• muggles

    Välkomna till Tivoli Empatia!

    viktualia skrev 2010-12-07 21:17:25 följande:
    för att inte alla har råd att komma med nåt meningsfullt.... men jag vet... jag ääääälskar julklappsrimmen, därav veligheten...alltså: Jag vill inte ha prylar som jag inte behöver men jag vill skriva ett gäng knäppa julklappsrim...
    Du kan få skriva till mig! Jag är värdelös på rim. Jag ska ge svärmor ett fotoalbum över 2010 (Moa med familj typ). Kan du rimma till det?
  • muggles

    Hattis: jag kan nog ärligt säga att jag aldrig - trots att jag är osmidig ibland - skulle säga ngt sådant! Att kommentera över barn över huvud taget aktar jag mig för eftersom det kan vara så känsligt. (Alltså tex frågor varför man inte skaffat barn än el när man tänker skaffa el likn.)


    EA: stora kramar till dig! Klart ni inte orkar tänka på nästa försök redan. Nu först lite julledigt och ta det lugnt. Önskar jag kunde stänga av de andra tankarna åt dig. Enda positiva med plusset var väl just att du åtminstone fick plus. Det visar ju att ägg KAN fästa hos dig, det verkar inte vara problem med de där "svamparna" i livmodern iaf. 


    Förra året fick jag nog två par ofodrade stickade vantar - jag behövde inte ens ett par. Så sådana julklappar kan jag vara utan. Tydligen ska jag få en bok av morsan men vet inte vilken - men det blir nog någon oförståelig Nobelpristagare. Hon brukar missbedöma mig och tro att jag läser lika djupa saker som hon. Själv plöjer jag mest deckare och sånt

  • muggles

    Nu är jag osammanhängande som vanligt: när vi åker upp till makens släkt i Värmland som vi gör varje år (och då följer min mamma med) så har vi som sagt lottat ut klappar. Men min mamma, maken och jag ger till varandra för att vi tycker det är kul, så vi kör lite myteri vid sidan av Men det gör vi nu innan jul, vi ska fira lilla-jul hos mamma i helgen. Och då ska jag få alldeles färska ljumma finska "julstjärnor" (barndomsminne)! Mmmm.


    Förresten glömde jag ju fler ocravings: förutom glögg och sötsaker så kan jag nästan inte dricka kaffe längre (här snackar vi en fd kaffemissbrukare!). Och har avsmak för alkohol - mkt praktiskt Folk kan dricka de godaste viner mitt framför nosen på mig och jag vill inte ens smaka.  Däremot känns plötsligt TOMATER som ngt av det godaste som finns?!

  • muggles

    AM: be Nenne skicka den där bajsblöjan nu.  Han är nog van att få som han vill bara men se det som din mission i livet att han för en gångs skull inte ska lyckas. HEJA!


    Jag håller helt med om att julklappar ska delas ut en och en, alla ska titta när man öppnar. Det var ju det som tog sån himla tid förra året fast vi inte är överdrivet många men det blir ju x antal klappar som ska öppnas ändå. Personligen vill jag gärna se när folk öppnar den klappen som jag gett bort, vill ju se om jag lyckats


     

  • muggles

    Snaily: nu har ju inte du mitt nr men själv har jag min mobil på ljudlöst på nätterna. Annars har den en tendens att påminna mig och ett och annat kl 06.00 på morgonen

  • muggles

    Klockarbol: jag tror det är mkt vanligt att känna att man kommer att bli utskrattad el ifrågasatt (känslan av "varför är du här, du har väl inga problem att tala om?") innan man går till psykopat. Min väninna som var sjukskriven berättade exakt samma sak. Även jag kände så när jag gick till min psykopat i höstas för att prata ut om barnlösheten. Men det är bara hjärnspöken. Och sedan att racka ner på sig själv "det är jag som är vidrig så jag förtjänar det här" är ganska typiskt också när man mår dåligt. Men det är ju inte alls sant. Det är inte DU som har gjort det här mot dig själv, det är din man som är skyldig till handlingen.


    Om du orkar, så försök gå åtminstone en liten promenad. Att röra på sig hjälper nämligen mot depressiva tankar. Det ger rent fysiskt mer syre till hjärnan och till hela kroppen, blodcirkulationen ökar och man mår allmänt bättre. Förstår om det känns oöverstigligt att ens ta sig utanför dörren men jag tror att om du orkar, så ger det mycker mer än att zappa framför tv:n. Och så tror jag det är bra att hänga här

  • muggles

    Vi är ju så kloka nämligen! (Iaf ni andra... )

  • muggles

    Fasen vad less jag är på jobbet. Har jag totalt gått in i gravidmode redan? Väntar bara på julledigheten, 2v kvar


    Har rätt lite att göra också och då får jag inte ens det lilla jag har, gjort. Jag är en dålig människa. Blä.

  • muggles

    Dessutom känner jag mig lite krasslig idag Smittar det via FB eller, mer el mindre alla där verkar ha ngn sjuka av ngt slag. Hoppas det inte bryter ut!

Svar på tråden Välkomna till Tivoli Empatia!