• fru AM

    Välkomna till Tivoli Empatia!

    JAg kanske fortfarande är drogd med tanke på hur slarvigt jag skriver ... Nog för att jag brukar missa men inte så här mycket.

    Trevlig fredagskväll och helg på er!

    Jag måste säga att jag blev positivt överraskad när jag vaknade efter operationen och inte hade dött! Fånig man är. ska nog sluta operera mig nu - om jag kan undvika det. 

  • fru AM

    Kram på dig PB! Tycker det är så roligt att du verkar så mycket mer uppåt nu!

    (Ni kan väl testa att göra müsli tillsammans med sonen och han får välja saker som ska vara i - då kanske det blir mer poppis? Fast INTE geléråttor och djungelvrål - det blir så konstigt i ugnen )

  • fru AM

    Sweet är i full gång på FB. Och på sin blogg antar jag - fast jag har skamligt nog slutat läsa bloggar, så jag minns inte adressen.  Inboxa heenne så får du henens bloggadress!

  • fru AM

    Ang kriterier för det slutna forumet: Om vi ska ha ett slutet forum för att kunna vara riktigt öppna så vill i alla fall jag vet vilka som är med där - de som är i galleriet har man ju ett'ansikte' på s a s (eller faktiskt riktiga ansikten ). I annat fall ser jag faktiskt anledning till att delta i ett slutet och. 'indiskret' forum.

  • fru AM
    snaily skrev 2011-09-24 15:28:06 följande:
    AM
    Hur känns det i lilla maggen idag?
    Tack vad gulligt att du frågar - magmusklerna verkar ha knutit ihop sig i chock av att ha varit "uppblåsta" och jag har galet ont av några nerver i axlarna men annars är det ganska mycket fina fisken  

    Lycka till på loppet imorgon! Hoppas på dagens Stockholmsväder - lagom svalt, lite härliga brisar och soligt!? Det är väl bra springväder, sa novisen?
  • fru AM

    ett snabbt nödrim utan takt och ton:
    "Heja Snigel om det kniper
    hoppas vi ändå att du in i målet kryper! Snaily-snaily-snaily!"

    (tänk vad många smygläsare som kommerr stå uppradade för att se vem som kryyyper in i mål ... Tji fick dom - du kommer ju susa förbi - du såg ut att vara i fin form på tråddejten! )

  • fru AM

    BS: Kanske hästarna på ett närliggande stall skulle vilja mumsa lite äpplen? 

    Byta blixtlås har jag aldrig gett mig på efter en blodig kamp med en necessär i textilslöjden  i 5:e klass. Då slänger jag hellre plagget. Fast nu kan man kanske lämna in det på Litens blixtlåsakut ...

    Längtar annars efter en fungerande symaskin. Min kroknade för ett år sedan och jag har inte kommit mig för ed att lämna in den på lagning. Dags för en ny kanske.

    Oupsie. syr du kläder? Jag sydde mycket kläder när jag gick i skolan - framt till jag var 15-16, kavajer och allt möjligt. Sedan ägnade jag mig mest åt att köpa second-hand och ändra . Det är jätteroligt. Och så sydde jag mycket kläder till mina brorsdöttrar när de var bebisar - men de senaste tio åren har det mest blivit maskeradkläder. Skulle kanske ta upp sömnaden igen! längtar efter praktiska, krativa saker!

  • fru AM

    Nu har vi förresten bokat flyg till Amsterdam! Hur var det hade ni några heta hotelltips (gärna som ni testat) - eller andra Amsterdamtips för den delen? Ska bli spännande att komma till en helt ny stad!

  • fru AM

    BS: kan du inte föreslå dagis att göra en utflykt och komma och plocka i trädgården? Sen kan de kanske koka äppelmos på förskolan - superpedagogiskt (om det är tillåtet numera med alla hygienföreskrifter)

  • fru AM

    Smint: expertråd från the Plant Killer herself: köp små palmer (yucca t ex) - de verkar överleva den mest fasansfulla vanskötsel (om nu inte maken går och smygvattnar men det tror jag inte)

Svar på tråden Välkomna till Tivoli Empatia!