, skulle man kunna säga.

    Julklappar - Håller med telis, tycker matpresenter rockar och älskar att julhandla. Vi har dock små familjer på båda sidorna så det blir inte så många att köpa till ändå. Undantaget är min bror som är singel, känns inte rättvist att han ska behöva ge till hela min familj när vi bara behöver ge till honom. I fjol löste han det (eftersom han ändå ville ge oss något) genom att köpa vätskeersättning etc och ge oss gåvobevis. *Gillar*
    Barnen fick "vanliga" julklappar.

    EA - Grattis till maken, vad KUL!!! Skönt att du mår lite bättre också, men fan...*behöver nenne eller muggles* att det inte har varit er tur ännu!!!

    Krya på dig smint!

    1up - Min kusins son orkade inte ens öppna alla sina julklappar på julafton förra året, så vill inte vi ha det... Som tur är verkar våra familjer vara med på det.

Svar på tråden Välkomna till Tivoli Empatia!