• Telis

    Välkomna till Tivoli Empatia!

    Oupsie, fast han är inte hård i magen utan han har bara ont. Om det nu är bakterier så irriterar dom slemhinnorna så att det gör ont därför, som vid halsont tex.


    Att jag håller på och tjatar om Laktulos och katrinplommon osv är bara för att han verkligen, verkligen inte får bli hård i magen eftersom det då säkert gör ännu ondare.

  • Telis

    smint, bara två timmar kvar nu, håll ut! Känn min sympati, det är jobbigt när dom inte sover som dom borde och blir övertrötta.

  • Telis

    Nej, nej, fråga inte efter snaily, hon blir bara arg. Hon har ju lovat att hon inte ska göra annat än smsa när dom är på väg.


    Men era julhedningar! Varför i hela världen skulle man inte köpa julklappar åt dom andra vuxna som man firar med?

  • Telis

    Fast julklappar har ju inte med priset att göra utan att ge och få. Dom behöver ju inte vara onödiga heller bara för att dom inte kostar mycket.

  • Telis

    Hattis, kraaaaaaaam! Och lovar med handen på hjärtat att jag aldrig ska säga något så korkat.

  • Telis
    Klockarbol skrev 2010-12-07 22:14:52 följande:
    Förra årets klappar till vuxna gavs familjevis - en snyggare papperkasse med saft, sylt, torkade trattkantareller + recept och 1 hg lösviktsté.
    Vilken underbar julklapp! En sån kasse skulle jag vilja få.
  • Telis

     


    Om någon av er annars funderar på att ge mig en julklapp men inte har så mycket pengar så kan ni få ge mig ett presentkort på fem valfria barnvaktskvällar åt Televinken.

  • Telis
    _koko_ skrev 2010-12-08 08:48:12 följande:
    Min kusins son orkade inte ens öppna alla sina julklappar på julafton förra året, så vill inte vi ha det... Som tur är verkar våra familjer vara med på det.
    Åh, sånt där är det värsta jag vet! Televinken ska aldrig dränkas i paket så att han inte förmår att uppskatta dom så länge jag har ett finger med i spelet!
  • Telis

    Oupsie, superbra födelsedagspresent från din syrra!


    smint, krya på dig!


    Idag kommer svärmor på besök och vi ska på julmarknad så nu checkar jag ut. Arrivederci så länge!

  • Telis

    AM, jag håller helt och hållet med dig om julfirande och julklappar och julklappsutdelningar, the AM way is my way. Fast jag kan inte tänka mig att inte köpa något till min man. 


    MSW, men fy för ny operation! Hoppas att det känns bättre när du fått mer information och fått prata med din man.


    Klockarbol, jag ryser när jag läser om dina syskonbarn. Just så vill man inte att ens egna barn ska bli. Skönt att du inte avbokat psykopattiden!


    nenne, 11.30 är noterat. Hurra!


    muggles, kära nån vilka färger, jag blev som sjösjuk!

Svar på tråden Välkomna till Tivoli Empatia!