• Piggelin1

    Välkomna till Tivoli Empatia!

    Kraaaaam till Snaily Hoppas hoppas att det blir bättre snart.

    AM & Sweet - fnissade lite åt att ni glömt musiken på era resp. bröllop Men förstår samtidigt att du blev lite sorgsen, AM. Det skulle jag med blivit. Tror inte att jag är i riskzonen för bridezilla jag heller, vi kör ju rätt kort planeringstid/ledtid för vårt bröllop. Bokade lokalen början av nov, gifter oss i slutet av feb. Funderade på & pratade klänning ngn månad tidigare, med hon som ska sy, men annars gör vi det mesta nu dessa månaderna mellan nov & feb.

    Mugglan, på tal om regnsensor - vi ska ju lämna tillbaka vår tjänstebil i slutet av feb & köpa loss en beg. tjänstebil. Backvarning är ett absolut måste i den bilen, det vill jag verkligen inte vara utan när jag väl vant mig!

  • Piggelin1
    BrudSommar2006 skrev 2011-01-24 20:42:36 följande:
    Jag tror att jag har den där boken för övrigt men jag har hittills inte kommit så långt att jag öppnat den. Började läsa Morgan Allings bok i förrgår och blev tvungen att läsa ut den på en gång så igår var jag klar med den. Så otroligt sorglig.
    BS, den har jag tänkt läsa, men tänkte vänta tills den kommer i pocket innan jag köper den. Minns när han var sommarpratare häromåret - så himla sorgligt, men grymt att han kommit igenom alltihopa med förståndet i behåll & kommit så långt.
  • Piggelin1

    Jamen just det - det var ju du AM, som tipsade om Zara, så att vi gick dit i fredags & hittade de jättefina plaggen till A - tack, söta du

    Tips till er som är gravida eller söker amningskläder - jag halkade precis in på denna siidan, som verkar ha total utförsäljning, 40% på allt.
    www.4mom.se/Default.aspx
    Är på jakt efter lite roligare underkläder, däribland en amningsbh som funkar under klänningen - fick tips om märket Hot Milk, som ska ha amningsbh's som är lite roligare. Fast på 4mom verkade de inte ha så mkt att välja på av det märket. Hittade en uk-sajt, aknske ska testa att beställa därifrån, pundet är ju bra just nu.

  • Piggelin1

    Oupsie, lät som ett bra besök idag - gott att höra!

    På tal om ingångsmusik, stötte på denna gamla favoriten i förra veckan. Man blir så glad av den


  • Piggelin1

    Tack för era tips! Ska kolla mera på dem!
    Nenne, jag hittade kyrkomusik.se igår - lyssnade igenom massor där - bra sajt!
    Parnasssia - tack för psalmtipsen med! Ska titta på dem! När jag kollar gamla vigselprogram från bröllop jag varit på, så är "I denna ljuva sommartid" vanlig insåg jag, fin fast den passar ju inte riktigt för oss

  • Piggelin1

    koko - fyyy vad läskigt! Kunde varit jag...

  • Piggelin1

    Mugglan,
    In: A trumpet voluntary, J Clarke
    Ut: Trumpet Tone, H Purcell

  • Piggelin1

    Tinga, mina linser är -11,5, glasögonen ännu mer, minns dock inte vad, -13-14 ngnting tror jag. Jag testade sådana månadslinser för några år sen & det funkade kanon i början - var ju rena drömmen att SE när man slog upp ögonen på morgonen (måste ju veta exakt vart jag lagt glasögonen innan jag somnar, annars hittar jag inte dem) - men sen blev det tyvärr bara grumsigare & grumsigare i ögonen, så jag fick tyvärr lägga av med dem. Hoppas det funkar för dig! Kanske skulle esta på nytt här, lite produktutveckling borde det ju varit på dem de senaste åren?

  • Piggelin1

    Mmm, afternoon tea - vill också ha! Vad mysigt med Thorskogs slott förresten, Mugglan! Mina gssningar var fel förresten - när du nämnde Afternoon tea i fredags tänkte jag på Toftaholm resp. Gässlingen(Skanör-Falsterbo) - men tji fick jag!

Svar på tråden Välkomna till Tivoli Empatia!