• kängu

    Välkomna till Tivoli Empatia!

    Tinga, det är så himla härligt att det går bättre med maten för Piff & Puff

  • kängu

    Så, nu får det vara färdigshoppat för ikväll Godnatt mina vänner!

  • kängu

    OMS, vilken underbar berättelse om Matilda!! Jag sitter med ett stort leende på läpparna

  • kängu

    Snorkis, så det är på onsdag Sigrid blir 3 månader. Då ska jag tända ett ljus för henne i mitt fönster. Tycker de där smyckena är superfina, har själv tänkt att beställa ett men det har inte blivit av.

  • kängu

    Snaily, jobbigt med Korven, det blir ju ett orosmoment. Vi har världens bästa hundvakter väldigt nära så det var supersmidigt för oss, de åkte hem till oss och hämtade hundarna direkt efter vi åkt till BB så det var väldigt skönt. Jag skulle gärna passa honom men det är ju lite långt...

  • kängu

    Bara sett sista sidan, men måste bara säga Grattis snigeln till ett fint UL, vad härligt

  • kängu

    Ru har 92 på de flesta byxor och 86 på tröjor... och han är 16 mån! Vinterskor köpte jag strl 24. Samma som Mindre då med andra ord

  • kängu

    Varning för total-ego: Jag sitter och lurar på om jag ska vara hemma ett halvår till med Ru?! Verkar ju inte som att det dyker upp ngt jobb... och jag var och hälsade på på min gamla arbetsplats idag och kände att jag har ABSOLUT ingen lust att börja jobba där igen. Anade nog att jag skulle känna så, men bra att få det bekräftat. Som det ser ut nu så ska jag plugga på heltid, men det är två st kvällskurser jag ska läsa. Alltså skulle det funka att ha Ru hemma, maken kunde gå ner lite i arbetstid och ta honom de kvällarna jag har kurs. Jag är rätt van att ha lite tid att läsa/jobba på (jobbar just nu 25% fast har barnpassning 3 h i veckan, när jag pluggade heltid jobbade jag halvtid samtidigt). Jag skulle verkligen tycka det var härligt att vara hemma ett tag till... Men risken är ju att det blir för stressigt.


    Till saken hör att det inte verkar som att vi får plats på vår önskade förskola, vilket ju också är ett skäl att vänta. Dock har vi redan tackat nej till en plats en gång, så frågan är vad som händer om vi tackar nej igen???

  • kängu

    Oupsie, lycka till med hemtentan! Fy fan vad jobbigt det låter med din foglossning


    Piggis, fy vad sorgligt med alla dödsfall Usch vad otäckt med grannen!


    PB, jag skickar en stor påse med HOPP till dig!! Jag hoppas, tror och vill att ni kommer få ut guldägg! Förstår dock att det känns hopplös just nu.

  • kängu

    Izzie, uppdaterar dig ang. Mugglans VUL- det är gjort och såg fin-fint ut!!

Svar på tråden Välkomna till Tivoli Empatia!