• Piggelin1

    Välkomna till Tivoli Empatia!

    Liten med Mindre skrev 2011-02-01 14:08:35 följande:
    Vänner - vi har någon dvd från Mediamarkt. Den har inte funkat felfritt, men jag vet inte om den är burken i sig eller inkopplingen som felar. När vi var på supporten så funkade allt givetvis...

    cicci - visst är det lätt att tycka att alla andra barn kan. Precis som alla andra föräldrar hinner...

    Precis som jag tror att alla andra tjejer i min ålder har ett karriärjobb med kul resor och häftiga projekt, de har 2-3 välartade barn hemma som äter o sover bra, inte målar på väggarna och slutar med blöja helt före 2 års ålder utan kissolyckor. Nämnda fantastiska kvinna (som ju är alla utom jag) bor i ett grymt snyggt hus som är välstädat och fullt med hemlagad mat och bakverk. Familjen åker på sjyssta resor och hon genomför tjejklassikern med ett ryck på axlarna. Sen tror jag inte jag nämnde alla trevliga fester o mingel med o utan barn som sagda superkvinnor bjuder in till hemma. Och så var det det där med romantiken som givetvis blomstrar

    Nån som känner sig träffad?

    Precis
  • Piggelin1

    Gotland är fortfarande ett blankt blad på min resekarta (förutm en familjesemester som 11-åring, men det räknas väl knappast - typ 30 (!) år sen...!)

    Det ligger ju lite avigt till för oss här på västkusten, men så småningom ska vi absolut ta oss dit vi med.

    Usch för migrän, Klockarbol ...och ja just det. vilken idiot till pappa på ridskolan häromdagen .-o Tur att allt gick bra. Vill minnas att en sjuåring nyligen dog pga en olycka i ett ridhus i Borås - läskigt!

    Vänner förresten - se till att boka Karnelund hyfsat långt innan, om ni åker dit en helg eller så. De har inte så många rum & det brukar bli fullt. Fast iofs, nu senast när vi var där, så berättade de att de köpt en ny fastighet & skulle renovera den & på så sätt utöka antalet rum. Gissar att det är ngt som de gör nu under lågsäsong.

  • Piggelin1

    Usch, hoppas verkligen att inte Oupsie åker på ngn tredygnsförlossning eller liknande

  • Piggelin1

    Åhhhh, grattis Oupsie-familjen! Äntligen är Daisy här!!

  • Piggelin1

    Men vad fasen ÄR zumba??! Sett det nämnas både här & på FB fler ggr senaste tiden. Nya fräcka inneträningssättet? Låter som ngt afrikanskt?
    *hon som har promenader som enda träningssättet*

    Heja Smint! Hoppas det går bra!!

    Välkommen hem Oupsie!! Vill också höra mer!!

  • Piggelin1

    ...och om Zumba kräver koordinationsförmåga så kan jag definitivt glömma det direkt!Skrattande

  • Piggelin1
    Lapinette skrev 2011-02-03 11:17:27 följande:
    Piggelin -
    ">

    " target="_blank">

    Tack Lappis, jag var lite lat & orkade inte googla Ser direkt att det inte är ngt för mig

    Förresten såg att du funderar på Rosens lammgryta - den gjorde vi för typ två år sen eller så. klart gott minns jag, men inte så att vi kommit på att vi måste göra det igen. Kanske skulle komma till skott igen. Du får rapportera om ni gör det & det blir bra!
    Getostlasganen hade jag helt glömt - den ska jag nog göra snart igen! Man måste ju inte köra lammet till, funkar väl så bra med sallad & bröd till med.

    Gjorde en grymt god lingonpaj med maräng på häromveckan, den tål att göras igen.

    Idag blev det en förmiddagspromenad området runt med en granne som också är mammaledig - har knappt tagit några långpromenader alls förrän nu, vädret & halkan har avskräckt. För min del får gärna snön försvinna helt nu, möjligen att den kommer tillbaka lagom till 26 feb, men sen kan den försvinna igen
  • Piggelin1

    Sexet går på sparlåga här med, speciellt så länge jag ammar känns det som, iaf var det så senast, det blir nog ngt liknande nu med. Tyckte att vi hittade tillbaka ordentligt när Amanda blev runt två & sen så blev jag ju gravid igen, fast vi har varit lyckligt lottade & haft mkt kul sex under båda mina graviditeter. 
    Fick till det "hela vägen" första gången för några veckor sen & mitt i alltihopa så kom jag på att "SHIT vi har ju inget skydd!"   Fick avbryta vissa aktiviteter där... ok, risken är väl ganska liten, men ingen av oss vill ta den... Har kört Cerazette tidigare, men nu på efterkontrollen i förra veckan så bestämde jag mig för att testa hormnspiral. Tydligen är det inte alls lika mkt hormoner i spiralen som i pillrena (15% var en siffra som BM nämnde), så då tänkte jag att jag testar med det. Tycker att Cerazette dödat en del sexlust & den lilla lust som finns nu med två barn, den vill man ju inte att den ska försvinna

    En helt annan sak - tack alla för er input om musik ism vigsel! Ska träffa såväl präst som kantor på måndag, & har mailat litye med kantorn resp. mannens syster, så får vi se vart det tar vägen.

  • Piggelin1

    Nähäpp, lilleman pockar på uppmärksamhet & jag måste fixa lite lunch att få i mig innan jag snart måste hämta Amanda.

    Tjing på er!

  • Piggelin1

    Lappis,  ett tips ang lasagnen, det skadar inte att göra mer "fyllning", har för mig att det kändes lite snålt i lagren senast jag gjorde den! Vag gott med lamm, har du inte gillat det innan? På nyår åt vi hjortfilé, yummie!
    AM, messmör i såsen vet jag att mannen använt några ggr. Jag gillar inte messmör, men så i en sås funkar det!

    Just det, Hattis, HOPPAS så att din känsla är fel!

Svar på tråden Välkomna till Tivoli Empatia!