• snaily

    Välkomna till Tivoli Empatia!

    Telis skrev 2010-12-09 19:27:25 följande:
    Jag fick förresten visa leg på bolaget idag! Wiiiihiiiiiiii!!!!!
    Grattis!! Coolt!
    Det har jag inte fått göra på flera år!
  • snaily

    Tinga
    SKÖNT att operationen gick bra! Håller tummarna för imorgon också!

    Kängu
    Men, vilken överraskning, grattis till jobbet!

    Snorkis
    Stor kram till dig!!  Nalle

  • snaily

    Jag fortsätter ha lite diffus mensvärk som kommer och går, "bara" förvärkar som kan hålla på i en vecka, eller början till början på förlossning?? Skrämde upp min kära mor ikväll bara genom att berätta en återhållsam version av senaste dygnet - hon hade ju racerförlossning med första barnet och är livrädd att detsamma ska hända mig, i så fall hinner vi inte in. MEN, hon födde en minibebis och Ynglet är förmodligen en normalstor klump, om inte större. Borde inte slinka ut lika lätt menar jag.

    Det som däremot verkar slinka ut rätt lätt är slemproppen - tolkar det i alla fall som om en del av den kommit ut ikväll, geleigt och blodblandat.

    På tal om mödrar är makens mamma tydligen rätt dålig nu, har legat på sjukhuset i en vecka nu pga vätska i lungsäcken, som tydligen inte verkar ge med sig. Känns som om han skulle behöva åka ner och hälsa på henne, men rätt dålig tajming...

  • snaily

    Här är en till grön plupp! Hurra för plupparna!

    Nej, här händer det inte mycket, jag är hemma. Har faktiskt sovit rätt bra i natt, knaprade en Alvedon igår kväll och har sen inte känt av några förvärkar under natten. Skönt, eller så betyder det att det helt stannat av, vi får väl se.

    Däremot har Ynglet varit  väldigt busig och roterat under natten till vad som verkar vara vidöppet läge nu DET var väl jäkligt onödigt?!
    Ingen som har någon solskenshistoria att berätta, som haft så och den roterat rätt sen eller det gått bra på förlossningen ändå??

    Jag har svårt för det här lila - tycker inte mina snigelfärger passar in riktigt...

    Nu ska vi se om det går att posta idag utan att få det där databasfelet.

  • snaily

    PB
    Åh nej vilken vidrig natt, USCH!! Blir alldeles ledsen för din skull.

  • snaily
    kapellösa skrev 2010-12-10 09:55:23 följande:
    Jepp, för oss lite mer "speciella" människorTungan ute
    Det är BröllopsBella jag menar. Personligen tycker jag att hon ser ut som en efterbild på en misslyckad läppförstoring, men det kanske bara är jag. 
    Huvudet på spiken där!
    Fast jag ser henne bara på BTs startsida - tack och lov!!!

    Smint
    Det där julbordet lät ju inte något vidare...
  • snaily
    fru AM skrev 2010-12-10 10:02:34 följande:
    Vilket vi får vara tacksamma för - skreva omkring i leopardblöja och i våt klänning utan trosor på nobelfesterna i framtiden ...
  • snaily

    Tinga
    Tjohoo, hurra, grattis och fan vad kul! Skål också!

    Nenne
    Hej hej, skoj med kursen!
    Jo tyvärr är jag rätt säker på det vidöppna läget, just nu är det bara viftande armar och ben mitt fram på magen där de inte ska vara. Enda trösten är att huvudet fortfarande antagligen inte är fastskruvat så det är väl fritt fram att rotera några varv till där inne. Fast kan inte låta bli att tänka på hur många varv hoan säkert snor runt navelsträngen runt halsen då, hå hå ja ja, alltid kan man bekymra sig över något!

    Verkar alltså inte bli någon Nobelbebis, men jag får titta på festen på TV i alla fall! Och på tal om TV så tror jag damernas skidskytte börjar snart!

  • snaily
    Tinga skrev 2010-12-10 14:15:07 följande:
    Haha - jag fick visst inlägg nr 5 000; tror aldrig att jag på mina år i tråden lyckats träffa ett jämnt tusental! *milstolpe*
    It's your lucky day!
    Köp en lott! Eller två!
  • snaily
    Telis skrev 2010-12-10 16:00:49 följande:
    Idag är Televinken riktigt lös i magen och gråter ändå så tårarna sprutar när han ska bajsa - jag STÅR INTE UT med detta längre. Och på vårdcentralen är hans läkare sjuk och ingen annan kan ge oss provsvaren heller så det är bara att härda ut till på måndag. J*vla sk*t rent ut sagt!
    Stackars stackars!
    Men fasen vad osmidigt att ingen annan kan ge ut provsvaren, om de kommit! Humansjukvården, jag säger bara det...
Svar på tråden Välkomna till Tivoli Empatia!