• Fru E

    Välkomna till Tivoli Empatia!

    Lappis-säger som till mina kollegor som vet om vad vi gör, fråga gärna
    Ännu är allt lugnt *peppar peppar och allt vad man kan säga* men det är bara rd 11 och dag 28 på lördag i cykeln. Vet inte hur kroppen ska reagera eftesom jag inte haft egen äl men de har å andra sidan satt in ett embryo som ska ut men frågan är när man kan förvänta sig tanten. En normal månad kommer den runt dag 30 med spottings några dagar innan men nu vet jag inte som sagt.
    Fortsätter att sticka huvudet i sanden och dagarna slääääääääääääpar sig fram med skräck. 1 vecka kvar till td vilket är låååååååååångt!

  • Fru E

    Lappis-ännu kan mycket hända och från de förra ivferna så har spåren kommit runt rd 12 men då är det kanske en mer normal cykel med......just nu väntar jag bara på att spåren ska komma (pessimistisk javist men det är lättare)


    Trådträff i Skåne/Småland låter bra jag kan ta tåget var som! Och kan de flesta helger utom den 13 november

  • Fru E

    Izzie-trist med BOM jag har slutat lita på symtom eftersom de kan betyda vad som helst

  • Fru E

    *vinkar till alla*


    Tiden har inte räckt till i helgen trots en extra timme


    Igår var det utförsäljning på Ballingslöv igen så vi fyndade lite grejor till köket som vi saknade så nu är det nästan komplett. Sen fyndade vi soffbord i massiv ek på ett annat ställe för ynka 950 kr galna priser hade de!
    Kvällen tillbringades på 30 års fest som var precis som en fest ska vara, urkul! Kom hem sent och var inte i säng förrän närmare halv tre med vintertid så är aningen trött idag trots nykterheten igår. Maken är det värre med har tvingat honom att jobba här hemma idag och nu är det sofftid som gäller resten av kvällen.


    Rd13 idag och nu börjar det bli olidligt när har ni andra som gjort FET fått tanten vet inte om östrogentabletterna kan hindra spåren men de andra gångerna har de kommit trots progesteronet. Denna veckan finns det aktiviteter planerade var kväll så jag och makens öron överlever . Inga tecken på vare sig det ena eller andra.....


    Nu kaffe och film


  • Fru E

    Snorkis-nä usch testa vill jag inte hatar att se det där nesliga minuset utan väntar hellre på spåren/tanten. Td är inte förrän på fredag och jag inbillar mig att östrogenet kanske kan spöka till tanten . Vet att jag får ta och lida de här dagarna men det gör jag så gärna

  • Fru E

    Lappis-lalalalalalalalalalalalalalalalalalala som sagt inget som talar för eller emot mer än avsaknad av symtom

  • Fru E

    Glömsk som jag är lovade jag att hälsa från Mugglan som har mycket att göra

  • Fru E

    Lappis-trist med feber ta en stor kopp te med honung och en varm filt. Både jag och maken åkte på förkylning nu i helgen, brukar alltid klara mig annars

Svar på tråden Välkomna till Tivoli Empatia!