• muggles

    Välkomna till Tivoli Empatia!

    KlockIS... brrrr.

  • muggles

    Själv känner jag att jag hittat precis rätt. Har varit på samma jobb i snart 8 år (!) och lär mig fortfarande nytt, har ganska mkt mandat att bestämma själv och tjänar hyfsat. Fria arb.tider och bra förmåner. Inte en helt perfekt chef men finns de?! Han är iaf inte elak, bara rätt förvirrad...


    AM: kul att det går framåt med jobben!


    1up: hur kunde Idun komma ut på tvären förresten el var det bara ironi?

  • muggles
    sweetstreet skrev 2010-12-03 19:43:47 följande:
    Päron har jag också hört är bra men vad FAN hjälper det när ungen bara äter bananer!!!!???!?!?!?
    Ge i så fall bara (över)mogna (bruna) bananer och undvik gröna/gula. Ska vara skillnad har jag hört. Kiwi funkar också lösande. Men ärligt talat tycker jag att alla dessa frukter som ska vara lösande funkar bäst på bebisar - på oss vuxna el äldre barn tycker jag inte de har så mkt effekt.

    Du kan väl också tänka på att undvika äpple, morot, ris mm som är stoppande...

  • muggles
    passionsblomman skrev 2010-12-04 17:37:32 följande:
    Angående Idol måste jag säga att så himla duktiga som alla de fyra sista är var och en på sitt vis, så borde de alla kunna få karriärer att vara glada över i framtiden.Minnah är en sådan där snygg och talangfull tjej som skivindustrin borde kunna lansera HUR bra som helst, precis som tex Agnes. Riktigt kul med hennes utveckling! Och jag tycker egentligen just hon passar bäst för en skiva med redan skrivna låtar. Jay och Linnéa har ju redan en otroligt tydlig nisch och borde verkligen bara kunna köra vidare och dra nytta av all exponering de fått. Olle har ju en strupe som också duger när det ska täljas guld. Någon signar såklart honom också. Förresten så är det fler av årets deltagare som jag är övertygad om att vi kommer att se mer av.
    Jag håller inte med dig alls Jag tycker årets Idoldeltagare är de sämsta på många år. Olle har ju ingen röst att tala om, typisk tjejidol med snyggt yttre bara. Jay är ju såå tråkig i sin utstrålning och det räcker inte med bara en cool röst (hans version av Madonnas Like A Prayer gillade jag dock skarpt!). Linnea var den enda som var lite unik och egen, henne hoppas jag få se mer av. De andra kommer att försvinna i mängden precis som Erik Grönwall - ngn som minns honom?!
  • muggles

    Klockarbol: usch du verkar må riktigt skit Jag tycker du gör rätt i att fundera några vändor innan du "sparkar ut honom", för min del inte alls konstigt att han är kvar än. Det är så lätt för andra utanför att ha åsikter och tycka att ett visst agerande är "rätt" men det är alltid mkt svårare när man är mitt inne i det. Kram!


    Snaily: glöm inte plastad frotté att sitta på ifall vattnet går i bilen...

  • muggles
    Oms skrev 2010-12-05 20:42:24 följande:
    Mugglan - vilken vecka är du in nu? känner du dig större än med Moa? jag menar man blir ju generellt större med barn nr 2 och känner symptom tidigaer o så men med twins brukar man ju kunna bli än större o också känna än tidigare. känner att jag är het novis på området känner faktiskt ingen nära som fått tvillingar. Tinga samt 2 andra nätvänner är de jag känner till. svaa bara om du är ok med det!
    Jag känner mig klart större än med Moa men det var ju också väntat iom att det är andra gången. Tog på mig gamla skidbyxorna igår för vi skulle åka pulka och jag fick inte ens igen dragkedjan över magen, är i v15 nu. Med Moa åkte jag skidor i v17 just i de byxorna och då gick de att stänga

    Jag kände av Moa redan i v16 men dessa i v13. Det kan nog stämma att man känner tvillingar tidigare för det är ju trängre. Sedan ligger moderkakan i bakkant denna gång precis som förra, och då känner man ju också tidigare. Jag trodde inte först att det var de när jag kände av det så tidigt men när vi gjorde NUPP och jag var riktigt kissnödig samtidigt som hon tryckte med UL-apparaten på magen, så både såg och kände jag samtidigt och då blev det tydligt att de rör sig där inne

  • muggles

    Cicci: har planer på att ta en ny magbild, den har ju vuxit en del sedan förra bilden.


    Hattis: beklagar spottings!


    Lappis: smygis! Varfis?

  • muggles

    Kängu: tack för den oerhört trevliga bilfärden i lördags, vad otroligt mkt tråkigare det hade varit att åka själv! 2h gick superfort - det var ju inte direkt pinsamt tyst i bilen


    Kul att ses i lördags var det! Vi saknade såklart EA och MrsB men tiden gick så fort i allt tjöt så vi kom iväg hem ung en timme senare än vad jag hade planerat (fast det hade maken redan listat ut att det skulle bli så, har han varit med förr?).

  • muggles

    koko: vet inte men antar det. Jag tror att Ada ligger lite längre ner i bäckenet (det är hon som ska lägga sig med huvudet neråt sedan har jag planerat haha), av henne känner jag mindre. Av Beda som förmodligen ligger lite högre upp känner jag en spark då och då, ngn gång per dag. Före NUPP hade jag bara känt av Beda så jag stålsatte mig för att kanske bara hon levde, men båda viftade på allt de kunde. Ibland känner jag av ngt mot mina inre organ, det är förmodligen Ada då.


    1up: är gift sedan 2006 då jag ramlade in i den allra första tråden i denna följetång (vissa av oss har följts åt sedan juli 2006). Vi gifte oss en högsommardag vid Råda Säteri utanför Gbg, ett litet bröllop på 35 personer. Men det var livat och glatt, en av de roligaste dagarna i mitt liv! Och så snygg blir jag aldrig igen... (men så tog det ju 4h att bli färdig...)


    AM: du som har koll, vad är det för "material" på 5-årsdagen?

  • muggles

    Cicci: ja det är ashäftigt och det bästa med hela grav, det jag drömde om att få uppleva igen. Och så gillar jag att magen redan syns


    Ah, förlovningen ja. Det var på Sardinien i solnedgången med en mörkblå sammetsask som dök upp på bordet vid efterrätten. Och jag började gråta av lycka Hade på känn att jag skulle få frågan under den resan men visste inte att han fixat ring, och att det skulle ske just då. Jag hade undanbett mig "på-knä-grejen" - det är inte alls vår grej. Vilka minnen!


    Vet ni, igår satt jag och läste dödsannonser. Sedan började jag tänka på vad jag skulle skriva om min man skulle gå bort och jag började gråta! Vaddå blödig och hormonell. Jag hoppas att han får skriva min istället...

Svar på tråden Välkomna till Tivoli Empatia!