• fru AM

    Välkomna till Tivoli Empatia!

    Glassbil au Four i casa PB minsann - så kreativt av sonen - ett försök till http://www.recept.nu/1.313338/leila_lindholm/efterratter_godis/agg_mejeri/leilas_goda_glace_au_four



    Kolla sött fiaspel jag hittade - finns i flera olika varianter: http://www.favoritsaker.se/art.asp?id=4143

    BS: duger inte fiaspelet som present så fråga mig ändå - jag gillar att tänka ut presenter
    Ålder, kön, intressesfär? 

  • fru AM

    BS: fyller flickan Iris ska till 4 år? Kanske en pysselbok med klistermärken - finns en Dollhouse-variant som är som ett stort tvådimensionellt dockskåp man ska möblera. Tänk att som lillasyster få ett sånt alldeles själv!

  • fru AM

    BS: visst var fiaspelet fint! Jag hade bara mina funderingar angående prinsess- & grodvarianten eftersom grodorna tycktes ha samma färg allihop ...? Måste ha sett fel.

  • fru AM

    BS: när man fastnar i reseplanerandet ska man tänka tvärtom - åt andra hållet. Det gjorde mitt förrförra ex och jag en gång då vi inte kunde enas om semester i Danmark eller Skåne eller ... Det blev Finland. Helsingfors i en hel vecka - vi hade hur trevligt som helst. Kanske kan vara något? Eller Estland. Ska tydligen finnas en hel del fina badorter.
    Eller Polen - läste ett reportage i SvD om Polens Riviera ... 

  • fru AM

    Hej Cicci! Sitter du och fantiserar om nakenbadare ...?

    BS: här är i alla fall artikeln som (med bilder) fick mig mycket nyfiken på Polens kuststäder. Lätt att ta sig dit också har jag för mig!
    http://www.svd.se/resor/kustnara_4987933.svd

    Sedan kan man säkert hitta ett riktigt SPA-igt hotell 

  • fru AM

    Flygbiljetter Skavsta-Gdansk på 1500-2000 kr (för två!) direktflyg 1 h 10 minuter. Helt galet vad nära det är. Måste åka dit någon gång - verkar mkt spännande och jag har kompisar som vairt just här på "polska rivieran" och varit supernöjda!

  • fru AM

    De Dollhousepysselböcker ja ghar köpt har ju varit från Leksaksborgen på Ö-malmstorg - alltså en fysisk butik. Jag ska kolla lite och se om jag hittar på nätet.


    muggles skrev 2011-08-18 14:03:14 följande:
    Var köper man det? Tror Moa skulle älska det, hon fyller ju 4 snart...
     
  • fru AM

    Jag börjar gilla målade trägolv väldigt mycket. Rutmålade på sniskan i vitt och grått. Det skulle vara fin ti ett barnrum. Men man kan ju även lägga linoleum klick-golv - ruttigt i vitt och grått.


    start september skrev 2011-08-18 14:26:03 följande:
    Dollhouset registrerat i minnet, toppenpresent.

    Golv funderar jag på också. Ett barnrum - vad är önskematerialet där? Och vårt sovrum - där det säkert sover barn lite då och då länge till? Maken vill ha heltäckningsmatta, men jag tänker på magsjuka barn. Svårt!
     HAde jag fått bestämma hade vi skaffat linoleum/kork/plast/gummi-matta i köket när vi byggde om - med golvbrunn. Istället för den töntiga och icke motståndskraftiga ekparketten som min man absolut skulle matcha ihop allting med.

    Fattar inte varför man ska ha parkett precis överallt.
     
Svar på tråden Välkomna till Tivoli Empatia!