• _koko_

    Välkomna till Tivoli Empatia!

    Oh, kom på en sak: En gammal barndomsvän till mig skrev häromdagen att hennes barn fått KRÄKIS!!! Ska man nu använda -is kan man väl åtminstone begränsa sig till positiva saker, eller??

    Det är läskigt med hästar.

  • _koko_

    snartis - Det blir vår första sedan lillebror föddes... Eller, vi har varit borta ett dygn förut, men det räknas knappt. Längtar sjukt mycket!! Att vi har det väldigt bra just nu och jag känner mig alldeles nykär gör ju inte saken sämre heller.

  • _koko_

    Vi har en McLaren fast den enklare modellen, och är väldigt nöjda med den också. Vi köpte en billigare först som var skitsvår att köra (en akta graco), men hade sån tur att den blev söndermanglad på flyget, så då tog vi tillgodot (nypris för den vagnen vi hade) och köpte en mclaren i stället. Men skulle jag köpa idag skulle jag lägga de extra 1500 och köpa en XT, helt klart!

    Nu lunch (och jag tänker INTE göra något jäkla penntest )!

  • _koko_

    AM - Har du sett att man kan beställa ett "säkerhetskit" till dem (pga klämskadorna i usa)? Kolla babylands hemsida annars. Tror inte det behövs egentligen, men det skadar ju inte heller och vill man sälja vagnen vidare kan det säkert vara bra att ha.

  • _koko_

    Heja heja Oupsie!! /// Trist med alla förkylningar etc i tråden! /// När vi kört vår maclaren på sandstrand har man fått dra den efter sig ner till den blöta packade sanden och sen kunnat köra där. Tänk på att vissa vagnar inte är rostfria dock och tål saltvatten dåligt. Och som AM sa, det är en svår ekvationen att få ihop. /// Härligt med illamående hattis! . /// Porchez - Härligt med sälenresa! ///

  • _koko_

    Frullan - Hoppas mitt mail var till någon nytta. Stor varm kram!!! /// Mina barn badar när de vill, ibland går det över en vecka, ibland varje dag. Däremot är jag noga med att inte båda om vi ska ut efteråt och det är kallt. /// Har redan somnat ett par gånger i soffan så nu är det kudden som galler för mig, kul liv!

  • _koko_

    Höll på att glömma: cicci, vad hemskt med din mage!!! Hoppas du får klarhet i vad det är! /// Nenne - Formen är fantastisk, hahaha! Räcker nog till en runda i något barnspår...

  • _koko_

    Har missat hela dagens snack och hinner inte läsa ikapp (försökte men fick ge upp), men har dvd-tips:

    Vi har en från clas ohlson med två skärmar för 1500:- tror jag. Funkar skitbra i bilen (laddar i cig-uttaget) och har även batteri. MEN, det finns skärmar med betydligt bättre batteritid, vilket är bra när man inte sitter i bilen! 6h finns det flera som har vet jag, Philips bla. Vet dock tyvärr inte var man köper dem eftersom jag fick reda på det efter att vi hade köpt vår. Vår har max 3h har jag för mig.

Svar på tråden Välkomna till Tivoli Empatia!