• Oupsie

    Välkomna till Tivoli Empatia!

    kapellösa skrev 2010-12-21 12:15:08 följande:
    Förövrigt har jag julgardiner i vardagsrummet, jajjemen, *klappar mig själv på huvudet*
    ..att de sitter uppe hela året är en sak jag väljer att inte tänka så mycket på..


    Stödstrumpor, tycker inte att det känns på något särskilt vis att ha dem på, men de är lite svåra att få på för de är inte så elastiska. Men det är väl lite det som är poängen, så att de kan ge stöd. Jag brukar ha sådana strumpor på långflyg så jag har ett par hemma själv, men det här vattensamlandet har börjat de senaste dagarna så jag tog inte med mig några hemifrån när vi åkte till föräldrarna där vi är nu. Därför fick jag låna mammas . Men det är betydligt lättare att få på strumporna när man inte har en gravidmage i vägen, eller är allmänt rörelsebegränsad av foglossning .
  • Oupsie

    Kapellösa, hur gick det med brudklänningen? Skulle du inte ut och handla klänning för någon vecka sedan?

  • Oupsie
    Piggelin1 skrev 2010-12-21 14:36:08 följande:
    Glömde ett viktigt INTE i meningen här ovanför! Jag strök ALDRIG ngn av hans skjortor under den tid vi var tillsammans... Röda varningslampan lyste liksom väldigt starkt där redan från början. ...och antagligen var jag nog aldrig så himla kär i honom heller. Mer rebound efter en annan relation tidigare... Mugglan, du vet vem...
    Och han bönade och bad "kan jag inte få stryka mina egna skjortor, snälla snälla" men Piggelin vägrade hårdnackat att släppa fram honom till strykbrädan

    Det hade varit något .
  • Oupsie

    Vickan, grattis till "jullov". Hur länge får du vara ledig? Skulle ni fira jul med din familj i år?

  • Oupsie

    Åh, PB, jag blir också helt galen på sådant! Skrikandes

    Hur svårt kan det vara att städa ordentligt?!! Jag har ju inte städat på ett tag nu så det har ju legat på maken att sköta det... Vilket i och för sig har varit jäkligt nyttigt för honom för att inse att jag i vanliga fall har gjort en massa saker som han inte ens har märkt att jag har gjort. Men det där med dammsugning, maken har gått runt och nyst den senaste tiden, och jag försöker förklara att det kanske beror på dammråttorna som ligger lite här och var. "Vadå, jag har ju dammsugat" "Mmm, men du missade nog en del för så stora dammråttor bildas inte på en dag eller två." "Ahaa...Förvånad"

  • Oupsie

    KUB Snorkis . Men grattis ! Vilken överraskning, eller har jag helt missat det här sen tidigare?

  • Oupsie
    Fru E skrev 2010-12-21 18:17:02 följande:
    *Hoppas att jag inte trampade i klaveret nu men KUB är väl KUB*
    Ja, jag får nog säga det samma.
  • Oupsie
    Fru E skrev 2010-12-21 18:29:43 följande:
    Oupsie-hur var det är du här nere i mellandagarna -? tänkte på trådträffen som vi inte bokat än
    Ja, det är vi. När passar det dig? Den 28 skulle passa mig bäst för den 29 får vi besök. Och vad säger ni andra som vill vara med?
  • Oupsie

    Snorkis, hoppas att du kommer tillbaka efter badet! Hur mår du? Om du orkar svara. Stor kram, och stort grattis i alla fall !

  • Oupsie

    Fru E, ok då får vi se vad de säger . Vi ska i och för sig på UL kl vid fyra den 28. Men förra året träffades vi ganska tidigt va? Så jag borde hinna båda.

Svar på tråden Välkomna till Tivoli Empatia!