• snaily

    Välkomna till Tivoli Empatia!

    Vickan
    Jag bråkade med skype och webkameran häromdagen men fick det till slut att funka, fast har inte samma brandvägg som du. Har tyvärr ingen lösning på problemet med andra ord...


    Smint
    Vad kan den där anmärkningen på njurbäckenet innebära? Hoppas det ser fint ut vid UL nu då!


    Jag tror jag håller på att bli förkyld - lite ont i halsen och känner mig lite allmänt hängig. Mest legat i soffan idag och kollat på skidor och halvsovit om vartannat.

  • snaily

    PB
    Här ska du få höra vad wikipedia säger om "snails":
    Snail is a common name for almost all members of the molluscan class Gastropoda that have coiled shells in the adult stage. When the word is used in a general sense, it includes sea snails, land snails and freshwater snails. Otherwise snail-like creatures that lack a shell (or have only a very small one) are called slugs.

    En snaily bör alltså kunna ha ett skal enligt ovanstående. Däremot inte en snigel om man ska vara petig...


    Angående telefonterror - blir nästan värre när man INTE svarar direkt i telefon, då kommer en massa mobilsvarsmeddelanden i stil med "eftersom ni inte svarar är ni väl på väg till BB?" o dyl...

  • snaily
    passionsblomman skrev 2010-12-04 17:45:24 följande:
    Snigel; det är för övrigt just dina två timmar ute på vägarna med värkar som en sådan som jag har lite särskilt i åtanke när man undrar över läget. Du måste verkligen LOVA att ni åker i GOD tid!!! Inga baksätesdraman i midvinternatten och svinkölden tack!
    Ja, vi kommer säkert åka in i alldeles för god tid och bli hemskickade igen - vilket känns som ett trist alternativ när det är så långt... Fast HUR ska man egentligen veta när det startat på riktigt? Den eviga frågan...
    Hur som helst - vi har med oss handdukar i bilen och maken är fullt förberedd på att agera barnmorska om det skulle behövas.
  • snaily

    O, nu kommer maken hem med middagsmaten och förhoppningsvis även med en julgran som ska få pryda vår altan, när vi nu orkar sätta upp den.

  • snaily
    Telis skrev 2010-12-04 18:09:04 följande:
    Förlåt snaily! F*n, jag SA ju häromdagen att jag inte skulle säga nåt.
    ??? Ingen fara!!
    Men jag ska faktiskt försöka genomföra den där sms-idén, så de som vill veta läget får veta!
  • snaily

    Vickan
    4 min till BB låter som en dröm!
    Men, hur det än är... de allra flesta hinner in, det är trots allt rätt ovanligt med barn som föds i bilen (i alla fall första barnet). Intalar jag mig.

  • snaily

    Telis
    Är det NÅGON som tjatar sönder tråden är det väl JAG, just nu!
    Men nu ska jag väl ta och hjälpa maken med maten istället...

  • snaily

    PB
    Ja, nej, ska lägga ut, ja, nej, tar med vid långresor, nej, ja och nej. Hmm, vi ska nog jobba lite på den där listan...  Fast maken tycker extra mössor och vantar är överkurs då man alltid tar sina tjockaste varmaste med sig/på sig om man åker nånstans så här års. Egentligen borde man ha som vi har i jobbilen, en stor rymlig varm skoteroverall som alltid åker med.
    Fast vägen till Östersund känns rätt civiliserad jämfört med om man reser söderut, passerar förhållandevis många samhällen vilket ju känns tryggt. Vägen mot Stockholm är faktiskt värre.

Svar på tråden Välkomna till Tivoli Empatia!