• kängu

    Välkomna till Tivoli Empatia!

    Izzie igen, var har ni varit på semester? Jag längtar efter solen...

  • kängu

    Izzie, vad härligt med USA fast skit också att tanten kom. Extra skit eftersom du kände dig så gravid

  • kängu

    Tack för er input angående dagis eller inte dagis. Det är skönt att få höra vad ni tycker, ni är liksom inte lika subjektiva som min familj och nära vänner... Jag tror jg ska följa mitt hjärta

  • kängu

    Telis, treåringen kan väl äta det ni äter? Det gör ju min 1,5 åring iaf... tips är att köpa hem typ ett paket köttbullar och lite makaroner som ni kan göra i "reserv" om barnet absolut inte kan äta den mat som ni har.

  • kängu

    Ru har ätit samma mat som oss (i vissa fall modifierad, förstås) sen han var runt 9-10 månader. Vi har alltid extra creme fraiche, matlagningsgrädde och dyl. hemma för att kunna "såsa till det" om det behövs. Vi är försiktiga med saltet, men annars kryddar vi som vanligt (självklart inte jättestarkt!).


    Telis, risotton skulle han nog gillat, men inte chokladfondanten tror jag. Men om du köper hem några glasspinnar också så kan ju barnet få det till efterrätt om inte chokladfondanten faller i smaken.

  • kängu

    Och förresten Telis, jag vill också komma hem till er på middag någon gång! Det lät ju urgott det där!!! *dreglar*

  • kängu

    Det var ngn som frågade vad jag ville läsa- har tänkt att vidareutbilda mig inom psykologi, det jag sökt nu är två kurser i neuropsykologi. Jag är också väldigt sugen på att läsa mer socialantropologi, har läst medicinsk antropologi och tyckte det var superkul!


    Alltså jag räknade på det igår, och OM jag ska läsa så sparar vi 5500 kr i månaden på att jag har Ru hemma och pluggar kvällskurser... (får 3000 kr i vårdnadsbidrag, sparar 1500 kr i pendling eftersom jag och maken kan pendla på samma kort, sparar ca 1000 kr i dagisavgift). Det sammantaget med att jag väldigt gärna skulle vilja ha honom hemma ett tag till gör ju att det inte är så mkt att fundera på. Min mamma och syster ställer dessutom gärna upp som barnvakter...


    MEN jag har sökt ett jobb, och om jag skulle få det så kommer jag nog att tacka ja (låter som ett väldigt kul jobb). Och då blir det ju dagis förstås.

  • kängu

    Väldigt vad det är tomt i tråden i dag förresten?? *hoho*

  • kängu

    Nämen vad trevligt att jag har sällskap... jag springer mellan datorn och städningen, har ett viktigt mail som jag väntar på.

  • kängu

    Kokosen, ja visst är det skönt att slippa ta beslut själv


    Nu MÅSTE jag stänga av datorn och få lite mer gjort innan Ru vaknar! Ha en fin fredag!

Svar på tråden Välkomna till Tivoli Empatia!