• _koko_

    Välkomna till Tivoli Empatia!

    Hej Nenne! Vi börjar tveka lite i skidfrågan, väderprognosen ser inte jättelovande ut. Men vi avvaktar ett tag till, det är ju inte lördag ännu.

    sex - Ja, jag har ju haft så mycket problem genom åren pga endon att det i perioder gått många månader mellan även utan barn/trötthet/tandborstsex etc. Nu är jag äntligen smärtfri och sex är skönt igen, och efter pillerbyte även blodfri, men trött är jag för jämnan, alltid är det nåt.

  • _koko_

    Nenne - och blir det bajsväder kanske vi kan äta lunch bara i stället?

    Oupsie - Stort grattis igen och välkommen hem!! Visst är det surrealistiskt och fantastiskt och helt galet att det där lilla knytet bott i din mage...

  • _koko_

    Vet inte hur många gånger jag har smugit in ikväll och letat efter livstecken från hattis. Som tur är har barnen inte protesterat alltför högljutt. Men nu är jag duktigt orolig, var är du? Jag säger det igen, du FÅR inte ha rätt, vi behöver mer rättvisa i tråden!

  • _koko_

    Aaaah, hattis, äntligen, vilka underbara nyheter!!! Då kan jag nog sova inatt.

    Stort grattis till sonen Smint!!

    Vet ni nåt konstigt, mitt ben har fortfarande domnat skinn mellan knät och foten! Jag Googlade lite och kom fram till att jag har MS, då slutade jag googla. Antagligen och förhoppningsvis är det bara nån nerv i kläm, men jag undrar hur länge det tänker sitta i?

    Nu ska JAG försöka somna trots konserten i källaren. Kan barnen ska väl jag kunna.

  • _koko_

    Fattar inte varför jag alltid blir versaler på min telefon... Är jag så ego?

  • _koko_

    Lite snabbt: Tack för att ni är så otroligt omtänksamma!!! Jag sitter faktiskt på akuten nu för 1177 tyckte inte att man kunde utesluta propp... Blev klart skärrad redan när mugglan nämnde det (jag läste det dock inte förrän igårkväll då jag redan hade bestämt att jag skulle ringa idag om det fortfarande inte släppt), och när de bekräftade att det kunde vara det kändes det ju inte bättre direkt. Men nu är jag lugn, jag sitter ju på ett sjukhus. Jag är dessutom en sån där av FL djupt hatad som sitter på akuten och äter choklad och är här heeeelt i onödan, för jag behövde ju inte åka ambulans in

  • _koko_

    Tack tjejer! Bli inte oroliga om ni inte hör något från mig, väntrummen är överfulla här så det lär dröja innan jag får träffa någon läkare. Har än så länge fått ta temp och blodtryck... kram!

  • _koko_

    Puh, äntligen på väg hem. Sannolikt ÄR det en nerv i kläm, puuuh, fast i ländryggen och det indikerade ryggbråck?! Jaja, bättre än propp iaf, nu kan jag knapra vidare på mina yasmin... Men jag fattar inte, kan man ha ryggbråck utan att ha ont? Anyway, känselbortfallet kan jag tydligen få gå med, men det är iaf inget farligt. I morgon ska jag kommentera allt annat, nu orkar jag inte. Kram på er!

Svar på tråden Välkomna till Tivoli Empatia!