• Telis

    Välkomna till Tivoli Empatia!

    muggles, här ger vi rapsolja, katrinplommonpuré, fibrer, päron och Laktulos. Varje dag. Och ändå gråter han varje gång han ska bajsa. Sånt j*vla skit rent ut sagt.


    AM, kul och kul, jag känner mig nästan lite tvingad trots att jag inte tror att jag passar i lugg och trots att jag vet att det är ett h-e att få det att växa ut sen när man ångrat sig. Men håret har ju blivit helt galet efter graviditeten, just nu har jag en 3 centimeter lång utväxt över hela huvudet men som syns mest i hårfästet, det är nästan som om jag har nån fånig liten halvlugg där redan.

  • Telis

    Jag är visst också hjärntvättad. Och inte är jag särskilt gullig heller för den delen!

  • Telis

    Lappis, jag tror att jag har för litet ansikte för att passa i lugg, det blir liksom inget kvar. Och lång lugg är ju jättesnyggt på dom som kan ha den lite snyggt åt sidan så där, det kan inte jag - mitt hår hänger bara spikrakt rakt ner. Hmm, måste nog vela lite till.


    AM, vilket gulligt erbjudande! Jag kanske behöver någon som håller mig i handen. Eller nån som serverar mig vin under tiden (eller sprit ).

  • Telis
    Lapinette skrev 2010-12-03 11:35:53 följande:
    Men tjejer inte är väl ni varken hysteriska eller hjärntvättade?!!
    Lappis, ja men du ser ju mitt inlägg före det där jag skrev om att jag var hjärntvättad. Vad handlade det om? Jo, om bajs och om att jag inte ser klok ut.
  • Telis

    Åh, men jag kanske inte är helt förtappad ändå - jag vill inte ha en Gucciväska! (Fast en Bayswater skulle ju sitta som en smäck inför jobbstarten i januari iofs. )

  • Telis
    fru AM skrev 2010-12-03 11:48:19 följande:
    Trycker på LIKE-knappen! Förresten: nu är ju Telismannen papapledig - betyder det att han smygläser tråden då?
    Hmm, vi sitter faktiskt i varsin soffhörna med varsin dator - jag kanske borde tjuvkika lite och se vad han håller på med där borta? Så att han inte smygläser här eller spelar bort familjeförmögenheten på nätpoker.
  • Telis
    fru AM skrev 2010-12-03 11:52:44 följande:
    Exakt! Ska han slösa familjekassan på något så får det ju bli en Bayswater. "Snälla Tomten! *huvudet på sned med riktning Telismannen*   /Rodnar han nu, Telis?/
    Nä, han har värsta pokerfejset.
  • Telis

    I mitt nästa liv vill jag också ha stuckatur. Och en serveringsgång med platsbyggda höga skåp av någon anledning.

  • Telis
    fru AM skrev 2010-12-03 12:00:35 följande:
    Du är ju i högform!


    Nu vaknade T, nu blir det äntligen lunch!

  • Telis

    smint, det går finfint! Vilken lyx! Just nu byts det en bajsblöja inne i badrummet helt utan min medverkan.


    snaily, jag gillar idén med tygblöjor jättemycket och funderade på det på allvar. Men det blev som för så många andra, bara funderingar. Ska bli hemskt intressant att höra hur det funkar, om ni är lite bättre människor än vad jag och maken är!

Svar på tråden Välkomna till Tivoli Empatia!