• Telis

    Välkomna till Tivoli Empatia!

    koko, jag brukar känna mig som Minus Allt och inte Extra Allt. (Förutom att jag har världens finaste Televink och Telisman förstås!)

  • Telis
    muggles skrev 2010-12-03 13:27:21 följande:
     Telis: snedlugg? Bättre om den måste växa ut igen...
    Snedlugg är jättefint men funkar tyvärr inte eftersom mitt hår vägrar att ligga snett. Ska jag ha lugg får det nog bli a la Amelie från Montmartre.
  • Telis
    muggles skrev 2010-12-03 15:39:56 följande:
     Inte en helt perfekt chef men finns de?! Han är iaf inte elak, bara rätt förvirrad...
    Jag tror inte det men det vore underbart om man kunde få en sån. Kan inte du bli en, muggles, så kan jag komma och jobba för dig sen?
  • Telis

    Vickan, spray biter inte på mitt hår tyvärr. Jag har världens envisaste hår!


    Åh, vad bra att PB fått tid redan på måndag!


    Åh, vilken förrätt ni åt, snaily! *smaskens* Här blev det också fetaost fast i form av en greksallad. Nu väntar vi bara på att T ska somna så att vi får gå på fredagsgodiset och titta på På spåret.

  • Telis

    Ha det så himla trevligt imorgon på tråddejten, allihopa! Och kör försiktigt för böfvelen!

  • Telis

    Sweet, vad jobbigt att Lill-skruttan också har problem med magen! Men omogen banan är stoppande och övermogen lösande så du kanske kan försöka se till att hon bara äter övermogna bananer iallafall? Som tur är så verkar Televinken gilla katrinplommonpuré iallafall, jag törs inte tänka på hur det hade funkat annars.

  • Telis

    Parnassia, hur går det med Lillas (och din!) sömn nu för tiden? Håller du ihop?

  • Telis

    Klockarbol, jag har inboxat dig men skickar många kramar här också!

  • Telis

    September, håller tummarna för att dag 26 var för tidigt, det är ju inte omöjligt att det är så!


    Hattis, jag ångrar att jag inte bytte jobb innan jag blev gravid. Jag tänkte lite att det inte var någon idé och att det skulle vara skönt att gå tillbaka till något välkänt men nu i efterhand känns det felresonerat. Det hade känts roligare under mammaledigheten att ha ett riktigt kul jobb att gå tillbaka till, ett som man såg fram emot, inte bara ett som var okej. Jag vet inte hur du trivs på ditt nuvarande jobb men om det finns roligare jobb så tycker jag att du ska byta nu, man vet aldrig vad som händer sen!


    Ibland blir jag påmind om det där citatet "Alla dessa dagar som kom och gick, inte visste jag att det var livet" och får lite panik.

Svar på tråden Välkomna till Tivoli Empatia!