• muggles

    Välkomna till Tivoli Empatia!

    Liten: du har inte glömt oss!

    Mmmmmm.... jag fick alldeles ugnsfärska julstjärnor (best kind!) i lördags hos mor. Vi gör dem alltid på köpt smördeg men med hemmagjord plommonsylt, kokad med kanelstång. Mumma! Jag tyckte inte särskilt om dem när jag var liten men nu är det JUUUUL. Och de har även gjort succé hos makens familj

    Apropå ngt helt oväsentligt...

  • muggles
    snaily skrev 2010-12-13 14:38:11 följande:
    Fast vad krävande de är, de små liven! Varför var det ingen i tråden som hade förvarnat mig om det?!
    Vi ville sätta dig i samma båt som oss, höhö!
  • muggles

    Snaily: låter som en drömförlossning! Början av den låter som min; öppningsfasen gick fort för mig i början och var också öppen ca 7cm när vi kom in. Men sedan gick det sämre för min livmoder orkade väl inte riktigt, så resten av öppningsfasen tog väldigt lång tid. Vad duktig du måste varit på att slappna av utan smärtlindring och allt!

  • muggles

    Telis: jag tappade mkt hår på sidorna, blev som två vikar (kanske samma som AM menade?). Och det löste sig iaf ganska fort. Hur det blir med din utväxt vet jag ju inte...

  • muggles

    Nenne: behöver du låna pengar? *orolig*

  • muggles

    Tack för tips om ipren och Nezeril. Frågade på Apoteket och man kan varva Ipren och Alvedon om febern inte går ner. Det var dock inte problemet här (det var mer att hon hade ont), men kan vara bra att veta ngn annan gång. Att Nezeril hjälper mot öronont hade jag också missat så nu har vi testat det. Verkar vara bättre med öronen iaf, om det beror på Nezeril el hade gått över ändå är okänt. Som vanligt får man bästa tipsen i tråden iaf!

  • muggles

    EA: saknar dig i tråden, hur mår du?

  • muggles

    EA: vilket skit med tapeten, vilken otur!!! Tyvärr är det väl också så att man bör ha tapet från samma färgbad har jag förstått, annars kan det bli nyansskillnader. Men det kanske bara är som de säger? Vi tog till lite extra ifall vi skulle missa, när vi gjorde vardagsrummet. Med det resultatet att en hel oöppnad rulle finns kvar (och rullen kostade en del...). Vad gör man med den liksom???

Svar på tråden Välkomna till Tivoli Empatia!