• Oupsie

    Välkomna till Tivoli Empatia!

    Nenne, det är jättejobbigt att inte trivas med jobbet. Det ju en otroligt stor del av sin vakna tid man spenderar där. Jag hoppas att något roligt händer som gör att antingen ditt nuvarande jobb blir bättre, eller att du hittar ett nytt!

  • Oupsie

    Snorkis, vilken otroligt osmidig människa . Det borde ju nästan rapporteras någonstans, det känns ju inte professionellt för fem öre. Fast jag förstår om du inte vill tänka mer på det. Vi har också fastnat i Big Bang Theory här för tillfället. Sheldon gör ju hela serien, helt klart!

    Vickan, klart att du ska ha det stor rummet! De andra är bara småaktiga. Har en liten rolig historia angående arbetsrum på myndigheter. Tror att jag ska inboxa dig den, den myndigheten har lite med ditt jobb att göra .

  • Oupsie
    nennesjuttioåtta skrev 2011-01-04 23:38:11 följande:
    Ah, du menar så! Finns det tips på hur man undviker fl-depp? Det är ju fantastiskt i så fall. 

    nu blir det sängen. 
    God natt Nenne!

    Det mesta gick ut på att "bara vara" och vila så mycket man kan. Låter ganska rimligt, men ibland är det nog bra att få höra det innan. Men jag tyckte nästan lite synd om maken, för det kändes lite som att han skulle göra allt. "När hon har ammat, om hon kommer att amma, då får du ta barnet så hon får sova". Och sen att man skulle ta det lugnt med att ta emot besök, och att åka någonstans osv, att man skulle räkna med att det tar 6-8 veckor innan man får koll på sovtider mm. Det kändes i alla fall som en mycket arbetsam bild av livet som nybliven förälder. Inget rosaskrimrande lullulll .

    Jag känner mest att det inte riktigt går att föreställa sig hur det kommer att bli, men det kommer vi väl att märka gissar jag.

    Tänkte på Snaily, och jag hoppas att det känns bättre och bättre för dig!
  • Oupsie

    Klockarbol, men vilken läkare . Hoppas att en halvtidssjukskrivning kommer att hjälpa dig!

  • Oupsie

    Vet att det var mer att kommentera, men jag återkommer imorgon istället. Är trött och ska gå och lägga mig nu. God natt!

  • Oupsie
    Lapinette skrev 2011-01-05 11:07:26 följande:
    Ha, ha SKITaliban eller SKItaliban ... det är frågan. Det heter nog skiDtaliban på svenska.
  • Oupsie

    Vi behöver nog inte fundera så mycket på semesterplaner i sommar. Vi får nog stanna här i Sverige. Vi ska ju bo i hus i sommar . Och när vi inte är där så kanske vi åker och hälsar på lite släkt här och var.

    Är lite ledsen att det inte blir någon USA-resa, men jag överlever nog .

    Fru E, lägga tak låter ju kul... men jag antar att det är lika bra att få sådant gjort så snart som möjligt.

  • Oupsie

    Cicci, låter som att ni redan har en fullbokad semester. Hmm, nä, att vara gravid har väl inte varit det lättaste jag har varit med om precis, men nu är det inte så långt kvar, hoppas jag.

  • Oupsie

    Fru E, ja, jag tänker lite så. Bara att ha en egen liten gräsmatta att gå ut på blir ju som semester för oss .

    Tror att det är klokt att inte göra upp för mycket planer inför sommaren för vår del, utan ta det lite som det kommer helt enkelt.

  • Oupsie

    Fru E, ja, jag hoppas verkligen att du får marktjänst på grund av bulle i ugnen i sommar!

    Snaily, hej hej. Jobbigt att hon skriker så .

    Cicci, ni kan ju alltid åka lite skidor i Dubai också. Då får ni både solsemester och skidsemester på samma gång .

Svar på tråden Välkomna till Tivoli Empatia!