• _koko_

    Välkomna till Tivoli Empatia!

    Åh, beklagar verkligen sorgen, Tinga!! Men vilken tur att du hann hälsa på henne en sista gång iaf. Stor kram!!

  • _koko_

    Har nog inte hängt med i svängarna kring den här killen, porchez (som på iPad blir oordnad, hahaha), som tur är finns det ju andra i tråden som har full koll och kommit med fina visdomsord.

  • _koko_

    Nu är det sova som gäller här! Kramar till alla som vill och behöver!

  • _koko_

    Satt på bussen in till jobbet och hade alldeles för mycket tid att fundera. Funderade på familjen mugglan och hur dramatiskt ert liv är just nu och vad obeskrivligt mycket jag hoppas att ni får positiva besked idag. Funderade på PB och Klockarbol och er respektive kamp med livets orättvisor. Funderade på min egen familj och det vi går igenom just nu (även vi har en närstående, som är alldeles för ung för att dö, med cancer som jag nu börjar inse inte har så långt kvar, jag har hittills mest lagt locket på), osv. Har inte velat skriva så mycket om det i tråden eftersom det gör det mer verkligt och jag nog omedvetet känt att det gör att jag måste röra i det mer än jag orkar.



    Men jag måste också utrrycka en stor glädje över sweets härliga uppskattning på jobbet och instämma i att det är COOLT att vara andranamn!! Kram!

    Nu ska jag försöka koncentrera mig på jobbet.

  • _koko_

    Tack AM!

    Och jag glömde skriva att jag vet att snaily lever och kommer in i tråden när hon får tid och möjlighet.

  • _koko_

    Men, vad otroligt hemskt formulerat av mig,som om alternativet skulle vara att snaily vore död?!! Förlåt, ibland blir det så fel...

  • _koko_

    Åååååh, vad obeskrivligt underbara nyheter!!! Jag sitter här och ryser på det allra mest positiva sättet man kan!!!

    Och jag trodde nog inte att någon skulle tolka det jag skrev dåligt, men när jag läste det i den sinnesstämningen jag var i lät det jättehemskt...
    Kram på er!

    *Tummarna släpps dock inte än på ett tag!*

    BS - Vad du är rolig, och det är inget fel på skrutten och plutten heller!

  • _koko_

    För min del är det nästan nödvändigt att det jublas i tråden när det finns något att jublas över, så FORTSÄTT, PB!!

    Och det är alltså ingen ungdom som är döende utan 60+, men hon är ändå för ung för att det ska vara dags.
    Tack för all omtanke, det kommer nog gå upp och ner framöver. Precis som livet i allmänhet.

    fossing - Självklart bör man rycka upp sig och umgås med barnen isf att ligga på soffan om man bara är hemma en kort stund medan de är vakna och dessutom klagar över att man inte hinner träffa dem! Hälsa mannen din det.

  • _koko_

    oupsie - Påsarna är helt klart löjligt dyra, 100kr per kassett! Men tom min sambo som inte slösar pengar i onödan (om det inte handlar om elektronikprylar eller fordon ) tycker det är värt det eftersom det faktiskt blir luktfritt (förutom när man stoppar ner blöjorna, då är nog den ännu dyrare som packar blöjorna en och en ännu bättre). Det var väldigt tydligt nu när vår var trasig, det luktade bajs i hela huset!! Har precis hittat www.blojhink-refill.se, ska testa en kassett därifrån och kan återkomma med recension sen.
    Vi har iaf använt vår i 3 år snart och är väldigt nöjda, trots de überdyra påsarna.

  • _koko_

    BS - Det beror på var man beställer, genom babyproffsen = blöjhink, genom babyland = ingen blöjhink. Så var det iaf förut.

    Sen kanske det beror på om man bor i lägenhet eller hus, eller på hur lat man är. Vi orkar definitivt inte gå ut med varenda bajsblöja direkt och de STINKER ju! Tycker inte hundbajspåsar funkar (använder såna till kattlådan, men den står i garaget, så om det luktar där en stund för att vi inte orkar gå ut med den gör inte lika mycket).

Svar på tråden Välkomna till Tivoli Empatia!